folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Commodore64 Alınır Mı?

Commodore64 Alınır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Bir zamanların efsanesi. O zamanlarda bu cihazı kullanmak isterdim. Ama tabi yaşımız yetmiyor o dönemlere.

Commodore, 64ler gibi dergileri indirdim okuyorum yazılanları. Çok güzel zamanlarmış yaaa. :))

Yıl olmuş 2017 alınır mı acaba? Gerçi o eski topluluğu yok. Yardım alınabilecek kimse yok. Öğrendiğin bir şeyi öğretebileceğin başka kimse yok.

Ama şu aleti kullanmadan ölürsem cidden üzülürm. :)))

Elinde çalışır durumda Commodore u olan var mı? 

-----------------

Sahibindende bir alan var ama 1000lira fiyat çekmiş.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-commodore-64-tertemiz-kutusunda-aksesuarlariyla-birlikte-391604161/detay

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yok haci o para verilmez. 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Eder hocam iyi muhafaza etmiş + disketler + disket sürücü falan normal fiyat

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

https://www.indiegogo.com/projects/the-64-computer-and-handheld-console#/

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

O ha okadar para ediyormu o bizimkisi hala o kocaman kolisinde duruyordu depoda vay arkadaş duygulandım az sabahlamadım onun yüzünden 

Yav he he
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Evde 3-4 tane kömürlükte duruyordu. Ah bir girebilsem depoya bi dünya eşya var. 

Yurtdışında bunun manyakları var patır patır alıyolar. O parayıda hak eder o cihaz yurtdışında satsa 2 saate alırlar.

Bende boş bi zamanda depoyu temizleyip cihazları çıkarıp satıcam. Ne kasetler teypleri falan vardı heyt be ne günlermiş.

Geçen bir tanesi zorla bulup çıkarmıştım duygusal anlardı.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

Yurtdışında bunun manyakları var patır patır alıyolar. O parayıda hak eder o cihaz yurtdışında satsa 2 saate alırlar.

Bende boş bi zamanda depoyu temizleyip cihazları çıkarıp satıcam. Ne kasetler teypleri falan vardı heyt be ne günlermiş.

Kömürlüğe girecek vaktin yoksa ben girip bulayım hepsini. Birisini alıp geri kalanı sana veririm satarsın :D

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

Hocam birisi benim. Lutfen bak rica ediyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Ya tam bir 'hacker'  oyuncagi. 

Bitiyorum su alete.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Toplulugu yok demissin ama 1 sene once miydi neydi 50. Yil mi bilmemkacinci yil muhabbetine ntv de yada haberturkmuydu neydi toplanmislar baya baya program yaptilar bir suru de adam vardi adam kendi oyununu yapmis o programi bir izle cok guzel makineler 

bu hayat biterkende aklımda hep sen olacaksın B bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Üstat 1000 lira canının çok istediği bir şeyi alman için engel değil,

Düşünmeden al derim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 1750 Toplam Mesaj: 14
commodore