Commodore64 Alınır Mı?
-
Bir zamanların efsanesi. O zamanlarda bu cihazı kullanmak isterdim. Ama tabi yaşımız yetmiyor o dönemlere.
Commodore, 64ler gibi dergileri indirdim okuyorum yazılanları. Çok güzel zamanlarmış yaaa. :))
Yıl olmuş 2017 alınır mı acaba? Gerçi o eski topluluğu yok. Yardım alınabilecek kimse yok. Öğrendiğin bir şeyi öğretebileceğin başka kimse yok.
Ama şu aleti kullanmadan ölürsem cidden üzülürm. :)))
Elinde çalışır durumda Commodore u olan var mı?
-----------------
Sahibindende bir alan var ama 1000lira fiyat çekmiş.
-
Yok haci o para verilmez.
-
Eder hocam iyi muhafaza etmiş + disketler + disket sürücü falan normal fiyat
-
https://www.indiegogo.com/projects/the-64-computer-and-handheld-console#/
-
O ha okadar para ediyormu o bizimkisi hala o kocaman kolisinde duruyordu depoda vay arkadaş duygulandım az sabahlamadım onun yüzünden
-
Evde 3-4 tane kömürlükte duruyordu. Ah bir girebilsem depoya bi dünya eşya var.
Yurtdışında bunun manyakları var patır patır alıyolar. O parayıda hak eder o cihaz yurtdışında satsa 2 saate alırlar.
Bende boş bi zamanda depoyu temizleyip cihazları çıkarıp satıcam. Ne kasetler teypleri falan vardı heyt be ne günlermiş.
Geçen bir tanesi zorla bulup çıkarmıştım duygusal anlardı.
-
Absolut bunu yazdı
Yurtdışında bunun manyakları var patır patır alıyolar. O parayıda hak eder o cihaz yurtdışında satsa 2 saate alırlar.
Bende boş bi zamanda depoyu temizleyip cihazları çıkarıp satıcam. Ne kasetler teypleri falan vardı heyt be ne günlermiş.
Kömürlüğe girecek vaktin yoksa ben girip bulayım hepsini. Birisini alıp geri kalanı sana veririm satarsın :D
-
Absolut bunu yazdı
Hocam birisi benim. Lutfen bak rica ediyorum.
-
Ya tam bir 'hacker' oyuncagi.
Bitiyorum su alete.
-
Toplulugu yok demissin ama 1 sene once miydi neydi 50. Yil mi bilmemkacinci yil muhabbetine ntv de yada haberturkmuydu neydi toplanmislar baya baya program yaptilar bir suru de adam vardi adam kendi oyununu yapmis o programi bir izle cok guzel makineler
-
Üstat 1000 lira canının çok istediği bir şeyi alman için engel değil,
Düşünmeden al derim,