Conolar?
-
myblackworldweb bunu yazdı
Adana nin en buyuk avmlerinden birinin hemen yaninda bulunuyorlar. Birazdan terasa cikip resim atayim
Noldu resim?
-
Conolar mı kaldı la, alayını dağıttılar.
-
whoobay bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdı
Adana nin en buyuk avmlerinden birinin hemen yaninda bulunuyorlar. Birazdan terasa cikip resim atayim
Noldu resim?
hocam karnesini alan geldiği için boş vakit bulup ta terasa çıkamadım :)
şimdi evdeyim. en kısa sürede videosuyla telafi edeyim
-
Adana, Denizli mahallesine yanlışlıkla girdim..
Arabayı bırakıp kaçtım amk .
Cono mono bilmem abi, Denizli mahallesimidir nedir, orası berbat .
-
HoLyCat bunu yazdı
Adana, Denizli mahallesine yanlışlıkla girdim..
Arabayı bırakıp kaçtım amk .
Cono mono bilmem abi, Denizli mahallesimidir nedir, orası berbat .
yok hocam alcol denizli de oturuyor, ben meydan da :) buralar yine idare eder. sadece doğu kökenliler var. sorun yok yani.
fakat conolar dediğimiz bir kesim var ki kökeni belli değil, tamamen pislik kimseler.
karılarını pazarlarlar(zorla-yani kadını zorla değil karşıdaki erkeği zorlarlar karısıyla yatıp para vermesi için)
uyuşturucuyu üretirler (dikkat edin satarlar demiyorum üretirler.. eroin,kokain vb.)
her türlü araba parçalarını bulurlar sana (çalar getirirler)
Fakat neden müdahale edilemiyor anlamış değilim.
Şimdi optimum-merkez park yapıldı da bir nebze dağılıp gittiler.
yarın size resimleri atayım, kerpiçten evini yıktırmak ve orayı açık otopark yapmak için optimum un sahipleri rönesans holding 500 bin tl veriyorlar yinede yok diyorlar.
-
myblackworldweb bunu yazdı
optimum un orası demi :D bende girdim bi defa adam gazı çeke çeke geziyorrr
-
uçak mahallesinin oralar.hava alanının oralar halen cono dolu.dağıtılması lazım.ama biraz zor.biraz daha ilerde de kürt mahalleleri var her akşam eylence var oralarda polis fln :D
-
conoların sinüzit çekmek için bir seansı vardı yine burada okuduydum. Kamışla sinüzit çekiyorlarmış ağızla nasıl olur ben de bilmiyorum
-
Shamanist bunu yazdı
conoların sinüzit çekmek için bir seansı vardı yine burada okuduydum. Kamışla sinüzit çekiyorlarmış ağızla nasıl olur ben de bilmiyorum
o ne öyle ya ilk defa duydum
-
Conoları şöyle anlatayım.
Bir bakarsın dükkanının önünden motorun çalınmış,
akşam birisi gelir.
-Birader bizim çocuklar senin motoru çalmışlar.
-Sabaha 500lira hazırla, motoru al.
Ya parayı verirsin motoru alırsın, ya da üzerine bir bardak su içersin.