Cs 1.5 Maçı
-
OnlyDeath bunu yazdı:
-----------------------------yaw qambler bizim cafede elektirik yokmuş amq yine yüklenmişler kaçağa trafo infilak etmiş yine ben sürekli sorcam geldimi gelmedimi diye olduğu anda haber vercem tmm mı kardeşim adamlar düşünmüo yükleniyo kaçağa 213213tane fiş takıyo sonra haftada 1 trafo gidiyo :@
-----------------------------aksam 8 e kadar halletmesseniz baska zaman yapoarık sorun deil kasmayın :D
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
OnlyDeath bunu yazdı:
-----------------------------yaw qambler bizim cafede elektirik yokmuş amq yine yüklenmişler kaçağa trafo infilak etmiş yine ben sürekli sorcam geldimi gelmedimi diye olduğu anda haber vercem tmm mı kardeşim adamlar düşünmüo yükleniyo kaçağa 213213tane fiş takıyo sonra haftada 1 trafo gidiyo :@
-----------------------------aksam 8 e kadar halletmesseniz baska zaman yapoarık sorun deil kasmayın :D
kasma deil bea ayıp oldu size karşı zorla team toplamıştım zaten şans olsa direk abd de doğardım bill getsin yeğeni olarak :D:D -
qambler benim msn InfaMouS-Lp.4nGeL@hotmail.com ekle hafta sonu için güzel bi organızasyon yapak tmm bekliyom
-
yapacaginiz mac icin konu acmayin bence, burdan devam edin.
boyle giderse rene csyi yasaklayacak tbt de.
-
hocam ekran olayı bıraz zor da en azından ölen birisi diğeri için ses kasabilir ben öle yapıyorumda :d
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------o ne ya ?
pw varmıs mac yapıolardı serverda... :D
neysehallederiz bi server ayarlıyım da ben
-----------------------------şimdi ankarada oturuosan 5 kişilik teamini getiriosn bende getiriyorum uygun olan bi internet cafeye gidiyoruz .. oturuyoruz oyunumuzu clan maçı usulü oynuorz 3 map .. herkes istediğini yer içer :] yenilen takım öder :] + yenilen takım birde yenen takıma 30+2 server alır ok ;) ?
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------şimdi ankarada oturuosan 5 kişilik teamini getiriosn bende getiriyorum uygun olan bi internet cafeye gidiyoruz .. oturuyoruz oyunumuzu clan maçı usulü oynuorz 3 map .. herkes istediğini yer içer :] yenilen takım öder :] + yenilen takım birde yenen takıma 30+2 server alır ok ;) ?
hacı keşke diyarbakırda olsaydın gelir hesabımızı öderdin bea :Pp -
Mac Birazdan Baslıcak...
Xpervision
Bulanık
Genki
3 ünüze en içten dileklerimle sevgililerimi fışkırtıyorum...
Dj_Alper Msn Gel :|
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------biz ona lan game macı dioruz :F
gebzeden ankaraya gelemem ama ankaraya geldigimde
ankaradan olan arkadaslarımı toplarım gideriz bi cafeye...
run.dll forewer ! :)
-
sizin orda maç yapan varya kafe üzeri bizim burda fazla kimse bulamıyoz