![folder](/img/forum/folderOpen16.png)
![line](/img/forum/line.gif)
![folder](/img/forum/folderOpen16.png)
![line](/img/forum/line.gif)
![folder](/img/icon/Folder/FolderSm.png)
Cs De Eline Verilen Müritler
-
neco kardeşimle ben deliçobanla tuncaxxz ın eline vermiş bulunmaktayız
kendilerine geçmiş lsun dileklerimizi sunmaktayız
bide deliçoban kardeşimin +1 frağı daha bulunmaktadır:D
-
yalannnnnnnnnnnn fakeeeeeeeeeeee beyler oyunun ortasının resmi bu
oyun sonunda tunacyala ben çakıoz yalancı amele :D
-
way ezikler 1.5 oynuyorlar insan en az 1.6 oynar. hatta source oynar bakmayın ben 1.6 oynuyorum kotamın bittiğinden indiremedim yoksa source indiriyordum :)) 1.6 kurulu olan varsa internet üzerinden oynayabiliriz
-
olm zaten ayaklarım acıyodu harita boktandı zati
walla assult ta oynamasaydık dağıtırdım :P
mansion benim haritam zati
-
çamurcu ipneler
yatın çamura oynamayı bilmeyen gelin gelin yerim dar dermiş (bkz: tuncaxxz : ben oynayamıyom)
sonra ben la dust oynayamam ben assault kuralım
:D
anında ellerine verdik :D
-
Hadi Yawrum Hüso Dayımla Yaylım Yaylım yaydık sizi asolta a.q tuncanın ağzına werem ilk elde hüso dayı haritayı beğenmedi ikinci de ben ama nası olduysa a.q aşşa düşe kalka ine bine aldık 1. oldum o bana yeter bu arada Tuncanın mazaret ayaklarım ağrıyodu harita boktandı.===> cVp: NaHHHHHH a.q otobüsten yeni indik
-
öküz çocuğun ayağı ondan acıo öndeki gavat koltuğu sikmiş yatırcam die koltuk olmus 180 derece dümdüz yatıo
benimde ayak sikildi ama tunca gibi deil
-
(_)(_)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!D
-
amele bah görüşürüz senle
bir gün mansionda karşıma çıkma sakın bence bu asrın hatası olur :P
dust iiydi ama yemedi assultta ben oynayamadım ama öle yemedi die geri dönmedik biz çok vuruldum ama yinede oynadım :P
-
necati sana cafeden bahseden varmı biz manisa seyahatten bahsedioz sen cafe dion a.q
:D:D:D:D:D:D
-
Yaw Tunca Mansionda iide a.q çok kolay çakıo ben oynamazdım ztn herif habire 4-5 Tunca bişi sölücem aga alta bak
A.q Tuncaaaaaaaaaaa