folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Cs Go‘Cular Bir Bakabilir Mi Lan Sorunu

Cs Go‘Cular Bir Bakabilir Mi Lan Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar steamden cs go satın aldık arkadaşa.Bende 1-2 yıldır vardı.

Neyse arkadaş girdi oyuna topluluk sunucularında yerel ağ da bekliyor.Ben de botlarla çevrimdışı yaptım kurdum.Ancak gözükmüyor benim kurduğum.

Offline olarak nasıl oynarız.

1.6 da direkt M l T yapıp kurar arkadaşta M L yapar tıklar girerdi.

Şu an 1.6 dan oynayabiliyoruz ama cs go da olmuyor.

Enable console key in keyboard settings. Type: sv_lan 1 (enables a local lan server) Type: status

Bu yöntemi yaptım ama 

Connection failed after 10 times diyor.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

firewall sıkıntı çıkartıyor olabilir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

firewall sıkıntı çıkartıyor olabilir

VPN aldık hocam vpn le giriyoruz

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

status yazınca bi ip çıkıyomuş hocam konsolda, arkadaşın connect ip yapıp öyle bağlanıcakmış. server list'te filan görünme durumu yokmuş sanırım. bi video izledim yt'den öyle yapıyodu

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı

status yazınca bi ip çıkıyomuş hocam konsolda, arkadaşın connect ip yapıp öyle bağlanıcakmış. server list'te filan görünme durumu yokmuş sanırım. bi video izledim yt'den öyle yapıyodu

hocam yazdım ya onu :WWW

Type: sv_lan 1 (enables a local lan server) Type: status

işte connect idiynce

hata veriyor.

Peki online olarak girip lobiden teke tek ya da botlarla istediğimiz maptan ping sorunu olmadan oynayabilir miyiz ?

ping vpnle girince 90 çünkü o yüzden lan olsun ping sorunu olsun istemiyoruz. 

rapidhacker550 tarafından 20/May/15 17:12 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Sadece ikiniz basit eğlence modunda oynamak istiyorsanız benim sunucuya girin kimse yok zaten şimdilik botsuz basit eğlence olarak ayarladım. Ip aşağıdaki konuda yazıyor.

http://tahribat.com/Forum-Cs-Go-Sunucusu-Yardim-Isteyen-Girebilir-206543/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

eyvallah öyle yaparız ama işte dediğğim gibi ping sorunu olabilir.

yoksa lobi kurup lobiden de yapabiliyoruz öyle.ama ping sıkıntı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

oyuna gir konsola 

map "de_dust2" yaz

oyundayken sv_lan 0 yaz eğer olmazsa 1 yap

daha sonra restart yaz

eğer arkadaşların bağlanamıyorsa başka bir sorun var demektir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Ping sıkıntısı olmaz benim ping şu anda 18

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Ping sıkıntısı olmaz benim ping şu anda 18

hocam vpn le bağlanıyoruz earthvpn istanbul ama ping diğer serverlerde sabit 90 100

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek

1)Bi pc yi ana pc seçin o kişi  botlarla cevrim dışı oyun başlatsın sonra 

2)Console dan   sv_lan 0 yazıyorsa eğer  1 yapsın

3)Diğer pcler de console açıp "connect 000.000.000.000" yazcak sıfır yazılan yere ana pc nin yerel ağdaki ip adresi yazılcak Tırnak işareti yok sonrada enteryapıp bağlansınlar.

I know me you know you.......
Toplam Hit: 1912 Toplam Mesaj: 17