Damat 12 Gelin 11 Yasın !!!
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Hele daha anlaşılmayan bişeler var herhalde... Suudi arabistanda insanlar daha erken gelişiyor... şimdi o 11 yaşındaki kız 18 yaşındaki kız gibidir...
Bide bunun şeriat le ne ilgisi var.. ne alaka kurmuşlar anlamış değilim...
-----------------------------Yok erken gelisiomus yok bilmemneymis, abicim siz farkındamısınız ne yazdıgınızın??? 11 yasında cocuk aq bebkleriyle oynayan hayatı daha bilmeyen ilkokul
cagında cocuk. Zihniyetinize tukureyim sizin. Neymis gelisiomus neymis ailesi izin vermis, o aileninn de taaaa...
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Hele daha anlaşılmayan bişeler var herhalde... Suudi arabistanda insanlar daha erken gelişiyor... şimdi o 11 yaşındaki kız 18 yaşındaki kız gibidir...
-----------------------------sende kılıfına uydurdun hemencik... birader 11 yasinda diyo kiz icin ONBİR... insaf bee...oglanda ONİKİ....
-
arkadasim ne demek burda 18 yaşında orda 12 yaşında gibi..
nasıl bir zihniyet bu anlamadım..
evlendirmek için cinsellik hornlarının mı gelişmesi lazım ??
ben Türkiyede 18 yaşında bile erken görüyorum istisnalar hariç tabi..
eğitim açısından düşünürsek
ben 22 yaşındayım şu an 18 yaşında evlenmiş olsam
hadi bi tane çocuk yapmış olsak nolcak.. ???????????
kim bakacak aq.. ankarada kimimiz var ?
--------------------------------------------------------------------------
Eğitim şart.
-
Parka bahceye beraber giderler artik..:)
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Yok erken gelisiomus yok bilmemneymis, abicim siz farkındamısınız ne yazdıgınızın??? 11 yasında cocuk aq bebkleriyle oynayan hayatı daha bilmeyen ilkokul
cagında cocuk. Zihniyetinize tukureyim sizin. Neymis gelisiomus neymis ailesi izin vermis, o aileninn de taaaa...
Akıllı konuş...İlla küfrettirecen herhalde...Kardeşim anlamıyosan ben napiyim... Ben olayı savunmuyorum ama Sıcak iklimde insanlar daha çabuk gelişir... Sadece vücut olarak değil, Beyin olarak da, Yani erken ergenliğe girerler... Ordaki 11 Yaşındaki çocuk burdaki 11 yaşındaki çocuk gibi değil... Ayrıca Türkiye de de sınır 18 değil Ailenin izniyle 16 yaşında evlenilebiliyo...Hatta bi ara 15'di sonra 16'ya çıkarıldı... coralsnake'in de dediği gibi, sanki bizim ülkemizde hiç olmayan şeylermiş gibi, Benim anlamadığım ve sorduğum şey bu konunun şeriatle ne alakası var??? Ama sen ne Alltaki mesajımı okumuşun herhalde nede adam gibi konuşmayı bilmiyosun...Şimdi çoşmadan illa cevap vereceksen adam gibi cevap ver...Bu dediklerim cagatay09 ve snnyk içinde geçerli... Ben destekliyorum herkes 11 - 12 yaşında evlensin demiyorum sadece Orda insanlar daha çabuk gelişiyo demişim... Snnyk sadece cinsel hormonlar değil, vücut ve beyinde erken gelişiyor... Burdada Eğer adamın durumu varsa ailesinin rızasını alıp 16 yaşında evlenebilir... Ama Herkes 16 yaşında evlenecek diye bişe yok... Sadece yasa gereği yapılabilir...
-
Doru sölüosun hocam sıcak iklimlerde daha çabuk gelişio daha bir çok etmene bakar bu ayrıca sağlıklı karar derken kastın ne ki? Onlar kim bilir kaç yaşına kadar hatta belki de ölene kadar ailesinin yanında yaşayacak. Ya aslında Türkiye'de hormonal olarak erkeklere 12 yaşında evlenme hakkının doğması lazım ama türkiyede ki erkekler 12 yaşında ne mal mal kararlar verir düşünemiorm bile :D
-
mosquit0 bunu yazdı:
abı o yaşdakı eleman nasıl saglıklı kararlar alıcak bız bıle salk salk gerksız dusnuyoruz bazen onlar da cocuk yaa yuh dıyorum baska bışy demyıorum..
onlara fikrini soran kim ? :D -
sizde bişeylik var yoksa ben mi anlayamıyorum abicim ne 11 ya ne fizigi
herifin akıl yaşı daha bu tur seler için yeterli deil
önemli deil adam isterse 2 metre olsun herif cocuk daha
-
Bide gözlüklerinizi cıkarıp baksanız süper olacak ama neyse...
-
sirpence bunu yazdı:
gkhn759 bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
Akıllı konuş...İlla küfrettirecen herhalde...Kardeşim anlamıyosan ben napiyim... Ben olayı savunmuyorum ama Sıcak iklimde insanlar daha çabuk gelişir... Sadece vücut olarak değil, Beyin olarak da, Yani erken ergenliğe girerler... Ordaki 11 Yaşındaki çocuk burdaki 11 yaşındaki çocuk gibi değil... Ayrıca Türkiye de de sınır 18 değil Ailenin izniyle 16 yaşında evlenilebiliyo...Hatta bi ara 15'di sonra 16'ya çıkarıldı... coralsnake'in de dediği gibi, sanki bizim ülkemizde hiç olmayan şeylermiş gibi, Benim anlamadığım ve sorduğum şey bu konunun şeriatle ne alakası var??? Ama sen ne Alltaki mesajımı okumuşun herhalde nede adam gibi konuşmayı bilmiyosun...Şimdi çoşmadan illa cevap vereceksen adam gibi cevap ver...Bu dediklerim cagatay09 ve snnyk içinde geçerli... Ben destekliyorum herkes 11 - 12 yaşında evlensin demiyorum sadece Orda insanlar daha çabuk gelişiyo demişim... Snnyk sadece cinsel hormonlar değil, vücut ve beyinde erken gelişiyor... Burdada Eğer adamın durumu varsa ailesinin rızasını alıp 16 yaşında evlenebilir... Ama Herkes 16 yaşında evlenecek diye bişe yok... Sadece yasa gereği yapılabilir...
-----------------------------Yukarda okumadan uzunca bi sacmalamıssın, ben sana 11 yasında sıcak iklimde boyu uzamaz yada ergenlige girmez demiyorum olabilir, ama piskoloji olarak o cocuk
yani18 yasındaki kisiyle aynı dusunce yapısına, piskolojiye sahip olamaz, ha kafan basmıyosa senn sorunun. Ha bole illa kufrettirecen falan ariz misin?
Bole muhabbetlere gireceksen burda isin yok cık dısarı yasıtlarınla oyna