Tahribat.com Forumları
Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
**Denyo Multi Attack Anlatimi** Video Tutorial 2 By Numega
Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
-
Eywallah güzelmiş
-
konunun ustte durmasinda fayda var
-
katılıyorum
-
güzel çalışma eline sağlık bu arada ses efektleri ayrı bi tad katmış:) (böle videolu anlatımları nasıl yapıoruz yow?:S
-
paylaşım için sağğol.peki bu denyo dan kurtulmak için ne lazım sitenin korunması için veya hut soruyu böle soralıım bu denyo hertürlüü siteyii si..... mmii???
-
numega kardeşim bu video lu anlatımda ///v/// harfini arattığıj yeri anlamadım bide bu sadece rapidshare gibi paylaşım sitelerini hacklemek içinmi kullanılıyor ???
-
Heyet Arkadas sen Denyo Basit saldiri
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=21923
o konuyu bu adreste acmistim, herneyse sana söyle yardimci olim
"Denyo Wizard" tikladiginda orda o "v" örnek olarak yazdim sonra search buttonuna tikladigimda denyo geri "Attack" pencereye döndu deelmi, orda iy dikat edersen aynen $u yaziyi okursun
hatirlarsaniz demin ne aramatmistik V deelmi bunu silin
Ve
-->ve adresin sonuna copy paste yapalim
--> %randomnumber100000%-->ve adresin sonuna copy paste yapalim
yani "V" silip "%randomnumber100000%" yazin demektir
Ayrica bu en basit attack dir, sonra her sitede search özeligi olduktan sonra olur
haa ozaman google ya deniyim diceksiniz
deneyin google bunu wizardla yemez, onu ancak "source code" icinde arayip bulursun...
bulursunda googleya bisey islemez seni pire gibi yutar.. neyse uzatmiyalim
Saygilar -
usta senin video ya baktım ve aynen dediklerini yaptım bozmak istediğim forum kululyuz.biz deki forum register kısmına basıyorum aynen auto save and post screen tuşuda aktif ama test yaptığımda test completed yazısı gelmiyor acil yardım edersen çok sevinirim şimdiden teşekkürler
-
daha önceden izlemiştim cokgüsel bi çalışma olms teprik edrm
-
daha önceden izlemiştim cokgüsel bi çalışma olms teprik edrm
Toplam Hit: 8900 Toplam Mesaj: 42