Depodepo Yalanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

türk warezcilerin %99 u biliyordur heralde siteyi , vip üyelikleri de var normal üyelikleri de bulunmakta. 

Siz siz olun asla ama asla paranızı kaptırmayın onun yerine ücretsiz bölümlerinden veya başka sitelerdeki vipleri kullanın.

1. Ban sebebim  Black Ops  Xbox versiyonu çıktıgında konu altında oyunun PC versiyonunun da çıktıgını ve diğer sitelerde paylaşıma sunuldugunu belirttim

Sonuç : BAN , 1 hafta sonra felan eklediler oyunu ben bitirmiştim o zamana kadar.

2. Vip üyelik aldım 4 yöneticiyi msn de ekledim alırken hiç sorun çıkartmadılar ve yardımcı oldular  4 - 5 gün sonra ban yedim (Sebepsiz)

vardır belki diye sebebini sormak için mail attım , msn den yazdım  1 tane cevap gelmedi günlerce ugraştım bir kaç gün sonra hepsi silmişti beni.

ben kullanıyorum bana birşey olmuyor demeyin , hotfile ve rapidshare de de yıllık hesap alan bir çok kişinin içinde patlamıştı ben ne ilk im ne sonum bari sizin başınıza gelmesin. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ayrıca , depo depo kullanıcılara warez sunan bir servis degil bir ticaret hane dir . adamlar niye kendilerini baltalıyor da demeyin herkez koyun almaya devam ediyorlar ki forumlarda okadar çok kötü yönde eleştiren oldugu halde alınmaya devam ediyor.

not: bende bir satıcıyım benden kaynaklanmasa bile üyeliklerinde sorun yaşayan kullanıcılara sonuna kadar yardım ediyorum kendim satmış olmasam bile..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

3 kez banladılar bir hesabı yeni almıştım işte parayı gönderdim hesaplarına bir aylıktı ertesi gün banladılar yokyere :S sonra bir çok üyeliğimi banladılar ( vip üyeliklerimi ) tam orosbu çoçuklarıdır bu konu kalsın bence alacaklara güzel bir öneri olur

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

işte bu yüzden belli bi siteye bağlanmam artık.

en azından türk sitelerine

gerçi rapid den 6 aylık aldım 1ay kullandım rapidin ömrü bitti :)

en güzeli, pahalı mahalı demicen bu preleri

aylık alıcaksın, patlasa bile fazla kaybın olmuyo

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Parayla alındıktan sonra sebebsiz banlanıyorsanız, bakşa çıkar yolu yokmu şikayet gibi ?

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Adam aldığı parayı bilir, aldıktan sonra sen umrunda değilsin.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

maliyeyi takıcan peşlerine asıl : )

der die das
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

depo depo zaten eski canlılığını yitirdi bence dünya kadar param olsa bir tane vip üyelik almam gerek yok  4 tane pre hesap aldım 40 liraya  istediğim her siteden herşeyi bulup indirebiliyorum depodepodanda indiriyorum zaten sadece vipe özel değil   

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

eskiden bende kullanmıştım depovip. benide banladılar. adminlerden birtanesi vardı nickini hatırlamıyorum internetcafe işletiyordu o yardımcı oluyordu böyle şeylerde,

ama hala varmı bilmiyorum. artık torrent akar :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    Googleda binlerce hatta üyeliksiz warez içerik bulunduran siteler ve torrent varken neden bir siteye vip üyelik için para veriyorsunuz? kimsenin paylaşmadığı şeyleri mi paylaşıyorlar? bunu merak ediyorum açıkcası. 

:|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------
    Googleda binlerce hatta üyeliksiz warez içerik bulunduran siteler ve torrent varken neden bir siteye vip üyelik için para veriyorsunuz? kimsenin paylaşmadığı şeyleri mi paylaşıyorlar? bunu merak ediyorum açıkcası. 
    -----------------------------

Hayır, konuyu açan dingilde bunları çok iyi biliyor. Gidip kendi kaşınıyor. :)

Toplam Hit: 14508 Toplam Mesaj: 17