Dev Adam İskeleti
-
belki fake dir ama gerçekse çok ilginç ( en azından bana ilginç geldi)
http://img130.imageshack.us/my.php?image=20030623jpg1ao.jpg
-
hoca bu gazetede çıkmıştı baya bi önce,o zaman da bu iskeletin add kavminden kaldığını söylemişlerdi ama sonra bunun yalan olduğu söylentileri çıktı.Yalnız kur'an da ad kavminden bahsediyor ve bu insanların dolaylı olarak çok iri yapılı olduğundan bahsediyor.Bu yüzden ben de çelişki de kaldım,kur'an da yazmasa ben de inanmam ama böyle birşey yazdığı için ben de tereddütteyim.
-
Evet irem şehrinde yaşayan ad kavmi insanlarının çok iri cüsseli oldukları kur-an da geçiyordu
-
bukonuyu ben tahribatta daha önceden açtım bu resimleri gösterdim herkese fazla dikkat çekmedi....Kardeş kuran ın ispaatları nedendir bilinmez dikkat çekmiyor APAÇIK BİR DELALETTİR AD KAVMİDİR BU DEV İNSANLAR..
-
siz haberleri veya gazeteleri nasıl okuyosunuz/izliyosunuz bilmiyorum ama bunun photoshop çalışması olduğu söylendi/yazıldı.Ad kavmi diyosunuz da kaçbin yıllık insan iskeletleri çıkarıldı incelendi hatta ve hatta dinazor iskeletleride bulunduda sizin bu kavminiz ne kadar zaman önce yaşadı? Bazı şeylerede körü körüne inanamayın biraz sorgulayın...
-
Dinazor iskeleti gibi birşey bu yaa..Dev insanların olduğunu düşünsek bile iskeleti aynı bize nasıl benzer,oradaki bizim iskeletimizin büyütülmüş hali gibi..Neyse arkadaş da photoshop çalışması olduğunu söyleyerek cevabını vermiş zaten..
-
bu photshop tan yapıldı arkadaslar
inanmayın bunlara
-
bılmem ama ad kavmi denen bi kavimin iskeletleri bulunmus gercekten eski ınsanlar cok buyukmus
-
bu resimin gercekle alakasi yoktur bicok basin organinda cikti bu resim biyerde bulunan bir Mamut iskeletinin fotografi uzerinde oynayarak photoshot yarismasina katilan bir calismadir bu sadece.
-
resmi büyütüp baktiğinizda düz uzunçizgiler beliriyor yani ps izleri...en belirgin izlerin olduğu bölgelere bakin...
http://img225.imageshack.us/img225/4496/20030623jpg1ao5rh.jpg
buradan bolgeyi tespit edip orjinal resimde windows resim ve fax goruntuleyicide buyutup bakin. -
Ad (halkın)a gelince; onlar da, uğultu yüklü, azgın bir kasırga ile helak edildiler. (Allah) Onu, yedi gece ve sekiz gün, aralık vermeksizin üzerlerine musallat etti. Öyle ki, o kavmin, orada sanki içi kof hurma kütükleriymiş gibi çarpılıp yere yıkıldığını görürsün. Şimdi onlardan hiç arta kalan (bir şey) görüyor musun? (Hakka Suresi, 6-8)
Doğru olmadığının kanıtımı_?_
Toplam Hit: 2157 Toplam Mesaj: 13