Devir Daimli Elektrik Üretimi. (12V =>220V)
-
wert hocam. biz burada yoktan enerji üretmiyoruzki. var olan akü enerjisini dönüştürüyoruz.
kaybedilen (motora verilen) enerjinin dinamonun ürettiginden küçük olması gerektiğini bende söylüyorum. bir araba dinamosu 15 bin devirde çalışırken aküyü şarj edebilecek gerekli enerjiyi üretmektedir.
bu durumda motora verileck enerji önemli. bunuda önceki mesajımda belirttiğim gibi. 220v den çekersek sorun olacagını düşünmüyorum. zaten akü , elektrik dönüştürücüsünü kendi başına bir süre çalıştırabiliyor. yani resimdeki sistemin alt kısmı (akü+dönüştürücü) her halukarda çalışacaktır. dinamo vs ihtiyaç duymadan.
dinamo kullanarak aküdeki enerjinin ömrünü uzatmaya çalışıyoruz.
tekrar ediyorum yoktan enerji üretmiyoruz. zaten aküde belli bir enerji var. biz bunu uzun süreli dönüştürmeye çalışıyoruz.
-
derbe bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
hocam amaç yokdan elektirik yaratmak deil elde var olanı kullanıp arttırmak şuan belki imkansız ama bir yolu bulunmasi gerek bunun
-----------------------------sanırım çizdiğim zımbırtıyı anlayan tek bu arkadaş var.
çalışmaz bu deyip kenara çekileceginize neden çalışmaz? çalışması için ne yapılabilir. bi şekilde çalıştıralım gibi bilgi ve fikir paylaşımlarında bulunulsaydı en azından hevesim kırılmayacaktı :) (acitasyon )
burada yoktan elektirik üretmiyoruz. var olan akü elektriginden 220 volt üretiyoruz. burada sorun yok. çünki bu sistem arabalarda kullanılıyor ve çalışıyor.
benim aklıma takılan akünün tekrar şarj edilerek ömrünün uzatılabilmesi. bi şekilde şarj edilmesi gerekiyor. tabii dinamonun 10-15bin devirde verimli elektrik ürettigini hesaba katmamız gerekiyor. şarj olayı rüzgar enerjisi kullanılarakta yapılabilir. ona uygun dinamo kullanmak gerekir. ama seyyar olmaz bu seferde.
tabii bu sistemde motorun harcadığı enerji. dinamonun ürettiği enerjiden küçük olması gerekiyor. yoksa hazıra dağ dayanmaz.
bunu kaba taslak sadece düşüncemi yansıtmak amacı ile çizdim. herhangi bi teknik veri olmadıgı aşikar. motora enerjisi 220 voltttanda verilebilir. 220 çıkışına 12v lik bir adaptör ile motor çalıştırılır. motor dinaomoyu çalıştırarak bu şekilde akü takviye edilir. ve ömrü uzatılır. üzrinde bir takım oynamalar yapılarak hayata geçirilebileceği kanısındayım
arkadaşlar bi düşünsenize dağ başındasınız ve hiç elektrik yok. bu sistem sayesinde laptopunzu takıp hatta bide uydu bağlantısı ile tahribatta giriyorsunuz:)
-----------------------------
Evet anlatmak istediğini herkes anlıyor kardeş ama zamanında herkesin aklından geçen bi projeydi bu:)Kısacası akü ile çalıştıracağın dinamo belli bi süre çalışır ama tasarruf sağlar sadece yani dolu aküyle 3 saat çalışacakken senin sisteminde bi umut 4 saat çalışabilir ama sonsuza kadar sürmez.Çünkü sürtünme var ve enerjiyi ısıya dönüştürerek sistemi nötürler. -
derbe bunu yazdı:
-----------------------------wert hocam. biz burada yoktan enerji üretmiyoruzki. var olan akü enerjisini dönüştürüyoruz.
kaybedilen (motora verilen) enerjinin dinamonun ürettiginden küçük olması gerektiğini bende söylüyorum. bir araba dinamosu 15 bin devirde çalışırken aküyü şarj edebilecek gerekli enerjiyi üretmektedir.
bu durumda motora verileck enerji önemli. bunuda önceki mesajımda belirttiğim gibi. 220v den çekersek sorun olacagını düşünmüyorum. zaten akü , elektrik dönüştürücüsünü kendi başına bir süre çalıştırabiliyor. yani resimdeki sistemin alt kısmı (akü+dönüştürücü) her halukarda çalışacaktır. dinamo vs ihtiyaç duymadan.
dinamo kullanarak aküdeki enerjinin ömrünü uzatmaya çalışıyoruz.
tekrar ediyorum yoktan enerji üretmiyoruz. zaten aküde belli bir enerji var. biz bunu uzun süreli dönüştürmeye çalışıyoruz.
-----------------------------sen daha sistemin nasıl çalışacağını bile düşünmüyorsunki :S
olaya v tarafından bakma güç kısmından bak
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=56280
-
DERBE kardeş.düşüncen güzel fakat bu projede olumlu yanıtlar alamazsın.Çünkü
1. motor akü ile çalışacak, motor ile döndüreceğin dinamo nun ürettiği gerilim AC olur ve aküye AC voltaj uygulayarak şark edemezsin araya doğrultmaç gerekli.doğrultsan bile motorun harcadığı kadar enerjiyi şarj için dinamodan alamazsın.
2. dinamo çıkışından akü üzerinden trafonun 12V çıkışına girmişsin fakat bu tarfo bu şekilde yükseltme yapmaz.ancak sen 12 vey 24V akü ile convertör devreleri yarasan 2N3055 tipi güç transistörleri ile yapılır.anca o zaman aküden convertör yardımı ile 220V elde edersin.elde edeceğin güç ise 50w anca yani.ama bunların hazır devreleri var piyasada.
benim düşüncem budur kardeşim kolay gelsin.
-
zaten bende öyle düşünmüştüm . benim aklıma geldiyse binlerce kişinin aklına gelmiştir diye. ama içimdende bi ses ya gelmediyse dedi :)
ama hala uygun malzemeler kullanılarak bi şekilde yapılabilecegi inancındayım :) ama nasıl? güçlü bir motor ve çift dinamo bağlansa mesela. sürtünmeyi en aza indirebilmek için ne yapabiliriz?
daha önce buna benzer konular açılmışmıydı? varsa bi arkadaş link verebilirmi? ben bulamıyorum :S
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=56280
werdim ya biraz önce
-
hocam mesajımı düşünerek yazdığım için biraz zaman alıyor. o yüzden ben mesajı yazarken siz mesajı göndermiş oluyorsunuz:)
verdiginmiz linkleri inceliyorum. teşekkürler.
-
bu kadar uzatacagımıza evlere 12 volt versinler bizde 12-->220 yapalım tasarruf olur, olmazmı ?
-
bu proje tutmaz kerdeşim bir sürü mekanik sistem vs. si var yani bu sadece deney amaçlı okullarda sergilenir ve sergilenmekte de :D bunu yerine kışın kar'dan elektrik üretmeye çalışırsanız sizin için daha karlı ve iyi olur..mesela peltier diye bir malzeme var onu araştırın biraz pahalı bir malzeme ama eğer buna benzer bir şey üretilebilirse kışın soğuktan enerji üretilebilinir...kolay gelsin...