Dicle Üniversitesi Karıştı
-
Aslında olaylar dün başladı.
Vizelerimiz bu haftaydı. Hiç birinede doğru dürüst çalışamamıştım. Amfideyiz. Hocayı bekliyoruz. Allah'ım bişey olsunda bu sınavdan kurtulayım dedim. Harbiden bişey oldu ama çok boktan bişey. Boykot :|
Her halde birgünlük boykottur filan dedim. Attılar bizi dışarıya eve gittik. Ertesi gün yani bugün yine gittim fakülteye. Bu kez bütün fakülte bizim kampuse yürüdü. 500 kişiden fazlaydılar. Yine attılar bizi dışarıya.
Ama emniyet rektörlükten izin alıp içeriye girdi. Bi ototbüse doldurdular çocukları. Çok orjinal bir dayak attılar :|
Meseleye gelince aslında tam iyi bilmiyorum meseleyi ama pkk ile ilgili olduğu kesin. Çünkü sloganlar öyleydi. Bu gidişle ben nah mezun olurum sayın arkadaşlar :|
-
http://www.memurlar.net/haber/136376/
Yazık ya... Ne hale geldik biz.
-
olm için temizmiş demekki :D
neyi boykot ediyolarmış ? sınavlarımı ? :) -
Usta Mersin Üniversitesindede olaylar var PKK yandaşları ile Ülkücüler birbirine girdi ulan bu ülkenin üniversitesinde okuyupta bu ülkenin bacağını kapıyor yavşaklar!
Çok sinirleniyorum
-
hea geçen yazda antalyada akdeniz ünvrsitesinde olmuştu ülkücülerle pkk lılar birbine girmişti .. :S
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------
hea geçen yazda antalyada akdeniz ünvrsitesinde olmuştu ülkücülerle pkk lılar birbine girmişti .. :S
-----------------------------Erciyes Üniversitesinde bu şerefsizlerden pek yok ama biz haber alınca 8-9 araba basmaya gidiyoruz. Bunların kökünü kazımak lazım iyice azıttılar hem bizim üniversitemizde okuyacaksın hemde ısıracaksın! Yok öyle! Erciyes'te kafalarını eziyoruz bunların.
Artık Terörle Mücadele geliyo önceden çevik kuvvet gelirdi burada artık erciyesteki kavgalara Terörle mücadele bakıyor. Sizin oralarda da mı öyle?
-
AntiGerilla bunu yazdı:
-----------------------------geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------Erciyes Üniversitesinde bu şerefsizlerden pek yok ama biz haber alınca 8-9 araba basmaya gidiyoruz. Bunların kökünü kazımak lazım iyice azıttılar hem bizim üniversitemizde okuyacaksın hemde ısıracaksın! Yok öyle! Erciyes'te kafalarını eziyoruz bunların.
Artık Terörle Mücadele geliyo önceden çevik kuvvet gelirdi burada artık erciyesteki kavgalara Terörle mücadele bakıyor. Sizin oralarda da mı öyle?
abi ne diosn ya ortalık fena karşmıştı unv. içindeki yurtları basmışlar rehin almışlardı oğrencileri felan şerefşizler o gunden sora baya bi oğrenci unv. içinde ki yurttan ayrılmıştı 3-4 gün haberlerde bundan bahsedildi hatrlıosndur tv de çıkan o pkk lı adamı alnında kılıç resmimi ne vardı o unv. olayındaki adam yakaladılar adam şu an serbest vala .. / burda çevik kkuvvet bakıor daha çok o olaylara .. -
PKK'yı desteklemekle Sosyalist olmayı karıştırdıkları sürece bol bol bunlar gelir başlarına .
Çevik kuvvet güvenliğimiz için var. -
Zımpatıyorum ama;
Dicle'de okuyan var mı? Nasıl ortam?
-
Valla hacım başlıkta da görüldüğü gibi siyasi yandan rezil bir ortam ama artıları da var.
Msn'i ekle sana bilgi vereyim: hayvan@tahribat.com
-
birde bu çıktıydı bi ara ya :) ..yaw arkadaş git sanane elalemin sağından solundan :D
ayrıca ünilerde herzaman olur bu işler.takmayın kafanıza.. okumaya devam.. bizim zamanımızdada oluyordu.
türk halkı olarak karşıt görüşlerde farklı görüşlerde baya bi dallı olan ülkeyiz.
tahribata bile bi konu aç herkesin fikri ayrı oluyor..
:) ayrıca her eyleme pkk dememek gerekir. yapanlar sol görüşlü öğrencilerdir. onlarında kendilerine göre fikirleri vardır.. saygı duymak gerekir.