Dolar 2.025 Tl Oldu
-
dolar hep böyle yükseklerde mi uçacak?
-
hani avrupanin en hizli buyuyen 2.ekonomisiydik hani para deger kazanmisti?
Bu islerden anlayan arkadaslara sorum su.Bu fiyatlar 15-20 gun icinde tekrar duser mi en azindan 1.85 lere ?
-
1.85 görmez gibi geliyor 1.90 lara anca düşer orada seyreder.
-
CooLSTuFF bunu yazdı
1.85 görmez gibi geliyor 1.90 lara anca düşer orada seyreder.
ayvayi yedik o zaman
-
al işte artık orjinal oyun alamayacam :T
-
-
düşmez arkadaşlar.ben yükselme bekliorum 2014 sonuna kadar.tabi cok radikal bi karar almazsa türkiye.2.200 görür tahminim yıl sonunda.çünkü bu 2tl görmesi merkez bankasının dolar satmasından.eldeki dolar bitince ne yapacaklar acaba..
bide savaşlardan türkiye çok fazla etkilendi.tabi bunda tayipin parmagı var tamamen.suriye,mısır ile arası bozuk.araplara yapılan ticaret durdu.çünkü mal gönderilemiyor çok sağlıklı.onun dışında mısırda olan kazançta durdu.komşularla zaten bir gelirimiz yok hepsiyle düşmanız..işin sonu ii değil.şu anda ii günlerimiz oda seçim gelior die.
-
aha buraya yazıyorum . aralıkta anca 1.90 olacak . bende borsayla ilgileniyorum . eğer yanlışsam borsa ya bir daha gireyemeyeceğim..
wall street çocuğuyuz biz.
-
my4 bunu yazdı
aha buraya yazıyorum . aralıkta anca 1.90 olacak . bende borsayla ilgileniyorum . eğer yanlışsam borsa ya bir daha gireyemeyeceğim..
hocam 2 kere 2 dört eder mantığında yürüyosa bu borsa herkes zengin olur o zaman ne kadar iyi öngörsende bişeylerin ters gitme ihtimali yokmu bu borsada
-
Tnrsk bunu yazdımy4 bunu yazdı
hocam 2 kere 2 dört eder mantığında yürüyosa bu borsa herkes zengin olur o zaman ne kadar iyi öngörsende bişeylerin ters gitme ihtimali yokmu bu borsada
analitik zeka işi hocam .
sebep - sonuç ilişkisini kur . dünyadaki gündemi takip et . al sana borsa .
var hocam başlı başına risk zaten borsada herşey. benim analiz ettiğim şey bugünlerde . herkes kısa vadede güzelir diyor . 1ay 2ay .
daha fazla sürecek ve düşmeye anca aralıkta başlayacak . 1.90 seviyesinde devam edebilir bence. ama ancak aralıkta düşmeye başlayacak.