Domain Alışverişinde Güvenlik!
-
Selam;
Ben bir domain satışı konusunda çıkmaz da kaldım!
Durum şu;
Satın alacağım bir domain var meblağ 5 000 euro.Şimdi ben bu domaini satın aldıktan sonra adamın mailim çalındı v.s gibi ıvır zıvırlarla tekrar geri alabileceği gibi söylentiler oldu.Ben bu konuda güvewnli ve kesin teşhisi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum!
-
5 gün içinde geri alınabileceği söylendi tabi...
Aracılık eden bir domain firmasi da bulamadim.isimtescil aracilik etmediklerini söyledi.
-
domaini alır almaz başka firmaya transfer et sağlam olsun ;) maillerinde hepsini değiştir bilgilerinfilan özellikle billing bilgilerini değiştir bu çokönemli
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
domaini alır almaz başka firmaya transfer et sağlam olsun ;) maillerinde hepsini değiştir bilgilerinfilan özellikle billing bilgilerini değiştir bu çokönemli
-----------------------------katılıyorum tanıdık bir firma varsa oraya taşı istediği kadar kötünü yırtsın :)
ayrıca alım satım tutanağı imzalayın aranızda şahitlerle birlikte 5 bin lira işini riske atmamak lazım
-
alım satım işlemlerini yaparsınız noterden gidin adamla imzalayın sözleşmeyi beraber sana devrettiğine dair hiç olmassa elinde resmi belge olsun
-
50-10 neyse verirsin notere ama işin garanti olur
adam notere yanaşmazsa bilki ibnelik peşinde
-
noter işi yattı kafama teşekkürler. bu arada 5 bin tl değil euro 10 000 tlden fazla...
-
RuzgaR bunu yazdı:
noter işi yattı kafama teşekkürler. bu arada 5 bin tl değil euro 10 000 tlden fazla...
-----------------------------oha :)hoca ver sen bana 4 bir tl hepsibelesi bırakam sana :)= noter masrafıda benden :))
-
sedo.com'a park etsin sende ordan satın al
-
zaten bizde o kadar para yoktur sen şu domaini söylesene merak oldu
-
Kreyzi bunu yazdı:
zaten bizde o kadar para yoktur sen şu domaini söylesene merak oldu
Sesli chat le ilgili bir domain.Domaini söylemek istemiyorum şu an.Bayağı sorunlara yol açabilir benim açımdan.Sadece domain fiyatıdır bu,yazılım host hariç.