folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Donumuza Kadar Arandık.

Donumuza Kadar Arandık.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    DePrEm bunu yazdı:

DJ_Alper diyarbakıra yapılıyaznca mübah diyorsun öylemi madem öyle kıssasa kıssas biz yapınca anüsünüzden solumayınız. 

maçlarında olay çıkıyosa doğaldır diyarbakırdaki maçda polise  taş atılırsa polis göt deliğinize kadar bakar hocam :)

aranıza çürük sokmayın güvenlikte eğer tehdit söz konusu ise güvenlik sıkılaştırılır bu doğaldır bukadar abartmaya gerek yok

ve zumsuk Arkadaşım

Bende diyarbakırlıyım  6 sayfayı  okudum ve önyargıdan ibaret.. bir olay çıktı diye dbakır kötü olamaz eğer oluyorsa Gs-Fb maçlarıda war hatırlatırım.. D.bakırspor taraftarına aptal denmiş eywallah deyin ama sizin kadar kötü olamam neden dersen ben tüm taraftara aptal diyecek seviyede değilim başkasının günahını alamam gıybet edemem ama sana şunu söyliyebilirim Dbakır spor taraftararıyım küfür atmam,taşkınlık çıkarmam taraftara laf atarken dikkat et... Çoğunluk kürt dbakırda bunu biliyorsunuz  ve polise taş atıldı deniliyor birgün olsun dbakır sokaklarında gezip polis döven birini gördünüz mü ? Şahsen ben görmedim ve emin ol kişisel meseleler hariç, olay olmaz... Dbakırı siz çok kötülediniz yakıştırmadım , Burdan çıkan şairimiz ,burdan çıkan futbolcumuz,burdan çıkan ve şehit olanlarımızı kötülediniz size yakıştırmadım... Laf atarken sadece tek bir kitleyi hedef alıp lafınızı atın Dbakır halkına laf atanları sadece kınar geçerim ,onlarıda takmam sebebi ise sadece onlar gibi olmak bana yakışmaz...  Adanadaki maça gelince  dediğiniz gibi belki istihbarat gelmiştir hak veriyorum ama istihbarat dışında  direkt maça giriş kontrolü ise  olmaz tüm taraftarlar gibi  aranmalı taraftarlar... Sizden ricam kürtleri horgörmeyin onlarda sizin gibi insan... Ana rahmine atılınca sen doğum yerini seçmiyorsun , dilini ,ırkını sen seçmiyorsun  Yaradana şükürler olsun doğduğum yerden memnunum fakat bunu horgörmek kimsenin haddi değildir yaradan Allah olduktan sonra...

Teşekkürler...

Hayallerim ve Kendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek

serdar bunu HolySeclorum gibilere anlatamazsın çünkü adamların beyni saltokunur ve şartlanmışlar bildiklerini okumaya ben burada sabaha kadar bu konuyu tartışırım ama varacağımız sonuç Koca bir 0 sıfır iyi bir başlangıç noktasıdır ama varılacak nokta yine sıfır olunca elde var sıfır. anlıyan anladı. 

Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Otistiq bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:
    DePrEm bunu yazdı:

maçlarında olay çıkıyosa doğaldır diyarbakırdaki maçda polise  taş atılırsa polis göt deliğinize kadar bakar hocam :)

aranıza çürük sokmayın güvenlikte eğer tehdit söz konusu ise güvenlik sıkılaştırılır bu doğaldır bukadar abartmaya gerek yok

ve zumsuk Arkadaşım

Bende diyarbakırlıyım  6 sayfayı  okudum ve önyargıdan ibaret.. bir olay çıktı diye dbakır kötü olamaz eğer oluyorsa Gs-Fb maçlarıda war hatırlatırım.. D.bakırspor taraftarına aptal denmiş eywallah deyin ama sizin kadar kötü olamam neden dersen ben tüm taraftara aptal diyecek seviyede değilim başkasının günahını alamam gıybet edemem ama sana şunu söyliyebilirim Dbakır spor taraftararıyım küfür atmam,taşkınlık çıkarmam taraftara laf atarken dikkat et... Çoğunluk kürt dbakırda bunu biliyorsunuz  ve polise taş atıldı deniliyor birgün olsun dbakır sokaklarında gezip polis döven birini gördünüz mü ? Şahsen ben görmedim ve emin ol kişisel meseleler hariç, olay olmaz... Dbakırı siz çok kötülediniz yakıştırmadım , Burdan çıkan şairimiz ,burdan çıkan futbolcumuz,burdan çıkan ve şehit olanlarımızı kötülediniz size yakıştırmadım... Laf atarken sadece tek bir kitleyi hedef alıp lafınızı atın Dbakır halkına laf atanları sadece kınar geçerim ,onlarıda takmam sebebi ise sadece onlar gibi olmak bana yakışmaz...  Adanadaki maça gelince  dediğiniz gibi belki istihbarat gelmiştir hak veriyorum ama istihbarat dışında  direkt maça giriş kontrolü ise  olmaz tüm taraftarlar gibi  aranmalı taraftarlar... Sizden ricam kürtleri horgörmeyin onlarda sizin gibi insan... Ana rahmine atılınca sen doğum yerini seçmiyorsun , dilini ,ırkını sen seçmiyorsun  Yaradana şükürler olsun doğduğum yerden memnunum fakat bunu horgörmek kimsenin haddi değildir yaradan Allah olduktan sonra...

Teşekkürler...

Hocam bende bunu demek istiyorum.

Genelleme yapılmaması gerekiyor. 3-5 sapkının yaptığını bütün herkese yıkmak ahmaklıktır. 

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Otistiq

izliyoruz görüyoruz merak etme sen görme biz görüyoruz.

bran

bende zaten genelleme yapmadım okursan anlarsın

daha fazlası olursa daha fazlası olur. 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

Otistiq

bran

Neyi izliyosn ? Görende hergün orda olay war sanacak  yazarmısın izlediğin birkaç olayı

Hayallerim ve Kendim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

Otistiq

bran

Biz olayın teröre destek verenler kısmına bakıp ona göre yorum yapıyoruz adamlar buna genelleme diyo :|

Her Hakkım Saklıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Otistiq bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

Otistiq

bran

Neyi izliyosn ? Görende hergün orda olay war sanacak  yazarmısın izlediğin birkaç olayı

hoca canlı yayında gördüm canlı canlı hiç bir montaj yok

sen adam akıllı gidip maçını izlersen adam akıllı dağılırsan sorun olmaz tehdit algılanıyorsa güvenlik sıkılaşır bunu ne yaparsan yap değiştiremezsin

adamlar maçda içeri neler sokuyo neler içerde olay olsa ordaki polislerin başı yanacak niye adam akıllı aranmadı diye

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:
    Biz olayın teröre destek verenler kısmına bakıp ona göre yorum yapıyoruz adamlar buna genelleme diyo :|

Hocam lafın banaysa neden öyle yazdığımı alper'e ilettim.

Ne üzerine tartıştığını biliyorum. Ben sadece olayın beni ilgilendiren kısmına genelleme dedim. Dj_Alper nedemek istediğimi anlamıştır ;) 

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek
    DJ_Alper neyi canlı canlı gördün görmek istediklerinimi yada işine gelenlerimi peki hiçmi diyarbakıra veya diyarbakırsporlulara haksızlık yapılmıyor neden onları görmüyorsunuz. neyse görünen köy klavuz istemez değilmi?

Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek
    taraftar bu  içeri sokar tıpkı Gs-FB- gibi büyük taraftarın çıkardığı olay gibi çıkar, evet cana zarar verecek şeylern olması son derece yanlış  buna onay vermiyorum fakat orda  1-2 kişi yüzünden Tüm Dbakır ve taraftarına laf atana diyecek lafım yok...

Hayallerim ve Kendim.
Toplam Hit: 11543 Toplam Mesaj: 117