Dört Bir Yandan Sövüşlenmemiz Kazıklanmamız
-
hocam ygs-lys-sbs konusunda bence yanılıyorsun bu konuda en büyük baskılardan biri bende idi. babam ablam ve abim boğaziçilidir ve benden %100 boğaziçili olmam bekleniyordu hatta bir hocam söylemişti çok ta haklıdır "lan oğlum sana MIT den teklif gelse evde bi boğaziçine giremedin derler " dedi ki öyle durum bu 3 sınavda girdim abartılacak bir şey yok ama bazı seyleri göze almak gerekiyor mesela hiç para ödemeden de yapabilirsin bu işi ben normal bir anaadolu lisesinde okudum (kadri has anadolu lisesi) hocalar son sınıfta hatta 11 de de öyleydi ağzımızın içine bakıyordu bi soru sorun yapamdığımnız var mı bakın dün gece şöyle bir şey buldum sınavdan sunlardan daha çok soru beklenir v.s v.s adamalr yardım için yalvarıyordu nerdeyse öte yandan ben 4 yıl dershanede burslu okudum dershaneden burs almak sıkıntı değil kesinlikle azıcık dershanede sivri oldun mu çalıştın mı veriyorlar hemen bursu ve ben bu analttıkalrımı yaklaşık 20-30 kişi böyledik okul+dershanede sınavdan psikolojisi bozulan olmadı öyle başına çok kötü şeyler geldiği için sınavdan çıkmak zorunda kalan 1 kişi vardı galiba tanıdığım yani sınavlar o kadr abartılı degil
bencesi
-
husnuweb bunu yazdı
sikilmeyi seviyoruz hacı biz hala anlamadın mı?
% 50 ye rahat rahat küfür edebilirsin
-
arkadaş iki dk çift sıra parka bıraktım arabayı hemen çıkacağım, öyle büyük bir yerde kalmıyorum 10 bin nüfuslu yer, kaymakam ile bel. başkanı geldi iftar davetiyesi verdi onlarla konuşuyordum o sıra kitlediler 77 lira cezayı. Diyorum durum böyle böyle yok diyor biz çok anons geçtik nerde çok anons geçtiniz be!. (zaten o anonslarda ne bok diyor bi türlü anlamıyorumda vırı vırı konuşuyor) adam yüzüme bakmadı sanki kolay kazanılıyormuş gibi 77 lira kesti gitti. Sade bana olsa iyi ilçede herkes muzdarip. En son dün değil evelsi polisin üstüne yürümüş adam haklı olaraktan. Yakında emniyete kaymakamlığa gitmeyi düşünüyoruz
-
@DrKill işin kumar boyutunu geçtim farz-ı misal .......siysete girmeden yazacağım 2003ten sonra bakın güya müslüman ülkeyiz amk.
geçen denk gelmiştim buna
pazartesi : on numara
çarşamba : şans topu
perşembe : süper loto 6/54
cumartesi : sayısal loto 6/49
pazar : spor-toto, skor-toto, süper-toto, spor-loto, gol 7
iddaa : her gün oynanıyor.
kazi kazan : her gün oynanıyor.
at yarişlari : her gün; istanbul, ankara, izmir, adana, bursa ya da urfa’da yarışlar düzenleniyor. 2008 yılında 487 yarış günü var.
milli piyango : her ayın 9, 19 ve 29’unda çekiliş var.alıntıdır
@
asiminnesli Kardeşim sen o sorunlardan yaşamadığın için bayaa şanslısn git yarın sayısal oyna mesela :D işin şakası bir yana türkiyede antidepresan kullanımı ne kadar arttı ve hangi yaş aralığında diye googgle bing yahoo tahribat canın neyi isterse arat bak @kaygusuz hocam yüzde 50 demişsin sanırım bunla türkiyedeki iktidarı kastetmişsin(siyaset yassak) ama diğer yüzde 50 nin en az yüzde 50si maalesef s...........n memnun kalan yüzde 50nin yüzde 75i aman benmi kurtacam der . kalan yüzde 25in yüzde 85i kendi hayatının derdine düşmüştür kalan yüzde 15 hakkını arayan insanlar düşün bu kadar kişiden kala kala ne kaldı
yalansa yalan diyin
-
edit
kaygusuz tarafından 03/Ağu/13 03:02 tarihinde düzenlenmiştir -
asiminnesli bunu yazdı
hocam ygs-lys-sbs konusunda bence yanılıyorsun bu konuda en büyük baskılardan biri bende idi. babam ablam ve abim boğaziçilidir ve benden %100 boğaziçili olmam bekleniyordu hatta bir hocam söylemişti çok ta haklıdır "lan oğlum sana MIT den teklif gelse evde bi boğaziçine giremedin derler " dedi ki öyle durum bu 3 sınavda girdim abartılacak bir şey yok ama bazı seyleri göze almak gerekiyor mesela hiç para ödemeden de yapabilirsin bu işi ben normal bir anaadolu lisesinde okudum (kadri has anadolu lisesi) hocalar son sınıfta hatta 11 de de öyleydi ağzımızın içine bakıyordu bi soru sorun yapamdığımnız var mı bakın dün gece şöyle bir şey buldum sınavdan sunlardan daha çok soru beklenir v.s v.s adamalr yardım için yalvarıyordu nerdeyse öte yandan ben 4 yıl dershanede burslu okudum dershaneden burs almak sıkıntı değil kesinlikle azıcık dershanede sivri oldun mu çalıştın mı veriyorlar hemen bursu ve ben bu analttıkalrımı yaklaşık 20-30 kişi böyledik okul+dershanede sınavdan psikolojisi bozulan olmadı öyle başına çok kötü şeyler geldiği için sınavdan çıkmak zorunda kalan 1 kişi vardı galiba tanıdığım yani sınavlar o kadr abartılı degil
bencesi
genç murid sen konuyu halen daha anlamamışsın
bi daha anlamadan yorum yapma olur mu....
burda konuyu açan murid der ki :
bu hayatta devlet bize geçiriyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen menim ailem boğaziçili oralı buralı bize ne boğaziçili ailenden be murid genç muridi
psikolojini düzeltmek için acile psikoloğa gitmelisin -
kaygusuz bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
bencesi
sen menim ailem boğaziçili oralı buralı bize ne boğaziçili ailenden be murid genç muridi
psikolojini düzeltmek için acile psikoloğa gitmelisinmüridi anladım belli zaten konu başlığı bile devlet bize geçiriyor diyor haklıda ama bu sınav örneği gözüme takıldığı için yazdım bence devleti başarılı olduğu bir nokta şu sınav ösym ye demiyorum onlardan bi b.k olmaz da develt iyi organize oluyor sınavda
-
kaygusuz bunu yazdıhusnuweb bunu yazdı
sikilmeyi seviyoruz hacı biz hala anlamadın mı?
% 50 ye rahat rahat küfür edebilirsin
yavaş gel.
-
müstahak bu ülkeye
mettoman tarafından 03/Ağu/13 09:22 tarihinde düzenlenmiştir -
asiminnesli bunu yazdıkaygusuz bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
bencesi
psikolojini düzeltmek için acile psikoloğa gitmelisinmüridi anladım belli zaten konu başlığı bile devlet bize geçiriyor diyor haklıda ama bu sınav örneği gözüme takıldığı için yazdım bence devleti başarılı olduğu bir nokta şu sınav ösym ye demiyorum onlardan bi b.k olmaz da develt iyi organize oluyor sınavda
Mühim olan organize olmak değil. Bu sınavlar senin sosyal hayatını bi nebze de olsa sikti mi? Sikti. 4 yıl boyunca dershane + okul diyorsun. Dişlerini fırçalamak için bile zaman bulamazsın gün içinde. Onu geçtim, bu sınavlara tahmini olarak kaç lira yatırdın? Bu ve benzeri sınavlara senede kaç kişi giriyor? Kopya var diye uydurulan kalem, silgi, kalemtıraş kimlere peşpeş çekildi? Sınıfların herbirine konan ve seni daima izleyen kameralar kime peşkeş çekildi? Her sınıfın duvarında bulunan ösym damgalı saatler kime peşkeş çekildi?
Bizim dert yakındıgımız bunlar. Ailen Boğaziçili diye Boğaziçini kazanma arzusu olup, bu uğurda şuurunu kaybedip, cümlede anlam, konuda anlam gibi temel şeyleri kaçıran insanlar değil.