Download Rekorunuz Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    2005 ten beri kotalı internet kullanıcısıyım, mart ayının 13 ile nisan ayının 13 tarihleri arasında 1 aylığına tarifemi sınırsız yaptırdım ve 1mbit hızla bir ayda yaklaşık olarak 230GB indirebildim. Bu süre zarfında bir kaç günde bir bilgisayara restart attım hızlansın diye, arasıra ttnetten kaynaklı yavaşlamalar ve rapidshare kotasının aşılması suretiyle downloadda aksaklıklar oldu. Sanırım 1mbit ile 1 ayda 245Gb civarı indirmek mümkün.Sizlerin rekorları nedir? :D [img]http://img139.imageshack.us/img139/5369/downloadn.png[/img]

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

sınırsıza geçeli 6 gün oldu 18 gb yapmışım yani böyle gidersem ayda 90 gb yapar (mat biraz zayıf ama doğru hesapladım herhalde)

biraz yavaşmıyım ne

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Ben günde yaklaşık olarak 7,666666666666666666666666666667 gb indirmişim, sen biraz yavaş kalmışsın :D. Tbt felsefesine aykırı bu, buldunmu sonuna kadar sömüreceksin ;)

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Ben 2 gündür toplam 9GB mi ne indirdim :)

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bir ayda 140 gb vurmuştum galiba. yazındı hatta :)

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    -----------------------------
    2005 ten beri kotalı internet kullanıcısıyım, mart ayının 13 ile nisan ayının 13 tarihleri arasında 1 aylığına tarifemi sınırsız yaptırdım ve 1mbit hızla bir ayda yaklaşık olarak 230GB indirebildim. Bu süre zarfında bir kaç günde bir bilgisayara restart attım hızlansın diye, arasıra ttnetten kaynaklı yavaşlamalar ve rapidshare kotasının aşılması suretiyle downloadda aksaklıklar oldu. Sanırım 1mbit ile 1 ayda 245Gb civarı indirmek mümkün.Sizlerin rekorları nedir? :D [img]http://img139.imageshack.us/img139/5369/downloadn.png[/img]

hocam öyle 1 aylığına nasıl sınırsıza geçtin ki ? mümkün mü böyle birşey bilmiyordum. bildiğim kadarıyla tarife değişikliği yapabilmen için en son değişikliğinin üzerinden belli bir zaman geçmesi gerekiyor

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Blue_moon bunu yazdı:

SpoofU bunu yazdı:

hocam öyle 1 aylığına nasıl sınırsıza geçtin ki ? mümkün mü böyle birşey bilmiyordum. bildiğim kadarıyla tarife değişikliği yapabilmen için en son değişikliğinin üzerinden belli bir zaman geçmesi gerekiyor

Hayır direk geçilebiliyor.. Bugün ara, yarın geçersin..

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    274 gb benim 4 ay önce flndı film merakı vardı bende buldugum herşeyi indiriyordum bide oyun fln call of duty 4 vardı 2 defa fln indirmiştim

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

şimdi biraz matematik yapmaya çalışayım :D

saniyede 100 kb indirsem dakikada 6 mb yapar saatte 36 mb yapar

günde 12 saat açık dursa pc  432 mb yapar

aylık 130 gb gibi bişey çıkıyo

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    WoW'u indirdim 11 gb. Aylık 78 gb rekorum :| Yavaş kalmışım ha.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UploaDeR
    UploaDeR's avatar
    Erkek

son ayı saymayın ayın 4.de almıştım ss yi şimdi null verio =)  

Bizim yaptığımız paylaşımlar , o kadar emeğe bir gün de başkalarının yaptığı (Ç)ALINTI lar kadar değer verseniz ne olur ?ölmessiniz...,, ATEİZM ! ATeist Üye
Toplam Hit: 8935 Toplam Mesaj: 48