Download Rekorunuz Nedir?
-
2005 ten beri kotalı internet kullanıcısıyım, mart ayının 13 ile nisan ayının 13 tarihleri arasında 1 aylığına tarifemi sınırsız yaptırdım ve 1mbit hızla bir ayda yaklaşık olarak 230GB indirebildim. Bu süre zarfında bir kaç günde bir bilgisayara restart attım hızlansın diye, arasıra ttnetten kaynaklı yavaşlamalar ve rapidshare kotasının aşılması suretiyle downloadda aksaklıklar oldu. Sanırım 1mbit ile 1 ayda 245Gb civarı indirmek mümkün.Sizlerin rekorları nedir? :D [img]http://img139.imageshack.us/img139/5369/downloadn.png[/img]
-
sınırsıza geçeli 6 gün oldu 18 gb yapmışım yani böyle gidersem ayda 90 gb yapar (mat biraz zayıf ama doğru hesapladım herhalde)
biraz yavaşmıyım ne
-
Ben günde yaklaşık olarak 7,666666666666666666666666666667 gb indirmişim, sen biraz yavaş kalmışsın :D. Tbt felsefesine aykırı bu, buldunmu sonuna kadar sömüreceksin ;)
-
Ben 2 gündür toplam 9GB mi ne indirdim :)
-
bir ayda 140 gb vurmuştum galiba. yazındı hatta :)
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
2005 ten beri kotalı internet kullanıcısıyım, mart ayının 13 ile nisan ayının 13 tarihleri arasında 1 aylığına tarifemi sınırsız yaptırdım ve 1mbit hızla bir ayda yaklaşık olarak 230GB indirebildim. Bu süre zarfında bir kaç günde bir bilgisayara restart attım hızlansın diye, arasıra ttnetten kaynaklı yavaşlamalar ve rapidshare kotasının aşılması suretiyle downloadda aksaklıklar oldu. Sanırım 1mbit ile 1 ayda 245Gb civarı indirmek mümkün.Sizlerin rekorları nedir? :D [img]http://img139.imageshack.us/img139/5369/downloadn.png[/img]
-----------------------------hocam öyle 1 aylığına nasıl sınırsıza geçtin ki ? mümkün mü böyle birşey bilmiyordum. bildiğim kadarıyla tarife değişikliği yapabilmen için en son değişikliğinin üzerinden belli bir zaman geçmesi gerekiyor
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam öyle 1 aylığına nasıl sınırsıza geçtin ki ? mümkün mü böyle birşey bilmiyordum. bildiğim kadarıyla tarife değişikliği yapabilmen için en son değişikliğinin üzerinden belli bir zaman geçmesi gerekiyor
-----------------------------Hayır direk geçilebiliyor.. Bugün ara, yarın geçersin..
-
274 gb benim 4 ay önce flndı film merakı vardı bende buldugum herşeyi indiriyordum bide oyun fln call of duty 4 vardı 2 defa fln indirmiştim
-
şimdi biraz matematik yapmaya çalışayım :D
saniyede 100 kb indirsem dakikada 6 mb yapar saatte 36 mb yapar
günde 12 saat açık dursa pc 432 mb yapar
aylık 130 gb gibi bişey çıkıyo
-
WoW'u indirdim 11 gb. Aylık 78 gb rekorum :| Yavaş kalmışım ha.
-
son ayı saymayın ayın 4.de almıştım ss yi şimdi null verio =)