İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Efsane Cuma Sonrası Kargolarına Ulaşabilen Var Mı ?
Efsane Cuma Sonrası Kargolarına Ulaşabilen Var Mı ?
-
varmı ürün gelen
iptalmi etsem beklesemmi ?
ürün omo matik
kargo firmasına şikayet oluşturdum
cevap = ürün bize gelmedi
trendyok aradım . = ürün size ulaştırılamadığı için iade paranız = ürün firmaya iade işlemi gerçekleşince yapılacak .
amk ürününün yollamamışki bana .. ben iade edilip ürün onlara ulaşıp parası bana geri verilsin.
tedarik aşamasındaki ürünü iade edip para iadesi yapmıyoarl
sebep = fatura kesilmiş .
bu nasıl bi seviye amk.
samaccc tarafından 24/Ara/19 12:12 tarihinde düzenlenmiştir -
samaccc bunu yazdı
varmı ürün gelen
iptalmi etsem beklesemmi ?
ürün omo matik
kargo firmasına şikayet oluşturdum
cevap = ürün bize gelmedi
trendyok aradım . = ürün size ulaştırılamadığı için iade paranız = ürün firmaya iade işlemi gerçekleşince yapılacak .
amk ürününün yollamamışki bana .. ben iade edilip ürün onlara ulaşıp parası bana geri verilsin.
tedarik aşamasındaki ürünü iade edip para iadesi yapmıyoarl
sebep = fatura kesilmiş .
bu nasıl bi seviye amk.
benim ürünler geldi sonunda
Hepsiburada 6 gün gecikti
Trendyol 1 gün erken geldi
Kitapyurdu 3 gün erken geldi.
Tabiiki bu erken gelenler 20 - (Erken gelme süresi) şeklinde erken geldi.
-
AMAZONTR den dün alış veriş yaptım.
Saat 16:00 da verdiğim sipariş ertesi gün 12.30 da elime ulaştı.
Adamlar daki kurye/kargo olayı süper. Sürekli sms ile bilgilendirme / Sesli arama sistemi ile konum kontrolü yapıyorlar. ( Yerindemisin değilmisin diye )
En son gelen sesli çağrıda ürününüz 30 dk içerisinde elinizde olacaktır dedi ve öyle oldu.
Bir de Maps üzerinde aracın o anki bulunduğu noktayı , kuryeyi getirecek olan aracın plakası ve şöförün adı soyadı yazıyordu.
-
Hepsiburada müşteri hizmetlerine ulaşan varmı hala kargoya verilmedi ulaşıyorum da muhattap yok resmen satıcıda Hepsiburada
-
Efsane cuma günü 4 - 5 farklı ürün sipariş ettim (hepsiburada) ve kargolarım kısa sürede geldi (1 hafta sürmedi) ürünler ayrı firmalarla geldi (ptt yurtiçi sürat)
Sanırım bulunduğum bölge ile ilgili olabilir, buralarda internet üzerinden sipariş veren pek yoktur yada bölge kargocuları iyi çalışıyor ? -
Ben aldım 1 hafta önce 20 günlük ptt macerası ile birlikte canım sıkıldı dün geri iade ettim hepsi ye aradım böyle böyle birde ne göreyim aldığım ürünü GİTTİGİDİYOR 100 de 50 ye yakın indirmiş görünce moralim bozuldu lanet olsun dedim ve geri iade ettim sürat kargo ile aldılar iadeyi bugün yarın hepsiden hareket bekliyorum .
-
8 parca urunu 4 farkli saticidan 4 farkli kargo firmasi araciligiyla aldim
İlk haftada hepsi teslim edildi.
-
Birden fazla ürün sipariş ettim mama çocuk yaşına girmeden bugün gelebildi sonunda hepsijet ayrıcalığı...
-
Evet gönder medikleri kargoyu geri istiyorlar
Bakalım neler olacak
-
22 kasımdan beri bekliyorum 1 ay oldu hepsiburada :-D
eğer bu şekilde devam ederse bekleyeceğim kargo geldikten sonra hemen iade edeceğim