folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Eğer Bunu Okuyorsan

Eğer Bunu Okuyorsan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

(Uyarı : Bu yazı fazlasıyla bunalımsı yapı içerir.Düşünüldüğünde doğru fakat düzene ters olduğu için yapılması imkansız gibi dursada öyle olmayan bir yazıdır...Yazıdan etkilenip sağa sola bulaşacaksan; okulu , işi , anneni, babanı iplemeyeceksen hiç okuma.Çabuk gaza geliyorsan şimdi kapat.

Bu ne hocam ? Güzelim felsefeyi bok etmişsin. Bu yazı bir aydınlanma yazısıdır. Seni bağlayan tutsak eden zincirlerin hangisi olduğunu gör diyedir. Ama sen "bunları bilin ama sakın hiçbirşey yapmayın" demeye getirmişsin. Ne yani sahip olduklarımıza şükredip yerimizde mi oturalım. Seni köle yapan unsurların en başında zaten aile okul ve iş gelir. Bu felsefenin harekete geçmesini istiyorsan bunlardan kurtulman şarttır. Sana bu güne kadar ne kazandırdı ailen okulun ve işin ?  seni kravatlı götün teki yapmaktan başka bir boka yaramaz hiçbiri. Oturduğunuz yerden sistemin kölesi olmayın demek kolaydır. Ama aslolan sistemin çarkına çomak sokmayı başarabilendedir. ve sen yukarıdaki uyarıda yazdıklarınla kendini sadece gazlıyorsun. Görünen o.

Burada anlatılan sen değilsin. Zaten senin anlattıkların da onlar değil

O felsefenin özü budur! Savunuyorsanız harekete geçin. Savunmuyorsanız da liberal zaaflarınızla akımı bok etmeyin.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yok koyu destekçisiyimde,herşeyi salla deyip 17 yaşındakiçocuk annesine rest çekip okuluda bırakmasın :)

--

kaldı ki bu yazı tyler durden ı esas alan,, yada burdakilere laf sokma amaçlı yazılmış bir yazıda değil.Herşeyi boşver yazısıda değil.Para kazanma sakın yazısı hiç değil.

sen bunları bilin ama hiçbirşey yapmayın anlamışsın.Bense diyorum ki ; nasıl göründüüğün, ne kadar paran olduğun önemli değil.Şu an bunu okuyorsan yapacak daha iyi bir işin yok.Hele tek başına okuyorsan...

Kaldı ki yazıyı yazıp, cvpları yolladığıma göre bende keşiş olmuyorum..Yapmak yada yapmamaktan daha önemli birşey varsa durumu bilmektir.

Çünkü değişim önce farkındalık yaratılarak gerçekleştirilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

durdenizim ♥ \m/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

süpanallaaa dünyam aydınlandı :P  yıllardır bu anı bekliyordum

:D

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Değişimler farkındalıkla başlar evet ve bu farkındalık ilk başta kendin de dahil olmak üzere 17 yaşındaki bir çocuğa  dünya üzerinde yalnız olduğunu ve sadece doğanın bir parçası olduğunu özümsetmekle başlar. Ne ırk ne devlet ne aile ne de başka birşey. sadece doğa. Ve bu yazı yalnız okunmalıdır. Üstüne basa basa da söylüyorum yalnız okunmalıdır. Çünkü yanındaki değil, ailen değil, içinde karıştığın topluluk ya da sevgilin değil, sadece kendi iç sesin sana burada yazılanların doğru olduğunu ve harekete geçmen gerektiğini söyler. Çık sokağa bir taş at. Sonra bir tane daha. Gerisi zaten geliyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Özeti nedir acaba,

(|)  ( )( )  (.)(.)

" Kro "
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

hocam ısrarla Okim dedim başında Boş Beleş Lafı geçmiş Okumaktan Vaz Geçtim okumak Boş zaman demekse Okumamak Kim Bilir Ne

Beleş wireless kahramanı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:

Burada anlatılan sen değilsin. Zaten senin anlattıkların da onlar değil

Bu Fotoğraftaki şeyi savunuyorsan eğer bir kaç cümle söylemek istiyorum.

Kapitalist sistemde sende okuyarak kapitalist olmaya çalışıyorsun ve farkında değilsin.

Halkın adalet'e değil adaletin halka ihtiyacı var derken '' adaletsiz bir ortamda her güçlü zayıftan faydalanır. Hala nefes alabiliyorsan Emin ol adalet sayesinde''

Bir devlet olmadan ne bir millet polis olmadanda ne bir adalet olur sen bunları hiç'e saymışsın.

Felsefeyi tümden gelim olarak kullanmışsın tümevarımda bu fotoğraftaki herşeyi sahteleşiyor belli bir açıdan düşünmek bencil insanların işidir.

İsyan en doğal hakkın değildir senin en doğal hakkın hakkını aramaktır. İsyan Farklı anlamlar teşkil ediyor.

Bu fotoğrafın altına imza atan bir zihniyet Saf bir o kadar da ezilmiş kültürsüz bir adamdır.

Ve de Polisi Taşlayan Amele gençlikten öteyede gidemez

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

olur oyle

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

O fotoğrafın altına imzamı atıyorum.

sikik ahlak anlayışınızla, boktan adalet anlayışınızla, burjuvavari hak arama anlayışınızla bağdaşan hiçbir yönüm yok çünkü.

Toplam Hit: 9793 Toplam Mesaj: 57