folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eğitimi Zora Büküp Sadece Zenginlerin Okumasına Olanak Sağlayacak AKP Hükümeti

Eğitimi Zora Büküp Sadece Zenginlerin Okumasına Olanak Sağlayacak AKP Hükümeti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

düşünüyorumda yapmak istedikleri tam olarak bu

öncelikle değişen öss sistemi 

sınav zorlaştı artık ortalama yapan değil mükemmel yapanlar üniversiteli olabilecek

ortalama yapansa babasnın parasına dayanarak özel üniversitelerde iş garantisiyle okuyabilir tabi

bu ülkede artık orta düzeyli bir ailenin çocuğuysanız okuma ihtimalinizi elinizde alıryorlar demektir

haydi kızlar okula kampanyası bilmem ne kampanyası şu kampanyası bu kampanyası

eğitime verilen önem kampanyası eğitime böyle önem veriyosa bu hükümet bu düşüncenin zihniyetini sikiyim

üniversite harçlarına zam yapıldı demokratik ortam demokratik ortam diye bağıran akp hümeti

neden demokratik ortamda demoratik bi şekilde hakkını savunan öğrencileri sindirmek için polisle zor kullanıyor

bunu yapıtıran zihnityein düşünce sisteminin gelmişinin geçmişşinn..

nereye gidiyoruz bilen varmı içinizde hep şunu gördüm ben bu ülkede yapılan değişikliklr

ve buna sadece o anda tepki veren küçük bir grup devamı yok

adamlar ülkeyi sattı içine sıçtı bizim geleceğimizi kararttı biz hala susuyoruz lan akp

senin seni destekleyen kör zihniyetin paslanmış beyinlerin demek istiyorum... 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Orta düzeyli bir ailenin çocuğuyum.

Okuduğum üniversiteden ve bölümden de memnunun. Devlet üniversitesi. Ders çalışırken g*tümü yırtmadım. Sadece düzenli bir şekilde ders çalıştım. Bazı günler hiç çalışmadım. Çalıştığım günler ise en fazla 2 saat ama ciddi bir şekilde çalıştım.

Demek istediğim o ki bu ülkeye sadece okuyan adam lazım değil. Okumayanlarda bu ülke için farklı şekillerde çalışabilir.

Ama okuyacaklarda gerçekten kaliteli olsunlar. Okudukları üniversiteyi haketsinler. En azından bir miktar kültürlü ve bilgili olsunlar. 

Benim görüşüm tabii. Herkesin dediklerine saygı duyarım. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Orta düzeyli bir ailenin çocuğuyum.

Okuduğum üniversiteden ve bölümden de memnunun. Devlet üniversitesi. Ders çalışırken g*tümü yırtmadım. Sadece düzenli bir şekilde ders çalıştım. Bazı günler hiç çalışmadım. Çalıştığım günler ise en fazla 2 saat ama ciddi bir şekilde çalıştım.

Demek istediğim o ki bu ülkeye sadece okuyan adam lazım değil. Okumayanlarda bu ülke için farklı şekillerde çalışabilir.

Ama okuyacaklarda gerçekten kaliteli olsunlar. Okudukları üniversiteyi haketsinler. En azından bir miktar kültürlü ve bilgili olsunlar.

Benim görüşüm tabii. Herkesin dediklerine saygı duyarım.

orta düzeyli bir ailenin çocuğu DEVLET ÜNİVERSİTESİNİN  2. bölümünde okuyabilir mi? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Hayır.

Normal öğretimde okuyabilir ki ben de normal öğretimde okuyorum. 3-4 soru daha fazla çözdüm normal öğretime girmeye hak kazandım.

Bizim bölümün de hem normal öğretimi var hem 2. öğretimi. Ama normal öğretimdeki adamlar 2.lere göre kat kat "kişisel olarak" daha gelişmiş. Daha bilgili. Yani bu fark görülüyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Hayır.

Normal öğretimde okuyabilir ki ben de normal öğretimde okuyorum. 3-4 soru daha fazla çözdüm normal öğretime girmeye hak kazandım.

Bizim bölümün de hem normal öğretimi var hem 2. öğretimi. Ama normal öğretimdeki adamlar 2.lere göre kat kat "kişisel olarak" daha gelişmiş. Daha bilgili.

bende ikinci öğretimde okuyrm birinci öğretimle aramızda bilgi farkı yok sadece öss de 2-3 soru fazlaları var.önceden 2.ögretim okumak bu kadar zor değildi busene %500 e kadar zam geldi ikinci öğretime napcaz bakalım:S 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Hayır.

Bizim bölümün de hem normal öğretimi var hem 2. öğretimi. Ama normal öğretimdeki adamlar 2.lere göre kat kat "kişisel olarak" daha gelişmiş. Daha bilgili. Yani bu fark görülüyor.

üniversite bölümlerinin kalitesini tartışmıyoruzki

peki sence devlet üniversitenin ikinci völüminde okuyamaması normal mi

eğer okuyamıyorsa neden orasının adı devlet üniversitesi 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

HaYVaN bunu yazdı:

Hayır.

öyle bi genelleme yapamazsın.

bizde de tam tersi, en azından eşittir durumlar.

çalışıp çabalamış kişilere "3-5 soru daha fazla yapsaydın" demek kadar saçma bir olay var mı bilmiyorum.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    kajmerpac bunu yazdı:

bende ikinci öğretimde okuyrm birinci öğretimle aramızda bilgi farkı yok sadece öss de 2-3 soru fazlaları var.önceden 2.ögretim okumak bu kadar zor değildi busene %500 e kadar zam geldi ikinci öğretime napcaz bakalım:S 

Hacım size büyük haksızlık. Buna bende karşıyım. Yeni tercih yapacaklar için zamları destekliyorum.

Bi de öss ye hazırlanmış biri olarak o 2-3 sorunun kaç kat daha fazla çalışmanın okumanın getirisi olduğunu bilmeni isterdim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

Sınav aslında zorlaştı evet ama bu zaten kitle çöküşü olacak...yani kimsenin bireysel başarısı ile ilgilenilmiyor zaten...önemli olan bütünün içindeki konum...

İşçilerin ürünlerine zam yok,yani gelir aynı fakat çocuklarınının eğitimine zam üzerine zam...gelir yok iken gidere eksilecek para nereden bulunsun...eksilenler de ancak okuyan öğrenci sayısı olacak gibi geliyor bana...haydi bir de zamı geçtim işsizlik tavan yapmış durumda...

Hea çalışan zaten bir yerlerden bursu kapıyor,fakat o husus da bayağılaştı...her yıl bursu toparlayayım derken dağılan öğrenci psikolojisi...

Bu ülkenin her kesim mesleğe ihtiyacı olacaksa bunu babadan devralmaktan ya da sokaklarda oradan buradan bir şeyler ile parayı kazanmaktan çok eğitim ile en düşük rütbelerin görüldüğü yerlerin anlamlaştırılıp,cahilliğin en aza indirgenmesi gerektiğini düşünüyorum...sonuçta toplum olarak bilinçlendirilmek gerekir,hiçbir topluluk azınlıkta olanların başarısı ile ilerleyemez...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    yascakucuk bunu yazdı:

düşünüyorumda yapmak istedikleri tam olarak bu

öncelikle değişen öss sistemi 

sınav zorlaştı artık ortalama yapan değil mükemmel yapanlar üniversiteli olabilecek

ortalama yapansa babasnın parasına dayanarak özel üniversitelerde iş garantisiyle okuyabilir tabi

bu ülkede artık orta düzeyli bir ailenin çocuğuysanız okuma ihtimalinizi elinizde alıryorlar demektir

haydi kızlar okula kampanyası bilmem ne kampanyası şu kampanyası bu kampanyası

eğitime verilen önem kampanyası eğitime böyle önem veriyosa bu hükümet bu düşüncenin zihniyetini sikiyim

üniversite harçlarına zam yapıldı demokratik ortam demokratik ortam diye bağıran akp hümeti

neden demokratik ortamda demoratik bi şekilde hakkını savunan öğrencileri sindirmek için polisle zor kullanıyor

bunu yapıtıran zihnityein düşünce sisteminin gelmişinin geçmişşinn..

nereye gidiyoruz bilen varmı içinizde hep şunu gördüm ben bu ülkede yapılan değişikliklr

ve buna sadece o anda tepki veren küçük bir grup devamı yok

adamlar ülkeyi sattı içine sıçtı bizim geleceğimizi kararttı biz hala susuyoruz lan akp

senin seni destekleyen kör zihniyetin paslanmış beyinlerin demek istiyorum... 

Oyleyse oku,adam ol sen gec ulkenin basina..

Bogazici'nde okuyan yurt ogrencilerimizin cogu anadolu ve dogudan gelmis cocuklar..Evet,calismis,kazanmis gelmisler..

Bok atmaya gerek yok..

Adam gibi calisan kazanir,okur,basarili olur..

Gerisi laf salatasi..

Edit: Madem yakinilan sorunlar var..Cozum de ureterek konu acilmasi mantikli olurdu..

Sövüp saymakla bu isler olmaz..Madem kafan calisiyor proje uret uygula..

Arkana yaslanip konu acmakla,küfretmekle,aglamakla bu isler cözülmez..

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DawnOfDarkness bunu yazdı:

Oyleyse oku,adam ol sen gec ulkenin basina..

Bogazici'nde okuyan yurt ogrencilerimizin cogu anadolu ve dogudan gelmis cocuklar..Evet,calismis,kazanmis gelmisler..

Bok atmaya gerek yok..

Adam gibi calisan kazanir,okur,basarili olur..

Gerisi laf salatasi..

Edit: Madem yakinilan sorunlar var..Cozum de ureterek konu acilmasi mantikli olurdu..

Sövüp saymakla bu isler olmaz..Madem kafan calisiyor proje uret uygula..

Arkana yaslanip konu acmakla,küfretmekle,aglamakla bu isler cözülmez..

okuyup adam olmak konusunda senden öğüt alacak değilim

ayrıca yakınılan konu türkiyenin gidişi

yalnız senin gibi küflenmiş beyinler bu ülkeyi buraya getiren sessizliği sağlayanlarsın

lan gerizekalı demek istediğim şu eğitim paralı oluyo çalışmakla çalışmamakla alaksı yok 

anlayabiliyomusun

yoksa akp yanlısı yayın yapmaya devam mı edeceksin

yazdığımı okumaya bile tenezzül etmemişsin

altını çizerek sylüyorum gerizekalı değilsen anlarsın

çok ii olanlar kazanıyor demiş miyim demişim

o zaman neden lafı götünden anlayıp çamur attığımı düşünüyon 

Toplam Hit: 4304 Toplam Mesaj: 49