folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Güçlü Köpek Nedir?

En Güçlü Köpek Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

pitbull dövüş köpeğidir.. kangal falan yener demeyin sonuçta o köpekler dövüş için besleniyor vs.

eğer evde besliceksen alman kurdu k9 öneririm.. iyi hayvandır sadıktır ve akıllıdır.

kangal da çok sadıktır fakat ona eziyet olur senin yaşadığın yerler. köydeysen olabilir..

şu an köpek alsam k9 alırdım. sonuçta koruma besleme sadıklık ve yaşama yerleri olarak en iyisi budur.. 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

güç bakımından aslında birçok köpek eş diyebiliriz yani birinciliği paylaşanlar olacaktır ama yerli malı yurdun malı diyelim :)

Kangal olsun cevap bizimde var 1 tane yani gerçekten manyak bi hayvan  bahçeli falan bi eviniz varsa illaki besleyin gerçi doymak bilmior ama yani ultra cins köpeklere tercih ederim onu..

güçlü hayvan yani patilerini omzuna atınca anlaşılıo bi kere beni yere sermişti puhaha

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Olm kopekleri niye dovusturdunuz simdi

Guc derken nedir?

Koruma,saldiri,agility? vs

Koruma amacli dunyanin en onde gelen kopegi Kangallardir.

Saldiri amacli bir kopek ariyorsan,japon tosa , doberman saglamdir.

Koruma+saldiri dengeliolsun istiyorsan Alman Coban Kopegi.

Bodyguard kopegi istiyorsan sagina soluna birer adet Rottweiler alacaksin.

-------------------------

Gelelim dovus olaylarina...Yetiskin bir kangala alemin Allahi bir pitbull'u atsaniz deviremez.Zaten dovus videolarina denk geldiyseniz...kangal on patileri veya vucuduyla pitti devirir girtlagina yapisir bogar...Elbett pittin ustun geldigi videolarda vardir ama kopek dovusu kadar sacma birsey yoktur...Bir defa pitt ve kangal karsilastirilacak kopekler degildir...Bu arada gecen bi video gecti elime kangal rott dovusturuolar,rott kaciodu en sonunda...hayvanlarin piskolojisini mahvediyorlar amk.

Sonra dobermanin kafasi buyur sahibine saldirir,rott 2 yasinda saga sola saldirir ,pitt 6 yasinda takla atmaya baslar...bunlar sacmadir...Evet haberlerde goruyoruz sahibini parcalayan pitt,rott falan...hatta gecenlerde bir cocugu kangalkirmasi bir kopek parcalamisti...burada kopek onemli degildir burada onemli olan davranis bozuklugudur,iyi kan tasimayan anne babanin ciftlestirilmesidir...davranis bozuklugu tasiyan kopekleri ciftlestirmeyeceksin...kangalkirmasi...kirma kopek tehlikedir...kangal sadik ve cocuklarla iyi gecinen bir irk olabilir ama sen kirdigin anda agresyon genleri baskin gelen bir melez ortaya cikarabilirsin...Onun icin saglikli anne babadan yavru almak gerek...yavruyu iyi sosyallestirmek gerek...dutkiskiskis gibi sacma sacma egitim metodlari uygulamamk gerek...karanlik oda,cig et falan..ne bunlar :D..tabi kangali apartmanda besleyemezsin:D

Kangal kopegi cidden cok ayri birsey...yaz yaz bitmez haci...savasta yaninda savasmis dusun,elin amerikalisi afrikalisi gelip aliyor goturuyor...afrikada citalara,aslanlara karsi suruyor koruyor bu kangallar...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

Kangal hakkında yorum yapanlar hayatında hiç kangal gördümü acaba? Benim bir erkek ve bir dişi 5 yaşında iki kangalım var. her ne kadar 3 senedir ayda yılda bir görüyor olsamda 2 sene her haftasonumu bu 2 kangalla geçirdim. Evimde 7 senedir cane corso besliyorum. yani dövüş köpeğimde var çoban köpeğimde. iki turun davranıslarıda, durum analizleride, fiziki gucleride birbirinden cok cok farklı. 
    kangal sahibi degilseniz kangalın gucunu anlamamanızda normaldir. oyun oynarken bogustugumda ne kadar guc sarfedersem sarfedeyim yıkamıyordum hayvanları. el freni cekili bi kamyonla oynamak gibi biseydi, yani senin hayal edebileceginden cok daha gucluler.
    Kangal gibi, Alabay gibi doğanın armağanı olan köpekler fiziki olarak çok güçlüdürler. Kangal ile herhangi bir köpeğin baş edebilmesinin imkan ve ihtimali yoktur. Kangalın fizik gücü ile ancak başka bir kangal baş edebilir. kulaktan dogma ogrendiginiz ve papagan gibi sayıkladıgınızın aksine kangal rakibinin belini falan kırmaz.
    kangalın yaptıgı sey bogarak oldurmektir. buradada fiziki gucunu kullanır, genelde ilk once ensesine yapısır gogusu ile ensesineden kapdıgı hayvana yere dogru baskı uygular, o asırı guce kopegin ayagı dayanamaz ve duser. yere dusurdukten sonra bogazına yapısır umugunu sıkar gebertir sonra yandı gulum keten helvam. pitbull dediginiz, standartlarına uygun olan bir kangalın kafatası buyuklugunde bir hayvan. yani çocukca konusmadan gercekci olalım. yok kangal pitbulla birsey yapamaz vs tarzı konusan adamların eminin kopegi bile yoktur. cunku olsaydı boyle komik soylemlerde bulunmazlardı. 6 aylık daha oyun cocugu olan disi kangallarla pitbulları kapıstırıp sonra videosunu nete verenlerin dogurdugu bir sonuc bu aslında.

nasıl olsa anlamamakta ısrar edip kangalı kucumseyip pittbull'u Allah sanmaya devam edeceksiniz, bunu bildigim icin bir iki birsey ekleyecegim, her ne kadar insanlık dısı olsada.

Bu vahşetlere sebebiyet veren hayvan oğlu hayvanlarada söyleyecek şeyler var ama, onuda artık küfür yasağı kalkınca söyleriz.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek

HolyDemon bunu yazdı:
    -----------------------------
    En güçlü köpeği bilmiyorum ama en güçsüz köpeğin abdullah öcalan oldugunu biliyorum :)))

tuttum bu yorumu .)) 

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    Dina_Kaki bunu yazdı:

Juba bunu yazdı:
    zamanında baya tartışıldı bi sivaslı olarak rahatça diyorum ki has sivas kangalını dünyanın en kral köpeğini getirsen dahi yenemez. pitbul falan yalan yani kangala göre. kapıştığı hayvanı altına alıp belini kırıo köşeye çuval gibi atıo sonra. dünyada hiç bi köpek has kangalla başa çıkamaz

Kardeşim kaç kere köpek dövüşü izledin Allah aşkına ya bide bu akdar kesin konuşuyosun.. bi rottweiler kangalı koparırı yer..hatta labaratuvar köpekleri geneli için aynı şey söz konusudur..ha sen enrden biliyosan diyosan zamanında çok tanık oldum bu dövüşlere:)kangalla pitbulu dövüştürmzler bile fark açıkça ortada bellidir..

sana sadece gülüyorum hacı rotweiller kangalı alır dedin ya bişey demiyorum .

köpek dövüşünnden kastın nedir ? eğer bir ortamda köpekleri birbirine kırdırıpta dövüşmekse izlemedim . fakat köyde çok izledim rahat ol sen . halada kesin konuşuyorum ayıyla başa çıkabilen bi köpeğe rotweiller nası karşı koyar. ..

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

aslı bozulmamış ise kangal aslı bozulmuş genleriyle oynanmış mutant tarzı bişi diosan dogo argentino

dogo argentino

kangalımız

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ilk kangal konusundan beri 4saattir internette araştırıyorum acaba kangaldan güclüsü varmı diye?

root culara pit cilere şimdi den söleyim kusurabakmasınlar ama EN GÜCLÜ KÖPEK KANGAL = ) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

Bilmiyenler yada görmüyenler için yada konuyu acan arkadasa en güzel kanıt bu olsa gerek. Pittbul Kangal  ve Rot Kangal Kapışması. Umarım Kangalın Ne Kadar Merhametli ve Asil bir Hayvan Oldugunu Bu Video 'lardan Anlıyabilirsiniz.

http://www.truveo.com/Kangal-vs-Pitbull/id/3821658116

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek
    Codißody bunu yazdı:

Bilmiyenler yada görmüyenler için yada konuyu acan arkadasa en güzel kanıt bu olsa gerek. Pittbul Kangal  ve Rot Kangal Kapışması. Umarım Kangalın Ne Kadar Merhametli ve Asil bir Hayvan Oldugunu Bu Video 'lardan Anlıyabilirsiniz.

http://www.truveo.com/Kangal-vs-Pitbull/id/3821658116

haydi thomas haydi çiko :D

hayvanın cüssesi yeter

kangala kafa tutabilirmi o salak yer sopayı oturur :D

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
Toplam Hit: 65098 Toplam Mesaj: 73