En Uygun Konut Kredisi
-
yardımı olmaz mı hocam hiç ellerine sağlık.
bir de dd mortgage ile konuşmanı tavsiye ederim.
glaurung tarafından 18/Mar/14 19:55 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam telefon numaranı pm at garantı bankası ıle gorustum arayacaklar senı uygun bır seyler ayarlamaya calısacaklar
-
düzenleme var hoca
kim sana %100 kredi kullandırıoki
misal şuan 100 liralık ev için sana sadece 75 lira para verirler
ha kenarda köşede birikmiş bi paran olur üzerine kredi kullanırsın
yani yok öyle %100
boşa kürek çekme
o allı ballı kredi dönemleri bitti -
barterla daire aldırtabilirim sana hocam nerden olduğu önemli değilse eğer. Çok çok iyi değil ama fiyat avantajın olur ilerde orayı satıp daha iyi bir yerde alabilirsin. örnek semt beylikdüzü
-
glaurung bunu yazdı
dd mortgage'i kredi karşılaştırma sitelerinde görmüştüm.
İlk defa gördüğüm için üzerinde fazla durmadım ama yarın bir telefonla ararım hocam, teşekkürler...blackdeath bunu yazdıhocam telefon numaranı pm at garantı bankası ıle gorustum arayacaklar senı uygun bır seyler ayarlamaya calısacaklar
Yolladım, teşekkürler...
DaveReed bunu yazdıdüzenleme var hoca
yani yok öyle %100
boşa kürek çekme
o allı ballı kredi dönemleri bittiİlk mesajda belirtmiştim hocam. --> "Ekspertiz raporu istediğim gibi olmazsa ek olarak ihtiyaç kredisine başvuracağım."
Yani daireye 120.000 TL fiyat biçse 90.000 TL konut kredisi, 30.000 TL'de ihtiyaç kredisi çekeceğim.
Sonra 3 sene boyunca sadece fotosentez. :)cemnet bunu yazdıbarterla daire aldırtabilirim sana hocam nerden olduğu önemli değilse eğer. Çok çok iyi değil ama fiyat avantajın olur ilerde orayı satıp daha iyi bir yerde alabilirsin. örnek semt beylikdüzü
Eyv. hocam.
Aileme yakın olduğu için ve bu bölgedeki diğer evlerden uygun olduğu için farklı bir bölgeden düşünmüyorum.
Teşekkür ederim. -
telekom bunu yazdıglaurung bunu yazdı
dd mortgage'i kredi karşılaştırma sitelerinde görmüştüm.
İlk defa gördüğüm için üzerinde fazla durmadım ama yarın bir telefonla ararım hocam, teşekkürler...blackdeath bunu yazdıhocam telefon numaranı pm at garantı bankası ıle gorustum arayacaklar senı uygun bır seyler ayarlamaya calısacaklar
Yolladım, teşekkürler...
DaveReed bunu yazdıdüzenleme var hoca
yani yok öyle %100
boşa kürek çekme
o allı ballı kredi dönemleri bittiİlk mesajda belirtmiştim hocam. --> "Ekspertiz raporu istediğim gibi olmazsa ek olarak ihtiyaç kredisine başvuracağım."
Yani daireye 120.000 TL fiyat biçse 90.000 TL konut kredisi, 30.000 TL'de ihtiyaç kredisi çekeceğim.
Sonra 3 sene boyunca sadece fotosentez. :)cemnet bunu yazdıbarterla daire aldırtabilirim sana hocam nerden olduğu önemli değilse eğer. Çok çok iyi değil ama fiyat avantajın olur ilerde orayı satıp daha iyi bir yerde alabilirsin. örnek semt beylikdüzü
Eyv. hocam.
Aileme yakın olduğu için ve bu bölgedeki diğer evlerden uygun olduğu için farklı bir bölgeden düşünmüyorum.
Teşekkür ederim.hoca bi aynı banka aynı şahsa hem konut hem ihtiyaç vermez (ha verir nasıl verir banka hesabında yüklü miktar paran vardır istediğin kadar kredi kullanırsın)
diyelim bi bankadan konut kredisini aldın
diğer bankadan ihtiyaç çekmeye gittin orda çıkacak konut kredisi kullandığın
her banka bilgisayardan görüo zaten
krediyi başka şahısa kullandırıosan orası ayrı tabii
ama bin dereden su getirirler söyleyim -
200.000 tl çekeceğim aylık 2000 tl ödeyeceğim bir banka varmı 10 yıl?
-
Daha yeni akrabam ev aldı banka paranın belli bir kısmını ödemeni istiyor. Yanlış olmasın 1/4 veya 1/3 oranında birikimin olması gerekiyor. Paranın tamamını ödemiyor. Birde kredi aldığın zaman zaten genel merkezde de gözüküyor bunlar 2. bir kredi vereceklerini pek zannetmiyorum.
-
hacım pm attığın tel nosu gecici kapalı baska numara varsa gonder bankadan aradılarkapalı dıye
-
blackdeath bunu yazdı
hacım pm attığın tel nosu gecici kapalı baska numara varsa gonder bankadan aradılarkapalı dıye
Özel mesaj attım hocam.
Bu arada DD Mortgage (http://www.ddm.com.tr) ile de görüştüm.
http://www.tahribat.com/Forum-En-Uygun-Konut-Kredisi-192049/1/#2359698
--
1,04'lük faiz oranı verdi.
120 aylık vadede aylık taksitler ~1,755 TL olarak görünüyor.
180 aylık vade de sağlayabiliyorlarmış. O zaman aylık taksitler ~1,477 TL olarak görünüyor.
--