Eski Üyeler
-
ben ilk uye olmadan 1 senemi 2 senemi kadar dışardan siteyi takib etim ozman tasarımı boyle degildi daha değişikdi yanlış hatırlamıyorsa uye olmaya çalışdıgımda key istemişdi ozaman kefalet sistemi yokdu sonra bi ara rene abi uyeligi acdı yaz zamana patlattım uyeligi
-
İlk başlarda anne sayfada Gülben Ergen in resmi vardı sanırım :)
-
Bunca senedir uye katilimlari olsun, eski uyeleri olsun kaybetmeyen bir forum daha yoktur. 6 sene demis bazilari, dile kolay alti sene. Tahribat'i bu imkani bize verdikleri icin kutluyoruz ve butun samimiyetimizle tesekkur ediyoruz.
-
ben tahribata üye oldugumda liseye gidiyordum şimdi evlendim. ama eski kullanıcı adımı kullanmıyorum
-
Eskiler yazmis, hos ortam olmus :)
3 Mart 2004 (Çarsamba) ben katilmisim.
-
eh bende biraz eski sayilirim... yakinda evlenirim heralde :D
-
22524 wert 19 Eylül 2005 (Pazartesi) 15:41 29 Mart 2009 (Pazar) 00:12 3220
bende eskilerden sayılırım herhalde birgün keşke rene ye yada holy e essede o bıçaklı temayı koysa güzel olmazmı nostalji olur bir şekildede eski mürüdleri toplasak
1 gün aktif olsalar gördükleri her konuya mesaj yazsalar ne güzel olur hea :D
-
Hani o eski üyeler varya,
onlar eski de kaldı.
bazı şeyler tadında güzeldir.
-
Ben bu muhabbeti anlamıyorum. Adam yıllar önce üye olmuş, profiline bakdım, benden 3 yıl önce üye olmuş, aramızda binlerce üye var ve onun login olma sayısı173, benim login olma sayım 7858. Siteyi adam gibi takip etmez, sadece id sinden dolayı eski üyeyim, vs gibisinden konu açıyor.
Eski veya yeni, ben 2005 yılında üye oldum ama gel gör ki, benden yıllar sonra üye olup siteye daha fazla katkıda bulunan insanlar vardır.
Eski üye yeni üye muhabbetleri saçma, herkez eşit olmadıktan sonra siteninde sıradan bir siteden farkı kalmaz.
Nasıl ki yeni üyelerin altında çömez yazısı saçmaysa, eski yeni üye muhabbeti de bir o kadar saçmadır.
Heleki eskilerden kim kaldı gibisinden konu açmak, saçmalığın daniskasıdır.
Takip et de gör kim var kim yok, id ile bitmiyo bu işler...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Ben bu muhabbeti anlamıyorum. Adam yıllar önce üye olmuş, profiline bakdım, benden 3 yıl önce üye olmuş, aramızda binlerce üye var ve onun login olma sayısı173, benim login olma sayım 7858. Siteyi adam gibi takip etmez, sadece id sinden dolayı eski üyeyim, vs gibisinden konu açıyor.
Eski veya yeni, ben 2005 yılında üye oldum ama gel gör ki, benden yıllar sonra üye olup siteye daha fazla katkıda bulunan insanlar vardır.
Eski üye yeni üye muhabbetleri saçma, herkez eşit olmadıktan sonra siteninde sıradan bir siteden farkı kalmaz.
Nasıl ki yeni üyelerin altında çömez yazısı saçmaysa, eski yeni üye muhabbeti de bir o kadar saçmadır.
Heleki eskilerden kim kaldı gibisinden konu açmak, saçmalığın daniskasıdır.
Takip et de gör kim var kim yok, id ile bitmiyo bu işler...
-----------------------------:P sen antika nedir bilirmisin :D