Eski Üyeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ben ilk uye olmadan 1 senemi 2 senemi kadar dışardan siteyi takib etim ozman tasarımı boyle degildi daha değişikdi yanlış hatırlamıyorsa uye olmaya çalışdıgımda key istemişdi ozaman kefalet sistemi yokdu sonra bi ara rene abi uyeligi acdı yaz zamana patlattım uyeligi

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    İlk başlarda anne sayfada Gülben Ergen in resmi vardı sanırım :)

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Concept
    Concept's avatar
    Erkek
    Bunca senedir uye katilimlari olsun, eski uyeleri olsun kaybetmeyen bir forum daha yoktur. 6 sene demis bazilari, dile kolay alti sene. Tahribat'i bu imkani bize verdikleri icin kutluyoruz ve butun samimiyetimizle tesekkur ediyoruz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    ben tahribata üye oldugumda liseye gidiyordum şimdi evlendim. ama eski kullanıcı adımı kullanmıyorum

Adsense Gelirli Siteler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek

Eskiler yazmis, hos ortam olmus :)

3 Mart 2004 (Çarsamba) ben katilmisim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    eh bende biraz eski sayilirim... yakinda evlenirim heralde :D

anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

22524            wert               19 Eylül 2005 (Pazartesi) 15:41             29 Mart 2009 (Pazar) 00:12          3220

bende eskilerden sayılırım herhalde birgün keşke rene ye yada holy e essede o bıçaklı temayı koysa güzel olmazmı nostalji olur bir şekildede eski mürüdleri toplasak

1 gün aktif olsalar gördükleri her konuya mesaj yazsalar ne güzel olur hea :D 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Hani o eski üyeler varya,

onlar eski de kaldı.

bazı şeyler tadında güzeldir. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Ben bu muhabbeti anlamıyorum. Adam yıllar önce üye olmuş, profiline bakdım, benden 3 yıl önce üye olmuş, aramızda binlerce üye var ve onun login olma sayısı173, benim login olma sayım 7858. Siteyi adam gibi takip etmez, sadece id sinden dolayı eski üyeyim, vs gibisinden konu açıyor.

Eski veya yeni, ben 2005 yılında üye oldum ama gel gör ki, benden yıllar sonra üye olup siteye daha fazla katkıda bulunan insanlar vardır.

Eski üye yeni üye muhabbetleri saçma, herkez eşit olmadıktan sonra siteninde sıradan bir siteden farkı kalmaz.

Nasıl ki yeni üyelerin altında çömez yazısı saçmaysa, eski yeni üye muhabbeti de bir o kadar saçmadır.

Heleki eskilerden kim kaldı gibisinden konu açmak, saçmalığın daniskasıdır.

Takip et de gör kim var kim yok, id ile bitmiyo bu işler...

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben bu muhabbeti anlamıyorum. Adam yıllar önce üye olmuş, profiline bakdım, benden 3 yıl önce üye olmuş, aramızda binlerce üye var ve onun login olma sayısı173, benim login olma sayım 7858. Siteyi adam gibi takip etmez, sadece id sinden dolayı eski üyeyim, vs gibisinden konu açıyor.

Eski veya yeni, ben 2005 yılında üye oldum ama gel gör ki, benden yıllar sonra üye olup siteye daha fazla katkıda bulunan insanlar vardır.

Eski üye yeni üye muhabbetleri saçma, herkez eşit olmadıktan sonra siteninde sıradan bir siteden farkı kalmaz.

Nasıl ki yeni üyelerin altında çömez yazısı saçmaysa, eski yeni üye muhabbeti de bir o kadar saçmadır.

Heleki eskilerden kim kaldı gibisinden konu açmak, saçmalığın daniskasıdır.

Takip et de gör kim var kim yok, id ile bitmiyo bu işler...

-----------------------------

:P sen antika nedir bilirmisin :D  

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 31225 Toplam Mesaj: 148