Eskişehirlilere Benden..
-
eskişehirlilere, eskişehiri sevenlere, merak edenlere, aşk acısıda çekenlere
-
seviyorum bu şehri.ölümüne EsEs.!anca ölüm ayırır beni buradan..
-
doktorlar caddesi havuzlu hamamda geçen bir saatten sonra acıkan mideyi tatlı dil köftecisinde 2 porsiyon köfteyle ve şıra ile doldurmak, porsuk çayına bakıp vakit geçirmek akşam adalarda pil bitene kadar dolaşıp bira içmek... boş degil dolu muhabbet yapmak offf offf... özzzledimmm
-
Adaları ,doktorları ve o Gül Gülistan cafelerini hiç bir yere değişmem ... (Kızlarıda Güzel bu arada)
-
evet doğru bir topkapı sarayımız yok!Denize karşı akşam süper bir ortamda rakıda içemiyoruz belki.
Fakat bizim şehrimiz gerçekten çok başkadır.Demokrattır.Sağlamdır.Es es tarafları başkadır.Aşkta başka olur.
Köprü dizisi bizde çekiliyor (iişallah Türkiyenin holyvudu biz oluruz).
Eskişehir ipnelik gibidir bir daha bırakamazsınız.Bir kere yeter :)
-
saol zumsuk haftada bi iki kere izlerim eskişehir videolarını youtube'da.Bizde hasret acısı çekiyoruz
-
Yapmayacaktın, yazmayacaktın bunları. Eskişehir demeyecektin bana. Elifim orada, sevda çiçeğim, hayatla tek bağım orada ve gidemiyorum yanına, kaldım buralarda. Eçdadını düzdüğümün hayatı saçlarını koklayamadıktan sonra elifimin neyleyim dünyayı. Yaş 30 ama liseli aşılar gibiydim onun yanında. Halada öyleyim ama artık platonik bu sevda, artık sonu kafa yemeye varan bir uçurum sanki.
Demeyecektin eskişehir bana.
-
cxa1191s bunu yazdı:
-----------------------------Yapmayacaktın, yazmayacaktın bunları. Eskişehir demeyecektin bana. Elifim orada, sevda çiçeğim, hayatla tek bağım orada ve gidemiyorum yanına, kaldım buralarda. Eçdadını düzdüğümün hayatı saçlarını koklayamadıktan sonra elifimin neyleyim dünyayı. Yaş 30 ama liseli aşılar gibiydim onun yanında. Halada öyleyim ama artık platonik bu sevda, artık sonu kafa yemeye varan bir uçurum sanki.
Demeyecektin eskişehir bana.
-----------------------------
:) off off benimde kafamda aşk var.:(Eskişehirde sorma ya kafede çalışıyor birde neysem...& Nury
Alışırsın hoca dedim ya ipnelik gibi birşey.Sonra burdan ayrılmak istemezsin.
-
ı love oldcity :D
-
eskişehirlileri buraya toplayakmı :D
-
içimizde es-es aşkı bambaşka..