Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Eurovision'da Patladık
Eurovision'da Patladık
-
a.q yarışmasına bu işi yapacak birileri çıkacağına nedense hep uyduruktan insanlar çıkıyo
bu işi yapacak sanatçılar çıkmaz
neden derseniz
kazanamazlarsa laf eder millet diye ondan korkuyorlar işte böyle işin a.q ben
-
belliydi zaten alcak sadakat :)
-
Seneyede Ankaralı yasemini görmek isteriz :=)
saçmaladılar ice yüksek sadakat kim yua
-
Illegal_Character bunu yazdı:
-----------------------------
Seneyede Ankaralı yasemini görmek isteriz :=)
saçmaladılar ice yüksek sadakat kim yua
-----------------------------ilk ekip iyiydi sonra 1-2 kişi ayrıldı bombok oldu bizde bombok olanlara temsil etme görevi veririz..
-
harbiden ya :D Ankaralı Namık çıksa Arabada 5 evde 15 dese :D yeter amk :D kesin 1.yiz :D:D:D
-
rezillik bea beyler yuksek sadakat kim oraya cikmak kim yaptigi sarki zaten piyasaya ciktigindan beri surda kime sorsak sadece 1 sefer sarki nasildir diye ona bakmistir herkez normaldi zaten bu sonuc.
-
Sertab Erener Eurovision'a girmeden ve 1. olmadan 1 sene evvel, hep laf ederdim kendi kendime. "Bu işe yaramazları çıkaracaklarına Sertab Erener'i çıkarsınlar, 1. olmazsa ben de adam değilim" derdim hep. Bir sene sonra Sertab Erener katıldı, çk şükür yüzümüzü kara çıkarmadı, 1. oldu. Onun dışında, Eurovision'a girecek şarkıları hep saçma sapan değerlendirmeler ile seçiyorlardı. Sertab Erener'den sonra yanlış hatırlamıyorsam Rimi rimi ley mi çıkmıştı ne :))
Oraya gerçekten sesi, nefesi ve sahneyi dolduracak kadar kabiliyeti olacak adamları çıkarmaları lazım. Bu arada, dereceye girseydik şaşırırdım açıkcası :) Beklediğim bir sonuçtu, yetkililere hediye olsun :)
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
iyi oldu
-
bu şarkıyla zaten iyi bir performans göstermemiz beklenemezdi :)
-
bı ajdar gıtmedi.. Herkesı yollarlarsa olacagı bu