Evde Vücut Geliştirme
-
Arkadaslar malum yaz geldi vucüt yapmak lazim demiyeceğim tabi ki :D
de hakikaten biraz vucüt yapmak istiyorum normalde omuzlarim baya geniş ve dikdir fakat daha şekil almasini istiyorum ve özellikle
kol kaslarim çok zayif özellikle onlar için çalışmak istiyorum .
kısaca kol kaslari için ve omuzlarin geniş ve dik durmasi için bildiğiniz eğitim videosu resimli döküman vs. tarzinda kaynaği olan varmi acaba .
işte dumbel ile yapilacak veya o seviyede olmasi yeterli.
karin kasi olmasada olur baklava dilimi hastasi degilim hafif bi göbeğim var ve gayet güzel duruyr :D
ama kollarim için bişeyler yapmak istiyorum varsa elinde böyle bi kaynak olan veya bilgisi olan oda çok makbule geçer :)
-
Bu işi evde yapmak istiyorsan şınav mekik ve mümkünse barfix hocam. Dumble olayı evde gereksiz, daha doğrusu yetersiz kalır. Ağırlık çalışmak için spor salonu şart. Şınav ve barfix ev şartları için oldukca iyi hareketler ama istediğin kası uzun vadede görebilirsin.
-
bodyforumtr.com
Bu sıteye bır goz at evde dumbella calısmak ıcın ozel programlar var antreman bolumunde
-
yani acelem yok benim hani yazdan yaza bi vucudum olsun istemiyolrum yavaş yavaş olsun ama şöyle hani düzgün bi kol ve omuz olsun ne bilim bi gömlek takım elbise giyince vucuda otursun elbise hani o yüzden acelem yok .
şınavla mekik olayina gimek istemyrm cünkü karin kasindan önce kol ve omuz için bişeyler yapmak istiyorum .
ha tabi ki onlarda olur ama düzenli gitmesi açisindan onlarıda yavas yavas yaparim tabi ki.
ama bana biraz daha düzenli spor lazim mesela günde kaçtane dumbel işte kactane mekik falan veya onlarin dışında başka hareketler falan gibi.
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------yani acelem yok benim hani yazdan yaza bi vucudum olsun istemiyolrum yavaş yavaş olsun ama şöyle hani düzgün bi kol ve omuz olsun ne bilim bi gömlek takım elbise giyince vucuda otursun elbise hani o yüzden acelem yok .
şınavla mekik olayina gimek istemyrm cünkü karin kasindan önce kol ve omuz için bişeyler yapmak istiyorum .
ha tabi ki onlarda olur ama düzenli gitmesi açisindan onlarıda yavas yavas yaparim tabi ki.
ama bana biraz daha düzenli spor lazim mesela günde kaçtane dumbel işte kactane mekik falan veya onlarin dışında başka hareketler falan gibi.
-----------------------------hocam şınav zaten duruşuna göre omuz ve göğüsü etkiler karınlık bi olayı yok :)
-
antremanları devamlı yapmazsan bi boka yaramaz...
çalışmak istiyorsan uzman tvde arama yap iyi şeyler var..
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------antremanları devamlı yapmazsan bi boka yaramaz...
-----------------------------işte bende uzun süreli yapmak istiyorum fakat kendi kafama görede yapmak istemyrm en azından bakabileceğim dinleyeceğim biri olursa daha çok işe yarar diye düşünyrm.
-
http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-ali-ma-t8567.html
hocam buyur dırek lınk. sadece tek bır bolgeye yogunlasmamalısın her yerı calıstırmalısın. Zaten kol kasları bıldıgım kadarıyla daha cabuk gelısecegınden 1-2 aya bırkac santımlık bır genısleme saglayabılırsın.
Calısmadan olculerını al tum vucudunun sonra duzenlı calısmaya basla farkı gormeye basladıkca daha cok calısmak ıstersın :)
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------sirri bunu yazdı:
-----------------------------antremanları devamlı yapmazsan bi boka yaramaz...
-----------------------------işte bende uzun süreli yapmak istiyorum fakat kendi kafama görede yapmak istemyrm en azından bakabileceğim dinleyeceğim biri olursa daha çok işe yarar diye düşünyrm.
-----------------------------http://www.uzmantv.com/evde-yapabilecegimiz-kol-egzersizleri-nelerdir
sağdaki linklerden diğer videolarada bakabilirsin...
-
Eskiden buna benzer bir konu vardı ordan esinlendim araştırdım buldum işe yarıyor fakat ben yaptıgımda vücut ham olduğu için çok canım yanmıştı işe yarıyor fakat bırakmamak lazım hemen etkisini görebilirsin ama bırakmamak şartı ile umarım işine yarar.
http://www.youtube.com/watch?v=cOf5MsV0Xz8 -
Birader kendini kandırmayacaksın evde vücut felan gelişmez. Gideceksin işini bilen bir fitness salonuna orada sana söylenenleri harfiyen uygulayacaksın zaten bu yaz geçti artık gelecek yaza kadar fitness yapacaksın sonra kan olup aleme akacaksın.