folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evde Vücut Geliştirme

Evde Vücut Geliştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Arkadaslar  malum yaz geldi  vucüt yapmak lazim demiyeceğim tabi ki :D

de  hakikaten biraz vucüt yapmak istiyorum normalde omuzlarim baya geniş ve dikdir fakat daha şekil almasini istiyorum ve özellikle

kol kaslarim çok zayif  özellikle onlar için çalışmak istiyorum .

kısaca  kol kaslari için ve omuzlarin  geniş ve dik durmasi için  bildiğiniz eğitim videosu resimli döküman vs. tarzinda kaynaği olan varmi acaba .

işte  dumbel ile yapilacak veya  o seviyede   olmasi yeterli.

karin kasi olmasada olur  baklava dilimi hastasi degilim  hafif bi göbeğim var ve gayet güzel duruyr :D

ama kollarim için bişeyler yapmak istiyorum varsa elinde  böyle bi kaynak olan veya bilgisi olan  oda  çok makbule geçer :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Bu işi evde yapmak istiyorsan şınav mekik ve mümkünse barfix hocam. Dumble olayı evde gereksiz, daha doğrusu yetersiz kalır. Ağırlık çalışmak için spor salonu şart. Şınav ve barfix ev şartları için oldukca iyi hareketler ama istediğin kası uzun vadede görebilirsin.

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

bodyforumtr.com 

Bu sıteye bır goz at evde dumbella calısmak ıcın ozel programlar var antreman bolumunde

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

yani  acelem yok benim  hani yazdan yaza bi vucudum olsun istemiyolrum  yavaş yavaş olsun ama  şöyle  hani düzgün bi  kol ve  omuz olsun ne bilim bi gömlek takım elbise giyince vucuda otursun elbise   hani o yüzden  acelem yok  .

şınavla mekik olayina gimek istemyrm cünkü   karin kasindan önce kol ve omuz için bişeyler yapmak istiyorum .

ha tabi ki onlarda olur ama düzenli gitmesi açisindan onlarıda  yavas yavas yaparim tabi ki.

ama bana biraz daha düzenli spor lazim mesela günde  kaçtane  dumbel  işte kactane  mekik falan  veya  onlarin dışında başka hareketler falan gibi.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

antivirus bunu yazdı:
    -----------------------------

yani  acelem yok benim  hani yazdan yaza bi vucudum olsun istemiyolrum  yavaş yavaş olsun ama  şöyle  hani düzgün bi  kol ve  omuz olsun ne bilim bi gömlek takım elbise giyince vucuda otursun elbise   hani o yüzden  acelem yok  .

şınavla mekik olayina gimek istemyrm cünkü   karin kasindan önce kol ve omuz için bişeyler yapmak istiyorum .

ha tabi ki onlarda olur ama düzenli gitmesi açisindan onlarıda  yavas yavas yaparim tabi ki.

ama bana biraz daha düzenli spor lazim mesela günde  kaçtane  dumbel  işte kactane  mekik falan  veya  onlarin dışında başka hareketler falan gibi.

hocam şınav zaten duruşuna göre omuz ve göğüsü etkiler karınlık bi olayı yok :)

since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

antremanları  devamlı yapmazsan bi boka yaramaz...

çalışmak istiyorsan uzman tvde arama yap iyi şeyler var..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

sirri bunu yazdı:

işte bende uzun süreli yapmak istiyorum fakat kendi kafama görede  yapmak istemyrm en azından bakabileceğim dinleyeceğim biri olursa daha  çok işe yarar diye düşünyrm.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-ali-ma-t8567.html

hocam buyur dırek lınk. sadece tek bır bolgeye yogunlasmamalısın her yerı calıstırmalısın. Zaten kol kasları bıldıgım kadarıyla daha cabuk gelısecegınden 1-2 aya bırkac santımlık bır genısleme saglayabılırsın. 

Calısmadan olculerını al tum vucudunun sonra duzenlı calısmaya basla farkı gormeye basladıkca daha cok calısmak ıstersın :)

www.kriptopedi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

antivirus bunu yazdı:

sirri bunu yazdı:

işte bende uzun süreli yapmak istiyorum fakat kendi kafama görede  yapmak istemyrm en azından bakabileceğim dinleyeceğim biri olursa daha  çok işe yarar diye düşünyrm.

http://www.uzmantv.com/evde-yapabilecegimiz-kol-egzersizleri-nelerdir

sağdaki linklerden diğer videolarada bakabilirsin...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Eskiden buna benzer bir konu vardı ordan esinlendim araştırdım buldum işe yarıyor fakat ben yaptıgımda vücut ham olduğu için çok canım yanmıştı işe yarıyor fakat bırakmamak lazım hemen etkisini görebilirsin ama bırakmamak şartı ile umarım işine yarar.
    http://www.youtube.com/watch?v=cOf5MsV0Xz8

Zamanı durduramazsın.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Birader kendini kandırmayacaksın evde vücut felan gelişmez. Gideceksin işini bilen bir fitness salonuna orada sana söylenenleri harfiyen uygulayacaksın zaten bu yaz geçti artık gelecek yaza kadar fitness yapacaksın sonra kan olup aleme akacaksın.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
Toplam Hit: 4322 Toplam Mesaj: 46