Evet Müridler İstek Scriptleriniz Nelerdir ?
-
Boş zamanlarımda uğraşacağım bir script yapmak, yaptıktan sonra TBT'de paylaşmak istiyorum.
Acaba ihtiyaç duyulan scriptler nelerdir ?
1 tane yapacağım PHP olacak, ama tabiki sadece fikir alıyorum belkide yapmam,yapma sürem ve ne zaman başlayacağım belli olmaz.Benim durumuma bağlı.
Evet müridler ihtiyaç duyulan script ney sizce ?
-
Hacı kimsede olmayan şeyi istiyorum...
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Boş zamanlarımda uğraşacağım bir script yapmak, yaptıktan sonra TBT'de paylaşmak istiyorum.
1 tane yapacağım PHP olacak, ama tabiki sadece fikir alıyorum belkide yapmam,yapma sürem ve ne zaman başlayacağım belli olmaz.Benim durumuma bağlı.
-----------------------------Yaw Arkadaş Senden Bir Script İstedim Zamanım Yok Dedin :(
-
Planzero bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------Yaw Arkadaş Senden Bir Script İstedim Zamanım Yok Dedin :(
-----------------------------Hocam kişiye özel kodlamak için zaman ayıramam. Bu script genel olucak.
-
CasTeaL bunu yazdı:
Planzero bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------Hocam kişiye özel kodlamak için zaman ayıramam. Bu script genel olucak.
-----------------------------Yaw Ne Olucak Madem Boş Zamanın Var Yapı Ver Arada Çok Zor Bişey istemedikki
-
Tamamı SEO 'lu TBT sistemini php de yazabilir misin? Tamam şaka...
ama şu sözlük scriptlerinin tam seo lu hali lazım php5 mysql5
Geneldede bu dediğim tutar.
-
Bir blog sistemi olsun.
Fakat, bu sistemi sürekli güncel tutabilmelisin hocam, yani boş vakitlerin çok olsun bunun için :) Güncellemeleri, modülleri olan ve olacak bir sistem yazarsan onu sadece tbt değil türkiye geneline yayarsın. örnek, blogsa grup işiydi şimdi birçok kişinin kullandığı yarı kurumsal bir sistem oldu sürekli geliştiği için. -
C_e_Z_a bunu yazdı:
Bir blog sistemi olsun.
Fakat, bu sistemi sürekli güncel tutabilmelisin hocam, yani boş vakitlerin çok olsun bunun için :) Güncellemeleri, modülleri olan ve olacak bir sistem yazarsan onu sadece tbt değil türkiye geneline yayarsın. örnek, blogsa grup işiydi şimdi birçok kişinin kullandığı yarı kurumsal bir sistem oldu sürekli geliştiği için.
-----------------------------Blog dedinmi hep Wordpress tercih edilir hocam , scripti piyasada olmayan veya olupta dandik olan birşey varmı mesala
-
Ben bir firma tanıdım scripti arıyordum ne zamandır flash destekli güzel cancanlı ama bulamıyorum bir türlü :S
-
Sağlık sitesi Scripti olsa fena olmaz :)
-
rapid hotfile download gibi scriptler olabilir