folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Evi Karınca Bastı

Evi Karınca Bastı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Ağalar eve karınca bastı... Bu karıncaları nasıl halledebiirm...?

Ayrıca bole siyah iki baş parmak tırmağı büyüklüğünde siyah siyah böcekler bastı... Böcekler yumuşak bişi... Bizzat elime aldım...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

bizim evdede karınca derdi vardı. arkadaşa rica ettim ilaçladı geçiş güzergahlarını 1 haftadır gelmiyolar küstüler bize :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Nerden geldiklerini de bilmiyorum ki...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Hadi bakalım. Fare olayı gibi uzamasın da bu iş :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Sen yine iyimissin haci bizim buralari kalorifer bocegi sardi. Raid'in tuzaklarindan yerlestir 3-5 yere. Sonra toplu katliam yap. :3

I find your lack of faith disturbing.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

hehe daha öncede yazdım gene yaziim en sadist duygularımla ,))

babama geldiğimde ewi karınca bastığını  görmüştüm öldür öldür bitmiolardı neyse sonra bunların yuwalarını buldum bi güzel tuz ruhu döktüm sonra seramik alçısı gibi bişeyle bunların yuwalarını doldurdum ağzınıda kapattım dışarda kalan karıncalara babamın garip bi ilacı war ama senin işini raid de çözer güzelce toplu haldelerken sıkıosun kaçamıolarda direk can weriolar bide bunların yürüme güzeergahlarını keşfettiysen oralarada ilaç sık maksimum 3 gün içinde ewde 1 tane bile kalmadığını görürsün 

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

karınca berekettir ama yok dersen evi mazotla bi güzel yıka gelmezler

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

kurbağa al 2-3 tane karınca sinek vs vs ne kadar küçük boyutlu böcek varsa hepsini götürürler :))

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

dolaştıkları yerlere ve yuvalarına kolonya dök sora bi yerinden yak o komple tutuşur,ölmelerini izle :F :D

NOT: ilaçlattır

EDİT: karıncayiyen al bitane eve  http://www.resimdizin.com/resim.rsm?rid=TbVLwAcLbSSZ&boyut=buyuk

:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Ben hayvanları doğal yollardan yok etmek istiyorum... Ole biyolojik savaşa karşıyım...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

bizdede aynı problem.zaten tadına alışdım,biraz acı tadı var.yemekde az yemedik karınca:)

Toplam Hit: 12405 Toplam Mesaj: 53