Evi Karınca Bastı
-
Ağalar eve karınca bastı... Bu karıncaları nasıl halledebiirm...?
Ayrıca bole siyah iki baş parmak tırmağı büyüklüğünde siyah siyah böcekler bastı... Böcekler yumuşak bişi... Bizzat elime aldım...
-
bizim evdede karınca derdi vardı. arkadaşa rica ettim ilaçladı geçiş güzergahlarını 1 haftadır gelmiyolar küstüler bize :)
-
Nerden geldiklerini de bilmiyorum ki...
-
Hadi bakalım. Fare olayı gibi uzamasın da bu iş :)
-
Sen yine iyimissin haci bizim buralari kalorifer bocegi sardi. Raid'in tuzaklarindan yerlestir 3-5 yere. Sonra toplu katliam yap. :3
-
hehe daha öncede yazdım gene yaziim en sadist duygularımla ,))
babama geldiğimde ewi karınca bastığını görmüştüm öldür öldür bitmiolardı neyse sonra bunların yuwalarını buldum bi güzel tuz ruhu döktüm sonra seramik alçısı gibi bişeyle bunların yuwalarını doldurdum ağzınıda kapattım dışarda kalan karıncalara babamın garip bi ilacı war ama senin işini raid de çözer güzelce toplu haldelerken sıkıosun kaçamıolarda direk can weriolar bide bunların yürüme güzeergahlarını keşfettiysen oralarada ilaç sık maksimum 3 gün içinde ewde 1 tane bile kalmadığını görürsün
-
karınca berekettir ama yok dersen evi mazotla bi güzel yıka gelmezler
-
kurbağa al 2-3 tane karınca sinek vs vs ne kadar küçük boyutlu böcek varsa hepsini götürürler :))
-
dolaştıkları yerlere ve yuvalarına kolonya dök sora bi yerinden yak o komple tutuşur,ölmelerini izle :F :D
NOT: ilaçlattır
EDİT: karıncayiyen al bitane eve http://www.resimdizin.com/resim.rsm?rid=TbVLwAcLbSSZ&boyut=buyuk
-
Ben hayvanları doğal yollardan yok etmek istiyorum... Ole biyolojik savaşa karşıyım...
-
bizdede aynı problem.zaten tadına alışdım,biraz acı tadı var.yemekde az yemedik karınca:)