Evidea.Com Sipariş Süreci
-
Selam arkadaşlar geçen hafta perşembe günü evideaya sipariş geçtim 27 mart tarihinde
lakin gel gelelim kargolanma sürecini 03-09 Nisan arasında yapılacağını söylüyor
benim anlamadığım daha önce buradan alış veriş yapan varsa onlarda da bu şekildemi oluyor sipariş süreci niçin bu kadar uzun 7-14 gün kargo süreci mi olurmuş
-
olmayan ürünü satmaya calıstıkları için
-
streetw1se bunu yazdı
amq madem elinde yok ona göre üründe belirt stokta yok gelicek diye xarak kafalılar
-
kabadayi09 bunu yazdıstreetw1se bunu yazdı
amq madem elinde yok ona göre üründe belirt stokta yok gelicek diye xarak kafalılar
Order ID filan varsa elinde bi sorduruym niyeymiş diye
-
hocam resim tablosu aldım 2 ay önce 3 haftada kargoladılar 20 gün civarı sürdü ürün yanlış geldi başka tablo koymuşlar 3-4 gün maille anca dönüş yaptılar sonra geri kargoladım 8-9 gün sonra yenisini yollamışlar zor kurtardım kendimi sonrada üyeliğimi sildim zaten, çok amatör bir site.
-
Her ürünün sayfasıda ne kadar zamanda kargolanacağı yazıyor. Sanırım bu site de N11 gibi, satış yapan firmalarla çalışıyor.
-
daha önce alışveriş yaptım aynı şekilde geç kargoya verildi. sipariş verdiğimiz zaman üretim yaptıkları için geç kargolanıyor sanırım.
-
Geçmiş olsun : ) Benide dolandırdılar
http://www.tahribat.com/Forum-Evidea-Com-Dolandiricilari-185597/ -
bir kez alışveriş yaptım. baya uzun tedarik süreçleri var
-
kabadayi09 bunu yazdıstreetw1se bunu yazdı
Belirtmişler zaten hocam
Gönderim Süreci
Siparişlerin gönderim süreci, ödeme kontrollerinin tamamlanmasından sonra başlar.
Bu ürün kargoya 7 iş günü içinde teslim edilmektedir.
Hızlı Kargo seçeneği olan ürünler 1 iş günü içinde kargolanır
-
SinusX bunu yazdıkabadayi09 bunu yazdıstreetw1se bunu yazdı
Order ID filan varsa elinde bi sorduruym niyeymiş diye
ürün kodları şunlar hocam DTX308 , TYO075 21 Nisanda yıldönümümüz var jest olsun diye sipariş geçtim aq inşallah o tarihe kadar sağsalim yaparım alışverişi de bi daha da bulaşmam siteye