Exe Leri Açabilen Bir Program
-
Exe leri açabilen bir program arıyorum.ve de yardım
bir programın içerisinde bir oynama yapmak istiyorum
bu konuda bana yardım edebilirseniz Müridler sevinirim
bi anlatmanız yeter bana fazla bir şey istemiyorum....
-
Programın ismi Restorator,versiyonu 4,içine crackı da koydum.Bu programla çoğu exe,dll,com.. gibi uzantılı dosyaları açıp düzenleyebilirsin.İster türkçeleştirmede ister başka birşey de kullan.Ayrıca patch (yama) yapma özelliği de var.Mesela xxxx programını türkçe ye çevirdin onu yama yapıp piyasaya sürersin :D
Buyur
Haa crack olmayabilir belki,ama yine de çalışır,sadece splash screeni biraz daha fazla görürsün o kadar
http://www.hemenpaylas.com/download/572082/restorator.rar.html
-
Aga sana çok teşekkür ederim
saygılar banden sana -
Benim pc virus girmiş,o exelere de bulaşabilir,ona göre dikkatli olun.Beni uyardığı için pingattack a teşekkür ederim
-
icine trojan koymada upload etseydin keske :S
kendi muridlerinize yapmayin lem bari allam yaaaa.....
trojan yok deme adına, donunun rengine kadar veririm sana. :@ -
icine trojan koymada upload etseydin keske :S
kendi muridlerinize yapmayin lem bari allam yaaaa.....
trojan yok deme adına, donunun rengine kadar veririm sana. :@
kardeş sana bişey söyliyim ertan böyle birşeyi asla yapmaz ve onu da ben uyardım içinde trojan var yazını editle dedim o da hemen editledi,ertan sitenin en sağlam adamıdır,ama maalesef kendi bilgisayarına bulaşan virüs/trojan bu dosyaya da girmiş.Ben söyleyene kadar kendiside bilmiyordu.Sonuç olarak kasıtlı yapmış değil... -
Benim pc virus girmiş,o exelere de bulaşabilir,ona göre dikkatli olun.Beni uyardığı için pingattack a teşekkür ederim
Demiş ertan, ama wass nickli "zeka küpü" "domaltıcı insan" trojan demiş...tahri-key hala gelmedi mi, geldiyse bu adam nası kaçmış içeri? -
Bana bak wassh mısın ne boqsun,adam akıllı konuş,bnim lamerler gibi trojanla işim falan olmaz.Bunlar çocuk oyuncağı,yaparsam da tam yaparım
Benim arkadaşlarıma bir yamuğum yoktur,o yamuğu sen kendinin bir yerlerinde ara -
ertan sen takma hocam..biz senin paylaşımlarını bilioruz..
-
ertan hoca geçmiş olsun ....
şimdi bu linkteki programda trojan mı var?
varsa olmayanını eklermisin format vs. yapıp gitmediyse program ?
bununla server.exe leri kendimize uyarlayabilirmiyiz trojanlar için?
veya tanınmamazlık falan ?
saygılar ertanı tanımam ama çok paylaşımcı biridir. bildiğim güvendiğim kadarıyla trojen eklemez eklese bile kendi trojenini ekler :D onuda a.v ler zaten tanımaz:D -
Şimdi öncelikle programın orjinal üreticisi adresi : http://www.bome.com/Restorator/ buradan indirebilirsiniz.
VEYA http://programmerstools.org/ adresine giderek bu program benzeri bir sürü packer,protector,setup,patcher,editor tarzı ıvır-zıvır bulabilirsiniz.Çok eski bir sitedir ve çoğu programcı bilir burayı.
executable editor veya resource editorlere gelince, bunlar binary native code lar(exe yani) içinde string değerleri veya görsel nesneleri değiştirmenize yarar.Onun dışında program içindeki döngüler, fonksiyonlar... gibi tanımlara ulaşmazsınız.
PS. : Bu arada ertan nın kötü birşeyler yaptığına bende inanmıyorum. +1
Toplam Hit: 2176 Toplam Mesaj: 17