Facebook Değişti Galiba
-
Live feed ve News feed ayrımı yeni tasarımda kalkmış sanırım. News feed sadece etkileşim içerisinde olduğun kişilerin iletilerini, paylaşımlarını takip edebilmeni sağlıyordu. Açıkçası pek hoşuma giden birşey değildi. Sonuçta yazdığımız bazı şeyler birilerinin ilgisini çekse de bu ayrımdan dolayı gözükmeyebiliyordu. Chat çubuğundaki kısayollar anasayfaya taşınmış. Oynadığım facebook oyunları arasında geçiş yaparken kullanışsızlığını daha bir farkettim. Çok fazla değişen birşey olmasa da pek hoşuma gitmedi yada biraz alışmamız gerekecek gibi. İlk facebook tasarımı her zaman favorim olarak kalacak :)
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Live feed ve News feed ayrımı yeni tasarımda kalkmış sanırım. News feed sadece etkileşim içerisinde olduğun kişilerin iletilerini, paylaşımlarını takip edebilmeni sağlıyordu. Açıkçası pek hoşuma giden birşey değildi. Sonuçta yazdığımız bazı şeyler birilerinin ilgisini çekse de bu ayrımdan dolayı gözükmeyebiliyordu. Chat çubuğundaki kısayollar anasayfaya taşınmış. Oynadığım facebook oyunları arasında geçiş yaparken kullanışsızlığını daha bir farkettim. Çok fazla değişen birşey olmasa da pek hoşuma gitmedi yada biraz alışmamız gerekecek gibi. İlk facebook tasarımı her zaman favorim olarak kalacak :)
-----------------------------gelen gideni aratır :)
-
bende de değişmiş yalnız sorunlu sanırım mesela bir resmi paylaşmak istediginde:
-
olivetti bunu yazdı:
bende de değişmiş yalnız sorunlu sanırım mesela bir resmi paylaşmak istediginde:
Paylaştığın resmin sahibi sadece arkadaşlarım görsün diye yetki vermiş. Yetki olmadığından paylaşamıyorsun. -
FireX bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
Paylaştığın resmin sahibi sadece arkadaşlarım görsün diye yetki vermiş. Yetki olmadığından paylaşamıyorsun.
-----------------------------bende sinirden ölüyodum valla :D bu olaya saol aydınlattığın için :D
-
Dikkatimi şöyle birşey çekti. Birkaç yere baktım. Facebook'da öde oyna dönemi başlıyor gibi gözüküyor :) Credits balance bölümüne yeni tasarımla beraber oyun oynamakta eklenmiş. Gerçekleşirse Zynga ne halt yiyecek bakalım :)

-
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir , diyeceğim şu : olur böyle şeyler takma kafana.
-
daha güzel oldu
-
bende hala deişmedi :D
-
dima bunu yazdı:
bende hala deişmedi :D
-----------------------------aynen benimde değişmedi daha mis gibi takılıyorum ama değişsin artık ya :D yeni feysten mahrum bırakmasınlar bizi :W