Firefox, Chrome
-
NoScript
Firebug
WebDeveloper Toolbar
Colorzilla
IE Tab
Flashgot
Long Url Please
Pdf Download
Bu addonların aynısı chromeda olmadıkca chrome'a geçilmez...
Firefox rulz....
Ha hataları var tabiki, 20 sayfa acıyosun 400 mb ram kullanıyo ama care yok...
-
bende yazmasam hatırım kalır dedimde
hızdan yana özellikler eklentiler menü kolaylıkları
firefox geçilmez derim
-
firefox ve chrome yüklü bilgisayarımda. fakat ne kullanıyorsun dersen tabiki firefox.
nedenleri ise:
- her açtığım sekme için neden yeni bir chrome.exe işlemi başlattığını anlayamıyorum.
- hız açısından çok ahım şahım bir fark yok.
- eklenti / özelleştirebilme açısından firefox daha iyi.
- google kafasına göre güncellemeleri vs kontrol ediyor, birşeyler yüklüyor arkaplanda, 3g kullanıcısıyım hiçbişi indirmesin habersiz...
ayrıca bana kalırsa sidik yarışının da bir anlamı yok. kim neyi seviyorsa onu kullansın bu kadar basit.
-
Daha hızlı olduğu için Chrome kullanıyorum. Eklenti yönünden zayıf olabilir. Ancak benim işimi görüyor.
Bugüne kadar hiç hata verip kapandığını görmedim.
-
chrome daha yeni olmasına rağmen hız yönünden ff fark atar. Özellikle google aramalarında çok hızlı. ff sürekli hata veriyor kaldırıp kurmakdan sıkıldım.
An itibariyle özellikleri fazla olabilir ama eminim yakın bir zamanda özellikleri yönüyle de geçecek.
ie kullanan kaldı mı :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
NoScript
Firebug
WebDeveloper Toolbar
Colorzilla
IE Tab
Flashgot
Long Url Please
Pdf Download
Bu addonların aynısı chromeda olmadıkca chrome'a geçilmez...
Firefox rulz....
Ha hataları var tabiki, 20 sayfa acıyosun 400 mb ram kullanıyo ama care yok...
-----------------------------Rene böyle diyorsa olay bitmiştir(nokta)
-
Ben chromenin hiç hata verip kapandığını görmedim... hızlı sade işimi görüyor dha ne isterim...
Firefox çöktü uyarısından bıktım artık...
İe yi unuttum bile :)
-
Chrome'da sayfaya girdiğimde lcd den ötürü her siteye neredeyse ctrl+Artı ya basıyorum.Kapatıyorum ardından tekrar girdiğimde eski haline dönmüş,sırf bu kolpaşığından ötürü bile kullanmam chrome..Bu olayın bir çözümü var mı ?
-
bu fark ettım benım adsl sureklı kesılıyor firefoxta ınternet kesıldıgı zaman rapıdshare de ındırdıgım dosyaların hepsı devam etmıyordu donload sorun oluyordu bu arada ekletı olarak ta donload status bar kullanıyordum neyse chrome da yıne aynı kesılme oldu ındırme ıslemı kaldıgı yerden devam ettı ff gıderek puan kaybedıyor..
-
firefox tan vazgeçmem, eklentisi cartu curtu herşeyiyle tam bana göre, bişey hariç: HIZ
o da chrome da var :) günde %99.6 firefox, %0.4 de chrome kullanıyorum :)