Firefox Çok Kasıyor
-
yan eklentilerden java deployment toolkit i disable yap. baya bi kasılmadan hatadan kurtulursun.
geçmişi temizle kısa yolu : ctrl+shift+delete
artık bi çok eklenti yada benzerleri ufaktan chrome a da destek verio. ( adblock plus, no script vs..)
-
container.exe‘yi ve yan uygulamaları kapatınca %50 hız (açma/kapama sekme geçiş ve dolaşım) artışı oluyor kasılma yapmıyor
container.exe‘yi Kapatmak için önce adres çubuğuna about:config yazın.
Sonra ipc yazıp filtrele deyin ve üstten ilk beş değeri tersine çevirin yani true‘lar false false‘lar ise true olsun.
dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll – true şeklindeki ifade,
dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll – false olacak… -
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
container.exe‘yi ve yan uygulamaları kapatınca %50 hız (açma/kapama sekme geçiş ve dolaşım) artışı oluyor kasılma yapmıyor
container.exe‘yi Kapatmak için önce adres çubuğuna about:config yazın.
Sonra ipc yazıp filtrele deyin ve üstten ilk beş değeri tersine çevirin yani true‘lar false false‘lar ise true olsun.
dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll – true şeklindeki ifade,
dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll – false olacak…
-----------------------------flashi disable eder o
-
ram ne kadar ?
-
bu divx web player kuruluysa ondan olma ihtimali var. Ben bi kere format attım sırf onun yüzünden. Mesela youtube'ye girdim ilk yazı yazcam boşluga kasıyor pc
5-6 sn sonra duzeliyor. İlk bi pencere actıgmda filan baya kasıyordu. Formattan sonra düzeldi sonra bi ara yine kurdum o programı yine oldu anladım ondan oldgnu. Chrome ve ie'de kasıyor. Firefoxta denemedim ama onda da yapabilir. -
opera akar
-
Berking bunu yazdı:
-----------------------------
ram ne kadar ?
-----------------------------2 Gb
-
safari kullan
-
Opera Kullanmanı öneriyorum
-
FİREFOX KULLANIYORUM