Firefox Neden Bu Kadar RAM Yiyor
-
-
Hoca aynı durum bende de var, chrome ve opera'da sıkıntı yok. Daha önce bir malware bulaşmıştı ondandır diye düşünüyorum. 3 senedir format atmadım, bu yüzden atmayı düşünüyorum.
-
firefox neden bu kadar ram yiyor sorusundan ziyada, bilgi vermemişsin.
kaç sekme açık, sekmelerde ne var. bunlar önemli
-
firebug eklentisi yüzünden eskiden firefoxsuz yapamazdım chrome artık onuda aratmıyor sağolsun. Bilgisayarımda en hızlısı şuanda yeni nesil explorer bu arada. Yeniden dirilmeye başladı efsane:)
-
Daft bunu yazdı
firefox neden bu kadar ram yiyor sorusundan ziyada, bilgi vermemişsin.
kaç sekme açık, sekmelerde ne var. bunlar önemli
Faca , TBT , sahibinden , mynet
-
cemnet bunu yazdı
firebug eklentisi yüzünden eskiden firefoxsuz yapamazdım chrome artık onuda aratmıyor sağolsun. Bilgisayarımda en hızlısı şuanda yeni nesil explorer bu arada. Yeniden dirilmeye başladı efsane:)
Vallaha sorma IE yeni sürümleri felaket hızlı. Ama güvenlik konusunda hiç bir zaman ie ye güvenmem. Firefox için sırf hızlı çalışsın diye ssd bile aldım. Eklentileri tek başına yetiyor FF .
-
Firebug eklentisi kaldırma şansımız yokmu peki ?
-
hocam çıplak haliyle firefox o kadar ram yemez
7 yıldır firefox kullanıyorum ve başka tarayıcıda kullanamdım o kadar ram tüketimi olmasına rağmen FF 'ten vazgeçemedim
onun avantajı eklentileri fakat gel görki eklentiler firefoxta ram tüketimini çoğaltmakta
varsa kullanmadığın eklentileri devredışı bırak
geçici bir çözüm yine bir eklenti ile gelmekte :D https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/memory-fox/
bu eklenti ram tüketimini azaltmakta
-
aliyk bunu yazdı
hocam çıplak haliyle firefox o kadar ram yemez
7 yıldır firefox kullanıyorum ve başka tarayıcıda kullanamdım o kadar ram tüketimi olmasına rağmen FF 'ten vazgeçemedim
onun avantajı eklentileri fakat gel görki eklentiler firefoxta ram tüketimini çoğaltmakta
varsa kullanmadığın eklentileri devredışı bırak
geçici bir çözüm yine bir eklenti ile gelmekte :D https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/memory-fox/
bu eklenti ram tüketimini azaltmakta
Valla hocam bende anlamıyorum bazen 500 mb geçiyor ram yiyor linkteki eklentiyi kurdum bakalım nasıl olacak saol.
-
Hız için yiyor.Son versiyonlarda biraz daha düşürdüler bildiğim kadarıyla. Fakat firefox o şekilde çalışıyor herhangi bir memory leak değil, hız için bazı şeyleri free etmiyor ve tekrar kullanıyor anladığım kadarıyla
-
remden çaldığı+hdd kapladığı yer ( neden bukadar yüksek) = hızlı ama crome akar dio insan