Format Atmak
-
edit
10/9/2005 10:19:15 PM
-
Eger tekrar windows kurup driverleri tanitabileceginden eminsen( ki format atmayi bilmeyen bunlari hiç bilmez) çok kolay ama format atmadan önce bir antivirus programina tarat derim.
Not: nasil atildigini bilerek söylemedim simdi format atarsin tekrar kuramazsin benim yüzümden sikinti çekme dedim
-
arkadaşım tekrar kurarım (kurma işleri basit) ama daha önce böle format atmak hiç başıma gelmedi... ne gerekir neleri tıklayacam.. arkadaşım bana ulaş nolursun...
-
tak xp kurma cd sini orda vardır format ona tıkla format:c yaz olmazsa gel ben cekiverem:::))))
-
saol skolanda bu konunun üzerine ben format atmayı öğrendim hatta 5 kerede format attım .. aylıkçısın heralde
-
ya harbiden bende hiç format atmadım bilgisayarıma format atmam lazım acil ama nasıl atılacağını bilmiyorum inşallah beceririm ama korktuğum yan drevırları nasıl tanıtıcam bide modemi falan :(((
-
forumu araştır ben ayrıntılı şekilde anlattım forumda var araştır biraz dostum
-
ms dos ac
format d:/q
format c:/q yaz sonra resetle vırus gırdıgı ıcın daha ıyı olması ıcın format c: ve format d: dıye at ilk basta d ne at
sonra baslangıc dısketı koy ac pcyı cdrom destegıyle baslat sonra cd tak kur ama ıkıncı surumse wındowsun
bırıncı surumse
orjınal cd tak bıosdan fırst boot devıcce yı cdrom yap resetle acıldıgı zaman menu gelır karsına harddısklerı sıl sonra yenıden bol orn c 10 mb d 30 mb ...vsvs ama bırıncıyı boldukten sonra makıne sarı cızgı bıtınce resetle sonra aynı ıslemı d ıcın yap zaten orda senı yonlendırır sonra rahatlıkla wındowsunu kur 2,resetten sonra ıyı sanslar
ama drıverlarını mutlaka bul ınternetten yada xp kurusan tum ekran ve ethernetlerı tanır sonra ınternetten donanımın neyse sıtesınden support bolumlerınden temın edebılırsın
-
format atmayı bilmeyen adam davs la deface yapıyor ve gelip gövde gösterisi yapıyor. bu ne yaman çelişkidir...
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
format atmayı bilmeyen adam davs la deface yapıyor ve gelip gövde gösterisi yapıyor. bu ne yaman çelişkidir...
walla real_kurd ne adamlar var demi daha format atmayı bilmeyip davsla defance yapan. Bu konuya gülüyorum
-
Connection bunu yazdı:
ms dos ac
format d:/q
format c:/q yaz sonra resetle vırus gırdıgı ıcın daha ıyı olması ıcın format c: ve format d: dıye at ilk basta d ne at
sonra baslangıc dısketı koy ac pcyı cdrom destegıyle baslat sonra cd tak kur ama ıkıncı surumse wındowsun
bırıncı surumse
orjınal cd tak bıosdan fırst boot devıcce yı cdrom yap resetle acıldıgı zaman menu gelır karsına harddısklerı sıl sonra yenıden bol orn c 10 mb d 30 mb ...vsvs ama bırıncıyı boldukten sonra makıne sarı cızgı bıtınce resetle sonra aynı ıslemı d ıcın yap zaten orda senı yonlendırır sonra rahatlıkla wındowsunu kur 2,resetten sonra ıyı sanslar
ama drıverlarını mutlaka bul ınternetten yada xp kurusan tum ekran ve ethernetlerı tanır sonra ınternetten donanımın neyse sıtesınden support bolumlerınden temın edebılırsın
Teşekürler conection umarım Pacorabbane nin işine yarar. uzun zaman önce açtığım bir konuydu saolsun arkadaşlar yardımcı oldu... tekrar teşekkürler