Format Sorunu
-
Arkadaşlar windows çöktü,bilg. açılmıyor..Format atmaya karar verdim ve bir başlangıç disketi oluşturdum.başlangıç disketi c: , d: , e: , f: sürücülerini tanımıyor, "invalid driver specification" hatası alıyorum, format c: , format u/c c: denediğimde de "bad command or file name"hatası alıyorum..disket yalnızca a: (disker sürücüsü) yı görüyor ve dir yaptığımda içeriğini gösteriyor,başka hiç bir işlem yapmıyor..
Eskiden cd den ön yükleme yaparak windows kuruyordum,bu bilgisayar açılırken cd-rom içeriğini okumuyor sanırım,çünkü ön yüklkeme yapmak ister misiniz? uyarısı gelmiyor..
Bugün bunu yapmam gerek,yardım edersenzi sevinirim,bir yol,bir fikir.. -
Bios tan first boot u cdroom yap.. -
first boot dediğin "primary master" olayı mı?
-
Hayır o değil
bios ta
1st boot
2st boot
3st boot
yazan kısmı bul 1st boot da cdrom seçili olsun
-
evet o biostan yapılıuyor.
benim sorunum da format ama apayrı bi konu :
celeron 633 e format atmam lazım ama tam yüklemeye geçiyor 34 dakka diyor orda donuyor aşağıdaki noktalar hareketsiz kalıyor.benim ne yapmam lazım? -
aga bence sen yeni cd al tekrar dene format atmayı bana da oluordu bende yeni cd aldım geçti şimdi tıkır tıkır çalışıor makina:D
-
evet o biostan yapılıuyor.
benim sorunum da format ama apayrı bi konu :
celeron 633 e format atmam lazım ama tam yüklemeye geçiyor 34 dakka diyor orda donuyor aşağıdaki noktalar hareketsiz kalıyor.benim ne yapmam lazım?
------------
başka cd denedin mi ? -
başka CD - CD ROM ikisinide denedim ama olmuyo
-
biostan acılısı cd room yap.... cd den yükleme yapamıyosanda büyük bi ihtimal cd bozuktur.. aynı sorun bende de vardı biostan açılısı cd room yapıyodum xp bozuk oldugu için okumuyodu....
-
arkadaşlar bios falan tamam yükleme yapmaya başlıyor ama 34. dakkada donuyor sorun bu. cd ve cd-rw değiştirdim yine aynı.
-
nasıl donuyo yani dosya yüklemede hata mı veriyo streamci.dll bulunamadımı diyo ön yüklemede mi donuyo windows yüklerkenmi donuyo..
Toplam Hit: 3211 Toplam Mesaj: 22