Forum Sıfatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    vaktiyle insanların sıfatları vardı. benim de vardı. kimi insanların hâla sıfatlarının olması, benimkininse kaybolması, hangi sivri zekanın benim profilime el sürdüğü sorusunu akla getiriyo. sıfatı geri yerine koymak, özür dilemek, mazeret uydurmak vs. şeylerin yerine, bu cesaretli kardeşimizin çıkıp "ben yaptım" demesi makbüldür. gerisini ben hallederim.

on error go to hell
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hımmmm Dai ben bişey anlamadım Senin yazdıqından Birisi Bişeyi itiraf mı etmeli yada ne onu anlayamadım Yada birisi sana bişey mi dedi Bu actıqın konu galiba bi kişiye hitaben açıldı anladıqım tek şey bu .. eğer bizleride ilgilendiriyorsa açıklarsan sevinirim ..

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXoR_CIST
    eXoR_CIST's avatar
    Erkek
    nickin altında parantez içinde yazan yazılar varya (pisikolojisi bozuk) gibi ondan barthez de de varmış ama birisi silmiş. kim sildiyse çıksın ortaya diyor..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam...

Öyle bir yazmışsınki sanki bunu yapacak 5000 kişi var sen hangisi oldığını bilmek istiyormuşsun gibi...

Kimsenin mazeret uydurmasına filan gerek yok, kaldıki kimse senin profilinle filan uğraşmadı...

Sitede bulunan sıfatları incelediğimde gerekli gereksiz bir çok kişinin sıfat aldığını ve artık bunun kirliliğe yol actığını gördüm...

Bunun sonucunda bütün sıfatları bir sql ifadesi ile temizledim ki sana yada bir başkasına kasti bir editleme olayı değildi bu...

Sitede aktif olan kişiler sadece msnde 1-2 kelime ederek yada bizden herhangi birine  pm attılar, bizde geri ekledik...

Olay bundan ibaret yani... Senin sıfat fizikci idi sanırım tekrardan ekliyim..

Yani kasti bir hareket bulunmamakta..

Hadi kal sağlıcakla...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bu arada avatarız rezerv olduğundan dolayı profilini editleyince değişti..

Profilupdateden profilini editleyi ver :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

güzel. ben sıfatımın tekrar eklenmesini istemedim ki.. pekala süper bi sıfat olduğundan falan değil hani :) sql cümleciği sql cümlesi gibi yazılırsa bişey olmaz. ha kirlilik yaratmaksa olay, vaktiyle sadece adminler sıfat alırdı da, farkında değildim bi zaman sonra kirlilik olmak açısından bakılacağımın :) son bıraktığımda her şey yolundaydı. ben kimden kaynaklandıysa çıksın söylesin dedim. profilime el atıp, sıfatımın avatarımın vs. değişmesine sebep olsun, ortalığı rezil etsin demedim. neyse olan olmuş.

şimdi profilime ve kendinize yapabileceğiniz en iyi hamleyi yapın, profilimi kaldırın.

işte şimdi, hadi sağlıcakla...

on error go to hell
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    BartheZ yapma kardeşim lütfen.. Profilimi kaldırın ne demek oluyor?
    Umarım söylediğini ben yanlış anlamışımdır...

Bu arada rene senden bir ricada bulunacağım... Hazır elin değmişken, benim
    forum üzerimdekileri yetkilerimi elimden alman mümkün mü? Senin için
    sakıncası yoksa, nickimin altına da "azledildi" yazarsın. Olur mu? Kendine iyi bak
    kardeşim, görüşürüz.

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hah a q bi bu eksikti sana ne oldu caner? Ne varda simdi ucmak icin destur ıstersın? Beni bi basıma bırakıp gıtme luksu yok sana. Devam et gorevıne..Olaki benim taraflı davranacagım tutar sen gırersın devreye..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tuğrul ben yaşlandım galiba... Açıkçası buradaki hırgüre dayanmıyor artık
    kafam. Yanlış başlıklar, imdat çağrıları vs. vs. şeylerle uğraşmaktan aylardır
    foruma tek yazı yazamadım! Ben buraya dost muhabbetine sadakatimden
    dönmüştüm, artık muhabbet olanağımız bile olmuyor. (Yazıyı okuyup da bizi
    geyikçi sanacak güruh, sizin anlamını bilmediğiniz tartışma da bizim için bir
    muhabbettir. Gerçi siz anca laf atmayı, kavga etmeyi bilirsiniz ya!) Ağız tadıyla
    yazamıyorum hiçbirşeyi, hiçbir tartışmaya katılamıyorum. Forum'un hali
    ortadayken içimden yapmak da gelmiyor... Aslında destur istemeden yapardım
    ama, bu foruma rene çağırdığı için döndüm... Rene'nin ricası üzerine geri
    geldim, onu kırmak istemediğim için destur istiyorum. Bir başına değilsin, sana
    yardım edecek güzel insanlar var forumda... Hem benim eksikliğim neyi
    değiştirir ki? Bugün eksiklik olarak görsen de ,yarın unutursun nasıl olsa...
    Ayrıca senle planlarımızdan vazgeçmiş değilim. O zamana kadar inzivaya
    çekiliyorum, diyelim... Burası istediğimiz/özlediğimiz gibi olamayacak artık,
    madem öyle, biz kendi yolumuzu çizelim... Sen taraflı davranmazsın, bunu
    yapmayacağına olan inancım tam... zümsük bir söz söylemişti, benim nickimi
    gördüğünde beni romantik biri sanmış, sonra uyarılarımı gördüğündeyse
    psikopat olduğumu düşünmüş. Ne hazindir ki kabus kardeşim beni Alman
    Polisi'ne benzetti geçenlerde. (Alınma kabusum, lafım sana değil. Beni bu hale
    onlar getirdi, senin dediğine hak vermek zorunda kalmam üzdü beni asıl...) Ben
    bu forumda yalnızca düşüncelerini dostlarıyla paylaşan, onlarla aşırıya
    kaçmadan tartışan biri olarak kalmayı tercih ederdim... Şimdi de bu yönde bir
    adım atmaya çalışıyorum. Bu forumu düzeltmeye çalıştım, her geçen gün daha
    çok bozdular sinirimi... Benim tahammülüm buraya kadar...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

Yaprak dökümü oluyor ya... Ben değişiklik istemiyorum.

Belki ne biliyim yeni admin atansa falan =) cayar mısınız bu fikirden? =)

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

criminal ne çabuk bıkdın hoca ben 3 yıldır o konuları siliyorum forumu tek başına ayakta tutuo triplerinde yazmışında... ama tek tek uyarı yazınca olmadığını söylemişdim sana kendini yorarsın demişdim.

biraz admin muabbeti olucak; rene ve deca yok hoyl zaten siteye girmiyo bile, orhan emekli oldu sence geri kalan işleri kim yapıyo? konu silmekle bitiyomu bu sitenin derdi? keşke öyle olsada bende yoruldum desem italik yazsam selam etsem dostlarıma

Toplam Hit: 7271 Toplam Mesaj: 37