Fotoğrafçılar Bir Bakın Hele.
-
Merhabalar..
Bir Önceki Konumda Gereği Arz Etmiştim. Ve Gidip Bir Kaç Lens Fiyatlarına Baktım Sizlere Sorum Aşşağıda Yazacağım Lenslerin Hangileri İşimi Görür ?
İstediğim Özellik;İstediğim İki Şey Var. Ucuz Yollu Alabileceğim. Geniş Açılı Bir Lens Manzara Fotoğrafları Çekmek İçin.
2. Sadece Porte Fotoğrafı Çekebileceğim Sağlam Bir Lens.
Lensler; ( ve bu lensler benim kameraya uygun mu ? )
Canon ;
Canon EF 28mm F2.8 ( 504 tl )
Canon EF 50mm F1.8 II ( 285 tl )
Canon EF-S 55-250mm F4-5.6 IS ( 567 tl )
SİGMA;
Sigma 50-200mm F4-5.6 DC OS HSM ( 507 tl )
Sigma 70-300mm F4-5.6 APO DG Macro ( 537 tl )
Sigma 70-300mm F4-5.6 DG Macro ( 387 tl )Tamron;
Tamron AF 70-300MM F4/5.6 Dİ: One Only ( 417 tl )
Lenslerin Yanına Fiyatlarıda Yazdım İngilterede Fiyatlar Bu Şekilde Eğer TR Daha Uygunsa Gelip Ordan Alıcam Lensler Hakkındaki Yorumlarınızı Bekliyorum Hacılar.
Saygılar
-
eğer manzara için geniş açılı lens alacaksan önceki konunada yazdım para biriktir 10-20mm lens al...
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
eğer manzara için geniş açılı lens alacaksan önceki konunada yazdım para biriktir 10-20mm lens al...
-----------------------------gerçekten çok pahalı hocam onada baktım. daha prof feşam değilim yavaştan başlamak istiyorum ilerleyen zamanlarda umarım 10-20mm de alırız şimdi aklımda bunlar var.
-
kullandığın makine nedir hocam , focus motoru varmı ? yazdığın ilk 2 canon lens te focus motoru olmaya bilir makinedede yoksa sıkıntı yaşayabilirsin. vede f değeri ne kadar düşükse okadar iyidir ne kadar çok ışık okadar iyi :D
-
PsychoDawn bunu yazdı:
kullandığın makine nedir hocam , focus motoru varmı ? yazdığın ilk 2 canon lens te focus motoru olmaya bilir makinedede yoksa sıkıntı yaşayabilirsin. vede f değeri ne kadar düşükse okadar iyidir ne kadar çok ışık okadar iyi :D
-----------------------------hay allah konuyuda iyice derledim yazmayı unutmuşum kullandığım makine Canon 550 D Hocam
-
enes bunu yazdı:
PsychoDawn bunu yazdı:
-----------------------------hay allah konuyuda iyice derledim yazmayı unutmuşum kullandığım makine Canon 550 D Hocam
550D de focus motoru yok , ama lens lerde var sanırsam Canon EF 50mm F1.8 II bunu düşünmeden al derim. -
Hocam tamron alma derim.2 tane tamron kullandım memnun değildim.Sigma iyidir güzeldir.ilk sıradaki lensi kullandım gayet iyi randuman aldım.portre için ısrarla 50mm f1.8
-
yorumlar için eyw hocalar. başka yorumlarıda alayım.
-
Arkadaslar ben arkadasa gerekli yardimi gosterdim fakat arkadas biraz ilginç . 250 lira pahali diyor sonra bana 1000 tl lik lens soruyor :D ilginçç adam vs.
:D Birde ayrica hangi ülkede yasiyorsan kesinlikle oradan al garantiyi yabana atma hocam.
-
35mm için prtede 70-80 mm benim için idealdir
-
scarletbeard2 bunu yazdı:
Arkadaslar ben arkadasa gerekli yardimi gosterdim fakat arkadas biraz ilginç . 250 lira pahali diyor sonra bana 1000 tl lik lens soruyor :D ilginçç adam vs.
:D Birde ayrica hangi ülkede yasiyorsan kesinlikle oradan al garantiyi yabana atma hocam.
-----------------------------benim sana sormamın gereği burda o lens 3 bin tl hacı tr parasıyla. tr de rivayetlere görede 1.300 1.400 gelipde laf atmaşimdi.
tr den de alacağım spot burdan da alıcağım aynı sağlam kulalnırız bişi olmaz inş.