Gündem - Güncel Konular
Frame Türkiye Antalya Yarışmacısı Soyunma Görüntüleri
Frame Türkiye Antalya Yarışmacısı Soyunma Görüntüleri
-
Gazete ve haberlere görmüşsünüzdür. Ortalıkta bir ton Frame Turkiye, Soyunan yarışmacı birinci oldu tarzında haberler. TNT kanalı kısa bir süre önce dizi ve film yayınlarını kesip güncel ve günlük ekrana kitleyecek canlı yayınlar yapmaya başladı. Bu açılımdan sonra Frame Turkiye adlı bir yarışma da başlattı.
Yarışma da farklı illerde bulunan mini evlere konulan kameralarla internetten 24 saat izleme imkanı bulunuyor. Yarışmanın ana kuralı şu, internetten hangi ev daha çok izlendiyse o ev birinci oluyor.
Birinci olana büyük ödül verilince ve günümüzde ki rahatlıkta bir hayli rahat olunca Frame Turkiye Antalya evi birinci geliyor.
Nasıl mı? Frame Antalye evindeki Özlem, evinde ki gibi rahat hareketler edince birinci geliyor. Canlı yayında tanga, ultra mini etek gibi giysilerle ilgiyi üzerine çekiyor. Diğer evdekiler ise sadece kapalı bir heryerde hayatlarını geçiyiyor
http://www.dailymotion.com/video/xh1jpg_frame-turkyye-tanitim_shortfilms#from=embed
http://www.frameturkiye.com/default.html?4368.044846568275
-
ofisde bi ara pis sardırmıştık, ekranın birinde frame açık diğerinde iş yapıyorduk :)
-
rezilliğe bak milyonlar izliyor internetten o gerizekalıları medya alışkanlıklarımızı gözden geçirmezsek bertaraf olacağız
-
bu yarışma ne zamandır var şimdi mi ayıktın?
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------bu yarışma ne zamandır var şimdi mi ayıktın?
-----------------------------
Bana mı dedin hocam? -
Bi bunlar eksikti amk beyin aumcıklaması geçiriyoruz milletçe bu programlardan. Bir bakın tv ye normal birşey var mı?
-
ben bu antalya evindeki kıza aşık olanı biliyorum
-
yawuz bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
bu yarışma ne zamandır var şimdi mi ayıktın?
Bana mı dedin hocam?
-----------------------------konuyu açana dedim
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------Bi bunlar eksikti amk beyin aumcıklaması geçiriyoruz milletçe bu programlardan. Bir bakın tv ye normal birşey var mı?
Bizim arkadaşlar el ele tutuşup hadi selenayı çağırıp s.kelim demeye başladılar bunlarda bişey mi la.
-
Kuran-ı Kerim seda sayana kadar düştü bu ne ki.
-
Kurtcebe bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
Bi bunlar eksikti amk beyin aumcıklaması geçiriyoruz milletçe bu programlardan. Bir bakın tv ye normal birşey var mı?
Bizim arkadaşlar el ele tutuşup hadi selenayı çağırıp s.kelim demeye başladılar bunlarda bişey mi la.
-----------------------------fikir güzel ama itiraf et...