Frontpage 2003 INDIRIN
-
Bi saattir upload ediom tepe tepe kullanin :p
-
link vermeyi unuttum yaa
http://www.megaupload.com/?d=T1ER82CJ -
Sağol hocaa çoook işime yarayacak,kullanmayacağım ama arşivde linki bulunsun,talibi çok. Emeğine,parmaklarına sağlık :)))
-
Hoja ya link bozuk yada yanlış verdin bi daha kontrol etsen çalişmıyor
-
Dostum link sağlam ama mega upload bozuk :D gidip rapid e upload etseymişin yaa :D
-
gray kardeşim insan hemenpaylas.com a atar dimi :D
-
ulan gıcıklıgınamı yapıyorsunuz a.q, bilmiyormusun milletin mega upload'a giremedigini? indirmiyorum a.q, bi de beni proxy ile mi ugrastıracaksın. sanki yaptıgın marifet gibi 1 saattir upload ediyorum diyor. milleti zora sokana kadar, rapid ya da hemenpaylasa yüklesene.
-
Mesaj Nms1s tarafindan 10 Mart 2006 (Cuma) tarihinde yazildi.
ulan gıcıklıgınamı yapıyorsunuz a.q, bilmiyormusun milletin mega upload"a giremedigini? indirmiyorum a.q, bi de beni proxy ile mi ugrastıracaksın. sanki yaptıgın marifet gibi 1 saattir upload ediyorum diyor. milleti zora sokana kadar, rapid ya da hemenpaylasa yüklesene.
---------------------------------------------------------------------------
şşşiiiişşş eleman sakin ol...upload eden arkadaş yurtdışında yaşıyo yani ban ona değil abaza türk kullanıcısına....düzeltmesini istersen de benim yaptığım gibi insani bi dille yaparsın
ayrıca indirirsen ekime indirmezsen zikime
bi proxy yapıştır çek işte ne güzel fp 2003 war a.q
-
lem megaupload bozuk rapid e koysaydın dedim elemanı istenmeyen adam ilan ettiniz lem bu kadar çabuk adam harcamayın
-
Laaaaaa kıza yüklenmeyin a.q. küfür ettirmeyin şimdi kendinize
1- Kız fransan'da oturuyor
2-Megaupload ın tr ye ban koyduğunu bilmiyordur,bilse yapmazdı
3-hemenpaylasın serverlarında sorun var
Kız tüm iyi niyetiyle iyilik yapmış birde laf atıyorsunuz.A.q. kaç kişi o kadar büyük dosyaları upload etti aranızdan da gelip laf atma hakkında bulunuyorsunuz -
yaw arkadaşlar ben size yükleyi verem 2003 ü serial iyle ama bana bir upload sitesi bulun rapid küçük geliyo hemenpaylaş kapalı bana bulun 2 saat sonra koyam linki
Toplam Hit: 2044 Toplam Mesaj: 16