Garantili Mi ? Garantisiz Mi ?
-
hocalar bugün HTC sensation almayı düşünüyorum telefoncularda mağazalardan uygun fiyatlara var ama garantili ve garantisiz satıyolar yani garantisizler pasaport kayıtlı oluyo şimdi 150 tl için garantisiz almaya değer mi bu fiyatta bi telefonu garantisiz alırsam bana sorun çıkartırsa gireceği nedir daha önce alıp kullanan varmı yurt dışı kayıtlı telefon ?
Garantili telefon : 1 450 / 12
Garantisiz Telefon : 1 300 / 12
bi de sense kullanan varsa yorumlarıda esirgemeyin
-
benim 5800 hafıza kartı sebebiyle izmir e gönderdim geçen baktım yapamamışlar istanbul a göndermişler telefoncu muhtemelen telefonun yenisini verecekler dedi
peki ya garantisiz olsaydı?
direkt benim göte girdiydi :D al sana en yakın ve canlı örnek
-
garantı her zaman iyidir güven verir insana yarın bişi olur tele adamlar yapamaz tel elinde kalır
yada tamir için min. 30-40 istiyorlar zaten o paranın 2 katı girer
-
ben olsam o kadar para verecek olsam mutlaka ama mutlaka garantili alırdım.
-
hocam arada 150 lira var , neredeyse 1500 lira vericeksin telefona 150 liranın hesabını yapıyorsun , arada fazla bi miktar olsa bişi demicemde. Tabikide garantili alıcaksın hele yüksek fiyatlı telefonlarda
-
hacim üzerine bi 150 daha koy, icin rahat olur.
-
Sharp bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar bugün HTC sensation almayı düşünüyorum telefoncularda mağazalardan uygun fiyatlara var ama garantili ve garantisiz satıyolar yani garantisizler pasaport kayıtlı oluyo şimdi 150 tl için garantisiz almaya değer mi bu fiyatta bi telefonu garantisiz alırsam bana sorun çıkartırsa gireceği nedir daha önce alıp kullanan varmı yurt dışı kayıtlı telefon ?
Garantili telefon : 1 450 / 12
Garantisiz Telefon : 1 300 / 12
bi de sense kullanan varsa yorumlarıda esirgemeyin
-----------------------------garantili olan bence dah amantıklı, nerden alcaksın hocam bende sensation düşünüyorum :) 2 tane alalım indirim yapsınlar :)
-
Garantili akar, ama o telefona o para verilmez,
-
dost aci soylermis.. Garantsiz olana 1000tl uzrnde werdgn hr kurus icin aklna s.çaym hocam.. K.bkma bu tarzm icnde
-
paranı sokağa amayı sewiosan garantisiz al hocam sonuçta o 2 yılda tele neler olcağını bilemioruz
-
400-500 Olsa deger derdim ama 150 için kesin deymez
bosuna çöpe atma paranı