Genç Ampuller
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
yaptığı terbiyesizlik. başka bişey değil.Din ile dalga geçiyo penis kafalı.
Yoo dinle geçmiyor. Adam namaz kılarken parmaklayalım demiyor sadece dışarıda çoğu kişin mensup olduğu (biliyoruz onların kim olduğunu) Allahsız islâm dini ile dalga geçiyor adam iyi de etmiş. Çok var bunlardan dışarıda.
-
Güzel olmuş ancak daha başarılı olabilirdi önceki videoları kadar kaliteli olmamış.
-
Fırsat buldukça videolarını izlerim. Hangi kesime gider yaptığını bildiğim için din elden gidiyor diye hönkürmem sağa sola.
-
milleti yıllardır dini kullanıyor vatanı satıyorda
adam tarikatlara laf edince horozlanıyorsunuz
adalet ?
-
Daha güzelde olabilirdi.
-
adamın sölediklerinden yaşamımızda olmayan bişeyi söylesenize? böylesi adamlara hergün elli kere rastlıyoruz...
-
tmm anladik ateistsiniz.. kafirsiniz!
Allah belanizi versin ins ateistler :) ins cehennemin taslari olursunuz :) AMIN
sakin alinmayin, nasi olsa inanmiorsunuz ya :D sizi kafirlerrr
-
Çok iyiler!!!
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
yaptığı terbiyesizlik. başka bişey değil.Din ile dalga geçiyo penis kafalı.
-----------------------------Gündüzleri cemaatçi takılıp gece taksimde benimle kafa çeken 5 kişi getirirsem sözünü geri alıcak mısın :)
-
amma zoruna gitmiş bazılarının, arkadan verince zina olmuyor islamda, ayşe ile bir genç mekkeden içeri girince çıkan dedikoduları da anca 4 şahit getirmeden konuşanı kırbaçlarım ulan tarzı ayetlerle geçiştirirsiniz, sizi sizden iyi bilen ben, sizi sizin ucube anlayışınızla bırakıyorum 8 yaşınızdaki kardeşinizi kaçırırlar da ilişkiye girerler sonra da talak 4 derler umarım diyecegim diyemiyorum ya düşemiyorum 1400 yıl önceki bedevilerin seviyesine, http://webtv.hurriyet.com.tr/2/13278/16876675/1/iki-sevgili-taslanarak-olduruldu.aspx din bu