folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gençlerin Vay Haline

Gençlerin Vay Haline

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    "millet siz kendinize kimi örnek alıonuz yaff ?? "

Cahit Arf

CeLeKatireJeotuzbeş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    armada ben bir çok zaman Atatürk'ü örnek almak istedim ama beceremedim.Dallara göre farklılık gösteriri mesela yüzerken emre diye bir sporcu müzikle uğraşırken hüsnü şenlendirici hackte ruslar vs.. bunun gibi bir çok kişiyi örnek aldım ama anladım ki kendin olmak diye bişey var şimdi sadece hayranlık duyuyorum örnek almak derken ökürsü bende öksüreyim gibisinden değil atatürk kitap oku vs.. kitap okurdum bunun gibi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Arkadaslar Eger Kendinize Ve Milletinize Faydalı Birer Birey Olmak İsitorsanız Giyinip Kusanmanızdan Tutunda Yasam Tarzını Değistirmeniz Lazım Eger Ben Değiştiremiyorum Diyorsanız Kusurua Bakmayın Ama Aptalsınız Çünkü Sadece Aptallar Kendi Nefslerine Hakim Olamazlar

Ülkemizde Uyuşturucu Basını Almıs Götürmüs İçen Akrdaslar Varsa Kendi Kendilerine Sorsunlar Neden İçiyorum Sürekli İçenlerden Duydugun Laf Su Dertten Kederden Derler Arkadaslar Herkesin Derti Sıkıntısı Vardır İçinize Atın Siktiretin Takmatın Eger Bu Benim Kaderim Diyorsanız Kaderiniz
    To Be Or Not To Be
  • KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    BadMad demişkine:
    Arkadaslar Eger Kendinize Ve Milletinize Faydalı Birer Birey Olmak İsitorsanız Giyinip Kusanmanızdan Tutunda Yasam Tarzını Değistirmeniz Lazım Eger Ben Değiştiremiyorum Diyorsanız Kusurua Bakmayın Ama Aptalsınız Çünkü Sadece Aptallar Kendi Nefslerine Hakim Olamazlar
    ----------
    bu düşünce saçmalık... benim dış görünüşümden size ne? Belki ülkem için canımı veririm ama cıbıl cıbıl dolaşıyorum sokakta veya; hacı sakalım takkem var ama 30 kuruşa ülkemi satarım? Dış görünüş hiçbir şey değildir.

Dış görünüşle nefse hakim olma arasındaki mantığı da kavrayamadım açar mısın? Senin geleneklerine göre giyinmende bir ego tatminidir. Kendini bir yere ait olma egonu tatmin eder. Aynı şekilde metalci gibi giyinmekte bir ego tatminidir. Aralarında hiçbir fark yok. Biri bazılarının işine gelir; biri başkalarının işine..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Fistan Mesela Kendime Örnek Veriyorum Ve Konyada Yasıyorum Nıke Magazından Yazın Bİr Tişört Aldım Morlu Faln Baya bi Hosuma Gitti Aldıım Gün Giydim Ve En Atesit Bana Gelip Giydiginden Utanmıyormusun Dedi.Neye Ugradımı Sasırrdım Bunu Rahat Abartısız 50-60 Kişi Söyledi Biriisne Sordum Tişötte Ne Var Dedim Önüne Bak Dedi Baktım Bişey göremedim Megerse Haç İşaretim Varmıs Ve Kippaya Benzeyen Bİşey Var Dedi.Bunun Diger Renklerini Baska İNsanlardada Gördüm Giyinmek Babında Söledigim Laf O İdi Eger Alınmıyorsan Diyecegim Bir Şey Fistan"ım Kendini Kasma.

Sen Metalciysen Bende Rock'cıyım İnsanların Kendi Dış Görünüşlerine Diyecegim Bir Sey Yok. Fakat Türban Takke Cübbe Giyenler Vatan Satıyor Demişsin Bir Örnek Verirsen Sevinirim.

To Be Or Not To Be
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    hocam örneğin dedim o türban takke olayını, giydiğinin bir önemi yok anlamında dedim. ama istersen bütün Ak partiyi örnek verebilirim...
    Giyinme mevzunun ve dış görünüşün, insanların nasıl biri oldukları hakkında çok az ipuçu verebilir.

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Fistan Güzel Örnek Vermişsin

R.t Erdogan Denen Dalamayı Eger Biraz Hareketlerini Takip Ediyorsanız Ne Mal oldugunu Anlarsınız. Kendi Teorrime Dayanak Söylüyormki R.t Erdogan Kendisini Yahudi Ve Hristiyan Localara Satmıstır.Zaten GErçek Bir Müslüman Kamerlar Önünde Namaz Kılmaz(Bu Pezevengin Yaptıgı Popülizmdir). Türban Takke Cüppe Faln Zaten Siyaete Karısmaması Gereken Seyler.Ben Kendi Sahsım Adıma Söylüyorum Komunistim Ve Bunu Her Ne Sart Altında Olursam Olayım Söylerim Ama Dinimi İmanımı Asla Siyasete Karıstırmam.

To Be Or Not To Be
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    istenen o zaten.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    ben polat alemdar :P

///______________
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    aynen derken
    ne zıçtınızki ellerine ne çapsınlar yüzlerine yi kastetmiştim.

.
  • Toplam Hit: 3815 Toplam Mesaj: 22