Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
General Mobile Discovery Camera Kalitesi Sorunu
General Mobile Discovery Camera Kalitesi Sorunu
-
hocalar aldım bu telefondan özellikle kamera kalitesi ve ucuzluğu için ama çektiğim fotolarda pikselleri görüyorum resmen ayarlarına baktım 8mp çekim yani tam kalite anlayamadım bi türlü üründe mi sorun var acaba ? birde 1024p fullHD çekim özelliği mevcut diyor ama benim çekimlerimde yine pikseller görünüyor.
Bu kalitede değil mesela benim resimler bu resimlerde aynı telefonla çekilmiş
-
sorunun cevabı değil ama hocam tel nasıl. hediye olarak düşünüyorumda. tavsiye edermisin.
-
hacı abi bendeki böyle çekiyor
-
bugrahan45 bunu yazdı
sorunun cevabı değil ama hocam tel nasıl. hediye olarak düşünüyorumda. tavsiye edermisin.
kesinlikle tavsiye ederim hocam bu özelliklerde böyle uygun bir telefon yok hocam....
-
bugrahan45 bunu yazdı
aldığım hediyelerden en pahalısı para birimi olarak 150 tl falandır :-)
600 tl'lik hediye alıyosun.aldığın şahsiyet öpsün başının üstüne koysun müdür :-)
-
Nvidia bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdı
kesinlikle tavsiye ederim hocam bu özelliklerde böyle uygun bir telefon yok hocam....
teşekkürler. 4 gb liklerden alayım o zaman. hanımın 10 gün sonra doğum günü. o güne kadar bi kampanya falan çıkarsa. takip edeyim.
-
Nvidia bunu yazdı
hocalar aldım bu telefondan özellikle kamera kalitesi ve ucuzluğu için ama çektiğim fotolarda pikselleri görüyorum resmen ayarlarına baktım 8mp çekim yani tam kalite anlayamadım bi türlü üründe mi sorun var acaba ? birde 1024p fullHD çekim özelliği mevcut diyor ama benim çekimlerimde yine pikseller görünüyor.
Bu kalitede değil mesela benim resimler bu resimlerde aynı telefonla çekilmiş
hocam 2 tane güncelleme geldi telefona ilk güncellemede piksel sorunu çözüldü güncelleme al görürsün farkı cünkü bende cok fark etmisti
-
MbK bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdı
600 tl'lik hediye alıyosun.aldığın şahsiyet öpsün başının üstüne koysun müdür :-)
eşime alıcam hacı. garibin elinde var bi külüstür. sevinsin garip.
-
bugrahan45 bunu yazdıMbK bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdı
çok kral hediye bence, bundan iyisi şamda kayısı güle güle kullanın :-)
-
kullanmadım ama bu fiyata iyiymiş ama htc kullanıyorum başka kullanmam general mobilenin bi modeli var babamda yavas az donma oluyor ayrıca mutlaka 1 dolara hdr uygulamasını indirin(1$) fotoğraf çekiminde görüntü daha iyi olacaktır
Örnek
http://t1310.hizliresim.com/1g/w/tzusr.jpg
http://p1310.hizliresim.com/1g/w/tzuv1.jpg
-
bugrahan45 bunu yazdıMbK bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdı
eşinin teknolojiden falan anladığını sanmıyorum (kadınlar) fiyat/performans telefonu alacağına kaliteli malzemeli ve şık birşey al bence