General Mobile Discovery Camera Kalitesi Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar aldım bu telefondan özellikle kamera kalitesi ve  ucuzluğu için ama çektiğim fotolarda pikselleri görüyorum resmen ayarlarına baktım 8mp çekim yani tam kalite anlayamadım bi türlü üründe mi sorun var acaba ? birde 1024p fullHD çekim özelliği mevcut diyor ama benim çekimlerimde yine  pikseller görünüyor. 

Bu kalitede değil mesela benim resimler bu resimlerde aynı telefonla çekilmiş

http://www.teknokulis.com/multimedya/galeri/galeriteknoloji/general-mobile-discovery-ile-cekilmis-fotograflar

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

sorunun cevabı değil ama hocam tel nasıl. hediye olarak düşünüyorumda. tavsiye edermisin.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

hacı abi bendeki böyle çekiyor

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı

sorunun cevabı değil ama hocam tel nasıl. hediye olarak düşünüyorumda. tavsiye edermisin.

kesinlikle tavsiye  ederim hocam bu özelliklerde böyle uygun bir telefon yok hocam....

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı

aldığım hediyelerden en pahalısı para birimi olarak 150 tl falandır :-)

600 tl'lik hediye alıyosun.aldığın şahsiyet öpsün başının üstüne koysun müdür :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı
    bugrahan45 bunu yazdı

kesinlikle tavsiye  ederim hocam bu özelliklerde böyle uygun bir telefon yok hocam....

teşekkürler. 4 gb liklerden alayım o zaman. hanımın 10 gün sonra doğum günü. o güne kadar bi kampanya falan çıkarsa. takip edeyim.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

hocalar aldım bu telefondan özellikle kamera kalitesi ve  ucuzluğu için ama çektiğim fotolarda pikselleri görüyorum resmen ayarlarına baktım 8mp çekim yani tam kalite anlayamadım bi türlü üründe mi sorun var acaba ? birde 1024p fullHD çekim özelliği mevcut diyor ama benim çekimlerimde yine  pikseller görünüyor. 

Bu kalitede değil mesela benim resimler bu resimlerde aynı telefonla çekilmiş

http://www.teknokulis.com/multimedya/galeri/galeriteknoloji/general-mobile-discovery-ile-cekilmis-fotograflar

hocam 2 tane güncelleme geldi telefona ilk güncellemede piksel sorunu çözüldü güncelleme al görürsün farkı cünkü bende cok fark etmisti

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı
    bugrahan45 bunu yazdı

600 tl'lik hediye alıyosun.aldığın şahsiyet öpsün başının üstüne koysun müdür :-)

eşime alıcam hacı. garibin elinde var bi külüstür. sevinsin garip.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    bugrahan45 bunu yazdı

çok kral hediye bence, bundan iyisi şamda kayısı güle güle kullanın :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

kullanmadım ama bu fiyata iyiymiş ama htc kullanıyorum başka kullanmam general mobilenin bi modeli var babamda yavas az donma oluyor  ayrıca mutlaka 1 dolara hdr uygulamasını indirin(1$) fotoğraf çekiminde görüntü daha iyi olacaktır

Örnek

http://t1310.hizliresim.com/1g/w/tzusr.jpg

http://p1310.hizliresim.com/1g/w/tzuv1.jpg

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    bugrahan45 bunu yazdı

eşinin teknolojiden falan anladığını sanmıyorum (kadınlar) fiyat/performans telefonu alacağına kaliteli malzemeli ve şık birşey al bence

Toplam Hit: 1755 Toplam Mesaj: 13