Gidişat..
-
ativaran216 bunu yazdı:
-----------------------------anubisx bunu yazdı:
-----------------------------ativaran216 bunu yazdı:
-----------------------------yuh ki ne yuh hala anlayamadınız zannımca anlayamayacaksınız hani çanakkale die anlattıklarınız insanlar memleketin 4 bir tarafından gelen dindar gençlerdi ve son kanlarına kadar savundular ha arasında vatansever hristiyanataistte mutlaka vardır ki biz bunu inkar etmiyoruz ama siz inkar ediyonuz sanki çanakkalede,kıbrısta vs...sadece harekat ordusu savastı mavalları okumayın.......
bu memleket hepimizin biz gunahkar olsak ta dinine baglı gençler yuceltecektir en azından yuceltmelidir diyoruz....Ben buna inandım veher ortamda soyleim...
bizde burada yasıyoruz ve artık soz sahibiyiz siz istesenizde istemeseni de ;
selametle.....
------------------------adam gibi oku yazımı ne yazıyor sonra cevapla...
ben ne dini sallamayan vatanseverler oldugunu bildigim gibi kıçı kırık denyo keendini vatansever sayıp (yani gosterip) şerefsizlerde biliyoruz ki bakınız masonlar(ittihak terakki denilen grupta zulalanmış.)
ama dindarların hakkını yemeyin benim dedem 2 kardesi ve annemin dedesi 3 kardesi vatanı,milleti, d,n, namusu birdir onun için savastı 2 istiklal madalyamız var
2 si çanakkale sehiti 2 si yemen şehiti ki bunlardan biri kardesi onunde ingiliz bogazını keserek sehit ediyor....ha benim gibi dedeleri olan musluman olmayanlar da vardır ama kızdıgım her bişeyi arap milliyetçiliği gosterenlere siniir oluyorum.
-----------------------------kardeşim bu yazından anlıyoum ki masonlar hakkında bilgi sahibi değilsin. Genel olarak "ver gaz yansın burgaz" tipi bir kişiliğin var. Dini yüceltebilirsin bu senin en doğal haklarından biri ama ilk önce dini yüceltmeyi öğrenmelisin bence. Siz biz diyerekte tartışmayı ve konuşmayı hemen gruplar çatışması haline getirmen çok yanlış. Anlak olduğu gibi büyür. Senin kafa yapının değişeceğini hiç zannetmiyorum. Bir çocuğa küçükken ters sıçmayı öğretirsen o çocuk hep ters sıçar. Sen ters sıçmaya devam et. Umarım bir gün deliği bulursun da sıçtığın boklar kanalizyona gider en azından.
-
ativaran216 bunu yazdı:
-----------------------------
Allah yol açıklıgı versin hepinize...
-----------------------------Sanada Düşünce kabiliyeti nasibetsin..
Yolunu kendin aç birazda.
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------2018...
ABD, Fransa'dan Malta'ya geçmeye çalışan Erdoğan Teziç'i paketledi... Yıkıcı faaliyetlerde bulunan eski YÖK Başkanı, Paris'teki Bosna Büyükelçiliği'ne sığınmıştı. Bosna'ya nota verildi. Boliç dövüldü.
gülmüyordum vallahi ama burada koptum valla :))))))))))
-----------------------------muhuhuahuahuahauha çok sağlam =D
-
bu neden 2007 den baslamız acaba ondan önceki yıllrda ülke güllük gülüstanlıkmıydı :))
ene güzel yazılar insanın cocuk masalı gibi oku oku gül :))
-
keske ekonomiyi egitimi stratejik ataklari veya savunmalari konusuyor tartisiyor olsaydik sadece .. ama malesef su din olayi ekonomideki ali cengiz olaylarini, egitimdeki rezilligi, devlet ici haksizligi, stratejik kayiplari baya iyi gölgeliyor. akp bunu basariyorda..
-
Razorback bunu yazdı:
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------2018...
ABD, Fransa'dan Malta'ya geçmeye çalışan Erdoğan Teziç'i paketledi... Yıkıcı faaliyetlerde bulunan eski YÖK Başkanı, Paris'teki Bosna Büyükelçiliği'ne sığınmıştı. Bosna'ya nota verildi. Boliç dövüldü.
gülmüyordum vallahi ama burada koptum valla :))))))))))
-----------------------------muhuhuahuahuahauha çok sağlam =D
bende çok güldüm de okurken bu günleri yaşayacağımız zamanlar gelecek ve o baskı altında gülermiyiz ağlarmıyız inermiyiz çıkarmıyız bilmem -
eger o tarihte yasarsamda görürde bolic dövülürse gülerim valla kusurabakma:) hiperaktive bi adamim napim komikse tutamam gülerim:D
-
cagatay09 bunu yazdı:
eger o tarihte yasarsamda görürde bolic dövülürse gülerim valla kusurabakma:) hiperaktive bi adamim napim komikse tutamam gülerim:D
Büyük ihtimalle neye gülüp neye gülemeyeceğini onlar söylecek sende sike sike susacaksın. Şu anda yaptıkları "faşist vs" giydirmelerini xxx partisi %300 benimseyecek. Açıkçası kötü bir gelecek bizi mucuklamak için açmış 2 bacağını bekliyor. -
niye sıka sıka susayim hacim ben.. kendimden hic ödün vermem vallahi sonuna kadar savasirim. hic olmazsa bir kemalist daha öldü derler..
-
cagatay09 bunu yazdı:
niye sıka sıka susayim hacim ben.. kendimden hic ödün vermem vallahi sonuna kadar savasirim. hic olmazsa bir kemalist daha öldü derler..
demek gerçekten kolay. Ama yapılabilecek mi ? Baskı öyle birşeydir ki sana ödün kavramını bile unutturabilir.