Google Chrome Bozuldu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

İlk önce twitter ile başladı hikayemiz...

Kaynak kodlarını gösterirmişçesine kodlar yansıttı ekranıma...

Ardından siteyi indirmemi istedi.

"indir.." adlı dosya ile.

Ardından aynı sorunu Windows Live Mail'de de çıkarttı karşıma.

Ve Şimdi de Facebook'ta imiş sıra...

Var mıdır Google Chrome'n en son sürümünün kaynak dosyalarını indirebileceğim bir site ya da sağlam çalışan Chrome'u olan biri upload edebilir mi bi yerlere...

Saygılarımı Google'a sunuyorum...

Google'a Sitem : "Başka başka projelerle kendini yüceltmeye çalışacağına önce yaptığın projeyi adam gibi geliştir, düzelt, yap!"

İmza...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

hacı pc'den kaynaklı olabilir hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım ilk günden beri

en sağlam down kaynağı kendi sitesidir ayrıca : http://www.google.com/chrome/index.html?hl=tr&brand=CHMB&utm_campaign=tr&utm_source=tr-ha-emea-tr-sk&utm_medium=ha

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

İki kere indirdim bu siteden ama aynı...

Abim kendi laptopunda da yaşamış bu sorunu sürüm neden güncellenmiyor anlamıyorum.

İmza...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

"indir" komutu bende de çıkmaya başlamıştı ve chrome kafayı yidiydi . virüs korkusuyla combofix le taradım. kapatıp açtım sorun yok chrome da pc de düzgün çalışıyor . sen de denemelisin :)

Ha Ha!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ashitaka
    Ashitaka's avatar
    Erkek

Hocam, öncelikle google'a laf edeceksen arama sistemine sitem et, ki bence en başarılısı hala o. Chrome'da hiçbir sorun yaşamadım ilk versiyondan beri. Sorunun chrome'un güncelleştirmesinde oluşan bir hatadan da değildir muhtemelen. Chrome Chromium baz alarak çalışır. Kodda sorun var dersen, chromium kodlarını indirip derlemeni ve chromium'u çalıştırmanı öneririm. Chromium kaynak kodlarını http://www.chromium.org/getting-involved adresinden edinebilirsin. Bolca döküman da mevcut orada. Hani geliştireyim katkım olsun dersen de, katkı sağlayabilirsin. 

Süngerler asla kötü bir gün geçirmez.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

chrome bu aralar çok berbatlaştı yeni sürüm falan mı geldi acaba ?

chrome u performans yüzündne seviyordum fakat saçmalamaya başladı.Tab konusunda opera ve firefox'a bakarak çok daha sağlam.(yeni tab açtığında çaılış şekli, tabı kapattığında eski taban dğilde yanına dönmesi falan)

firefox ram yiyiyor, opera mı ? geliştirici tarayıcısı ama kullanıcı için dğeil.NE yapıcam bende şaşırdım.

apple ın safari var oda ey maaşallah...öff

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Netim yavaş telefondan bağlanıyorum o yüzden uğraşmak istemiyorum Opera ile idare edeceğim artık...

İmza...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

chrome u performans yüzündne seviyordum fakat saçmalamaya başladı.Tab konusunda opera ve firefox'a bakarak çok daha sağlam.(yeni tab açtığında çaılış şekli, tabı kapattığında eski taban dğilde yanına dönmesi falan)

firefox ram yiyiyor, opera mı ? geliştirici tarayıcısı ama kullanıcı için dğeil.NE yapıcam bende şaşırdım.

Sen chrome devam et bence hala.HTML konusunda bırak firefox u operayı hiçbiri bu kadar başarılı değil.sistem ile alakalı olan bir sorun sanırım yaşadıklarınız.Performans olarak chrome dan başkasını bu kadar hafif ve başarılı göremedim çünkü deneyimleyen birisiyim.Geç HTML i hazırladığın flash altyapılarını programını açmadan sitene chrome la bocth et gitsin.gram sarsılmaz.Firefox bilgisayarı çıldırtıyor sıkmaya geçen çamaşır makinasına çeviriyor.Benim bu alanlarda en başarılı gördüğüm tarayıcıdır chrome iyiki çıktı.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

Sen chrome devam et bence hala.HTML konusunda bırak firefox u operayı hiçbiri bu kadar başarılı değil.sistem ile alakalı olan bir sorun sanırım yaşadıklarınız.Performans olarak chrome dan başkasını bu kadar hafif ve başarılı göremedim çünkü deneyimleyen birisiyim.Geç HTML i hazırladığın flash altyapılarını programını açmadan sitene chrome la bocth et gitsin.gram sarsılmaz.Firefox bilgisayarı çıldırtıyor sıkmaya geçen çamaşır makinasına çeviriyor.Benim bu alanlarda en başarılı gördüğüm tarayıcıdır chrome iyiki çıktı.

abicim ztn chrome'dayım ama twitterda falan saçmaladı.Bişey var bunda ama anladım.Bir daha kurarken direkt olarak google dan indircem depolardan falan değil

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

hacı chrome'u sil, sonra registry'lerden de sil, baştan yükle.

He is finding himself.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    bende de aynı opera şaşmaz :)

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
Toplam Hit: 4714 Toplam Mesaj: 16