Google Earth Dan Daha İyi Bir Uydu Programı
-
arkadaşlar ben ilkay....merhabalar ben google earh google earth pro dan daha iyi bir uydu programı aradım ama bulamadım elinde olupta göndericek varsa çok sevinirim...
-
çeşke öyle bir program olsaydı. hatta benim istediğim oraları canlı olarak gezmek
-
var askeriye kullaniyor. google earth in aynisi hemen hemen. benim baktigim sadece istanbul icin olaniydi. asya ve avrupa diye ayirmislardi. zoom olayi daha iyiydi ama.
-
arkadaşlar benim abim mühendis bir uydu programı yazdı çok ciddiyim insanın saç teline kadar iniyor...ama ban vermiyor ibiş durun bakam cd yi çalarsam mutlaka size de yollarım...ama en erken carşamba olur ..
-
ordununki çok şekil ama google ınki gibi 3d deil koordinat falan giriosunuz sanırım herzamanda güncel kalıyo türksatdan falan çekio olmalı
-
tamamda ordununkinimi kullancaz daha yapıcı bişeyler yok mu...
-
arkadaşlar bende google earth pro nun crack war ama sadece bir versiyonda geçerli eğer istek olursa bi yere upload ederim başka program warmı bilmioyurm
hee bi de arkadaşın biri google eartg için dewamlı güncelleniyo diyo walla ben denedim ne zaman fly too dan tokyo ya gitsem caddede kırmızı beyaz bi kamyon war yaa bozulldu yolda kaldı günlerdir orda yada program güncellenmiyor sizde bakın ön kısmı kırmızı arkası beyaz bi kamyon :D
-
Ne yani şimdi Nasa'yı mı hackleyelim ne yapalım :)))))
-
-
arkadaşım world wind meteroloji programıdır...ayrıca 184 mb...2 gunde zor iner..bu aralar adsl de problem var ayrıca...
-
saç teline kadar indiğine inanmıyorum öyle bişey olsa bile eminim sende yoktur nasada belki