Google Play Store Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek

Slm muridler.2 gun oncesine kadar play store ye girebiliyodum.2 gundur google play store de bağlantı hatasi aliyorum.cihazim rootlu degil.sorun ne olabilir.internet tarayicilarini aciyo internete bağlanıyor. Sadece play storeye tikladigim zaman baglanti zaman asimina ugradi tekrar deneyiniz diyo.sebekeden denedim ondan giriyo.ama wifi den girmiyo.yardimlarinizi bekliyorum

Сухое говно к жопе не липнет
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BauerAir
    BauerAir's avatar
    Erkek

Aynı sorun bende de var, aynı zamanda WiFi ile bağlıyken Google açılmıyor, Flash Player güncel değil tarzı bir uyarı çıkıyor, sanırım virüs lakin bir çözümünü bulamadım hala 

Bauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Aynı sorun bende de var. 

Facebook a google a girmiyor aynen flash player uyarısı veriyor. 

Play store hatası veriyor. 

Sorunun sadece benim telefon da olduğunu düşünüyordum, şimdi rahatladım. 

Çözüm bulamadım bende.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

tahminime göre virüs olabilir, yada ne bilim wireless için kullandığın dns google serverlarını engelliyordur  ( ikinci ihtimali tamamen salladım) uygulama ayarlarından verileri ve önbelliği temizleyip dene birde.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Walla 2 gündür benim diğer telefonda yapıyor :D

Bu iş CM YLMZ amcamın kaynımda da var işine döndü ama bende LG de sorun yok , hanım S2 , 2 gündür baglanmıyor ...

Bi yerde bır arıza var kı sizlerde de var ...

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek

Asil büyük rahatlik bnde oldu.servise yollayim teli diyodum.demekki genel bi sorun.on belleği temizlendim 4 ayrı virus programi ile tarattim olmadi yine sorunlu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ortak bi uygulamadan olabilir, yada google'la alakalı bi sorunda olabilir, diğer forumlarıda bi arastırın

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek

Formlarda tarih saat olabilir demisler.baktim onda sorun yok.onbellegi temizledik.sorunun cozumunu ben bulamadim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BauerAir
    BauerAir's avatar
    Erkek

Umarım çözümü buluruz, güncelleme bile yapamıyorum

Bauer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

benimde vardı dün düzeldi kendi kendine 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

ayarlar-uygulamalar -google play store a tıkla verileri sil gibi bişi var onu yapıp telefonu kapat aç düzeldi bil

buralar eskiden dutluktu..
Toplam Hit: 2059 Toplam Mesaj: 16