Google Play Store Sorunu
-
Slm muridler.2 gun oncesine kadar play store ye girebiliyodum.2 gundur google play store de bağlantı hatasi aliyorum.cihazim rootlu degil.sorun ne olabilir.internet tarayicilarini aciyo internete bağlanıyor. Sadece play storeye tikladigim zaman baglanti zaman asimina ugradi tekrar deneyiniz diyo.sebekeden denedim ondan giriyo.ama wifi den girmiyo.yardimlarinizi bekliyorum
-
Aynı sorun bende de var, aynı zamanda WiFi ile bağlıyken Google açılmıyor, Flash Player güncel değil tarzı bir uyarı çıkıyor, sanırım virüs lakin bir çözümünü bulamadım hala
-
Aynı sorun bende de var.
Facebook a google a girmiyor aynen flash player uyarısı veriyor.
Play store hatası veriyor.
Sorunun sadece benim telefon da olduğunu düşünüyordum, şimdi rahatladım.
Çözüm bulamadım bende.
-
tahminime göre virüs olabilir, yada ne bilim wireless için kullandığın dns google serverlarını engelliyordur ( ikinci ihtimali tamamen salladım) uygulama ayarlarından verileri ve önbelliği temizleyip dene birde.
-
Walla 2 gündür benim diğer telefonda yapıyor :D
Bu iş CM YLMZ amcamın kaynımda da var işine döndü ama bende LG de sorun yok , hanım S2 , 2 gündür baglanmıyor ...
Bi yerde bır arıza var kı sizlerde de var ... -
Asil büyük rahatlik bnde oldu.servise yollayim teli diyodum.demekki genel bi sorun.on belleği temizlendim 4 ayrı virus programi ile tarattim olmadi yine sorunlu
-
ortak bi uygulamadan olabilir, yada google'la alakalı bi sorunda olabilir, diğer forumlarıda bi arastırın
-
Formlarda tarih saat olabilir demisler.baktim onda sorun yok.onbellegi temizledik.sorunun cozumunu ben bulamadim
-
Umarım çözümü buluruz, güncelleme bile yapamıyorum
-
benimde vardı dün düzeldi kendi kendine
-
ayarlar-uygulamalar -google play store a tıkla verileri sil gibi bişi var onu yapıp telefonu kapat aç düzeldi bil