Google Play'in İçler Acısı Hali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yorumlarda küfretme yarışı var sanırım.

http://galeri2.uludagsozluk.com/311/google-play_460646.png

http://t1310.hizliresim.com/1g/n/trsmp.png

http://i.imgur.com/fxnASKo.png

http://img856.imageshack.us/img856/3022/6w1h.png

Özellikle Whatsapp ve Samsung Push Service uygulamlarının altındaki yorumları okumalısınız. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

ayfonun mu var ?

10-15 yaşında çocukların androidi var herkes terbiyesi neticesinde küfrü basıyor işte ne yapılabilir.

Yani bunun tüm play store ile alakası nedir ?

zeybekustasi tarafından 20/Eki/13 15:00 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

yaaa aynen ya bu gerizekalılar herşeye küfrediyor

kimisi böyle uygulamanın ... 

kimisi bak sizi heklerim (özellikle gameloftun uygulamalarına)

kimisi şurda bi adam akıllı bi uygulama yok der 

nedir bu aptalların durumu ?

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

aksine gayet eğlendirici görmemiştim bunları sağol :)

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

İşine Gelemeyen İndirmez Kullanmaz bende bu mılletı anlamıyorum amk :D

Ben Telefonuma yukledıgım herseyden de Androıdden de memnunum ...

Sıkınıtısı olan Ayfon alsın , Noykaa alsın , BlekBeriii alsın ...

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bu kadar olmasa da arada appstore un yorum kısmında da böyle dangalaklar çıkıyor. Sanki orası chat alanı, adamlar program hakkındaki iyi kötü yorum yapın diye koymuş tabi bizim milletimiz yazı yazılabilen heryere küfür yazmayı kendina görev bildiği için çok da şaşırmamak lazım.

Appstore da bu kadar olmamasına rağmen yinede ben ülkeyi abd yaptım, en azından program hakkında yararlı yorumlar okuyorum.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

bazı uygulamaların altındaki yorumlar harika ya. adını hatırlamadığım bi uygulama vardı adam yazmış altına "oha bunu yükleyince s3 üm s4 oldu" diye biri yazmış "bu uygulama tek çekirdekli işlemcimi çift çekirdek yaptı" diye biri yazmış "bakkala gidip ekmek alıyor kahve bile yapıyor" gibi yarılmalık yorumlar da var..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

ayfonun mu var ?

10-15 yaşında çocukların androidi var herkes terbiyesi neticesinde küfrü basıyor işte ne yapılabilir.

Yani bunun tüm play store ile alakası nedir ?

Alakası yok Sony Xperia telefon kullanıyorum.Başlıktada belirttiğim gibi Google Play'in Türkiye marketi çöplük.Gereksiz uygulamalar vs.Sizin adınıza mesaj atıp paralı servislere abone eden uygulamaları saymıyorum bile.O yüzden telefondan Google Play'i sildim.Forumlardan apk bulup yüklüyorum artık.

mkyb tarafından 20/Eki/13 15:17 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

:D:D

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

olayın android le falan alakası yok :)

windows phone mağazasında da aynı şeyler oluyor küfürler, gereksiz alakasız yorumlar falan.

tamamen türk insanının sadece tüketiyor olup öğrenmek istememe alışkanlığının bir sonucu diye düşünüyorum.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Heleki whatsapp taki yorumlara denk geldim geçengün markette adamlar türkçe bilse birçok uygulamada türkiyede desteği keserler 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 3112 Toplam Mesaj: 23