Google"Ye Dikkat!
-
İnternette en çok kullanılan Google, kullanıcıların yapmış olduğu herşeyi arşivinde topluyor...
01/02/2006 - 10:15
İngiliz The Times gazetesinin sayfalarında geniş şekilde yer verdiği habere göre, Microsoft'un elektronik posta hizmeti 'hotmail'in en büyük rakiplerinden olan e-posta servisi Google'ın Gmail'i kullanılarak gönderilen her elektronik postanın bir kopyası şirketin sunucularında saklanıyor. Google yetkilileri, bu durumun reklam uygulamaları için kişinin eğilimlerinin belirlenmesi amacı taşıdığını söylüyor. Bedava olan Gmail kullanılarak gönderilen her elektronik postayla birlikte, şirketin belirlediği bazı reklamlar da gönderiliyor. -
yapar amerikalı değil mi her şey beklenir
-
Ben bu microsoftun a.q. Windows a casus yerleştirdi yetmedi şimdi google da mı yapıyormuş.Allah'tan gmail kullanmıyorum yoksa Hülya Avşarla olan ilişkim gün yüzüne çıkardı :))
Bu arada kocero teşekkür ederiz hocam sana.Vallahi hep haberleri senden alıyorum.Sağol hocam.Emeğine sağlık.Aman bizi haberlerden mahrum etme
-
ertan kardesim sen yeterki iste ama a.q. isten cok gec geliyom vaktim olmuyo bide saatler onlarinda a.q. onlarda uyumsuz baykus gibi gece yarisi yarim saat takilip cikiyom.
-
İşin zor be hocam.Yine de çok sağol.Bu zorluklara rağmen paylaşman çok sevindirdi beni.Senin gibi üyeler varken daha ne isterim.Sömürücü adamlardan bıktım a.q.Adam sadece soruyor hiç paylaşım diye birşey yok.Seni tekrar tebrik ediyorum hocam.Kolay gelsin
-
Gmail kullanmadığım için sorunun yok o halde...
=)
-
benim gmailde 2 gb lik hafıza dolu taşti eger adi google o mailleri babama gonderirse cok kotu olur cook artık kullanmıcam gmail cok saol hocam bilgilendirdigin için
-
google benim maillerimi saklasa nolcak saklamasa nolcak :) anaa kız arkdaşlarımın mailini çalar bu adiler.. öle bişi yaparlarsa varya.. :P benim gibi sıradan insanların sıradan maillerini saklaması bi anlam ifade etmiyo bence
-
way ibneler!!!
-
hocam;
1. Bu zaten gmail ilk cıktığında google tarafından acıklanan bişeydi.
2. Googleın işi gücü yokta milyarlarca posta içinden senin postanı bulup babanamı gösterecek? Yoksa kız arkadaşının maillerini acıp okuyup senin hakkında dedikodumu yapacak?
Googleın amacı mail içindeki belli keywordleri bulup ileride maiin köşesindeki reklamlar için bir bilgi toplamak.. örneğin mailinde hosting kelimesi geçiyorsa maillinin yanındada hosting reklamı cıkıyor.. Olayı bundan ibaret...
-
renegadealien bunu yazdı:
hocam;
1. Bu zaten gmail ilk cıktığında google tarafından acıklanan bişeydi.
2. Googleın işi gücü yokta milyarlarca posta içinden senin postanı bulup babanamı gösterecek? Yoksa kız arkadaşının maillerini acıp okuyup senin hakkında dedikodumu yapacak?
Googleın amacı mail içindeki belli keywordleri bulup ileride maiin köşesindeki reklamlar için bir bilgi toplamak.. örneğin mailinde hosting kelimesi geçiyorsa maillinin yanındada hosting reklamı cıkıyor.. Olayı bundan ibaret...
bunu ilk gmail alirken dikkat etmeliydiniz sonra bu sekilde bos yere konusmus olursunuz derim kesinlikle su anki sistem en iyisi ve hotmail kullananlari bilmem ama yahoo ya dikkat ettiyseniz gmail e benzemeye calisir.bunu mail servisine baqarsaq gorebilirsiniz.
bu arada google evet bunlari yapmakla kalmaz merkez Pc lerinde bildileri data eder bu datalar pc ler omrunu bitirinceye kadar pc lerde kalir omru biten PC ler yenisiyle degistirilir ve data lar da ustunde kalmaya devam ederek gider.buda kafanizi kurcalayan seyin diger genis ayrintisi.