Gözyaşını Tutmak Elde Değil Ki :((
-
Konu filan yok..Bu kadar saygisizlik yeter.!
-
seçimlerde görcek tayyib herkeze söylüyorum bu adama oy vermeyin ben vermiyeceğim oy..sandığa gömelim bu adamı..
-
sanki tayyip öldürmüş gibi konuşuyosunuz yoksa sizdemi PKAKA lısınız??? mılyonların seçtiği bir başbakana küfür ettiğinize göre bu işte bi yalnızlık var galiba??
-
Mesaj Redfox Tarafından hakaret içerdiği için silinmiştir
-
valla bende anlamış değilim tayyibin ne suçu var bu işte arkadaşın dediği gibi milyonların seçtiği biri bırakın kim kime oy verirse versin
-
R.T.Erdoğanı ßu noktada ELeştiren harßi diyorum %100 pkk yandasLarıdır.. Şerefsiz insanLar Götünüzü kırıp PC ßaşında Küfür edeceğinize 1 Tane mantıkLı açıkLama yapın Yok Tayip ŞöyLe Yok ßöyLe.. Adamın ne Suçu var ?? ŞehitLer ßizim şehitLerimiz ağLamamız gerek ßu.. ßu adamı miLyonLar Seçti... SavunmayanLar AzınLık..Ve ßu AzınLıkta neyi savunuyor merak konusu..Sanırım iLk cümLemde AçıkLadım..!!!
-
Mesaj Redfox Tarafından hakaret içerdiği için silinmiştir
-
kokainman
ya bu pkk dene illet senelerdır var ve halen var senelerdır şehitlerimiz oluyo yine oluyo seneler öncede mi tayyip di bunun sebebi biraz objektif olun ya... -
yazık yazık a.q, Atatürkün bu vatana verdiği emeklere yazık başka ne denilebilinirki herkes haddini bilecek
-
seneler önce bu ülkede 282 tane haini bi araya toplayıp da adına aydın denilerek istediği her haince bok yapılmıodu...
seneler önce avrupalı adam çıkıpta başbakanımızı kınama gibi bi terbiyesizlik yapamıodu.
seneler önce isteyen istediği yerde kürtçe konuşmuodu.
nevruz bayramında apo resimleri açılmıodu kürtçe sloganlar atılmıodu. -
tayyıpden once kım vardı kı seneler once dıon sen krdş ya ayptır valla bole konulara gerek bile yok ya bu nasıl iştir ben anlamıyom
Toplam Hit: 5364 Toplam Mesaj: 49